2019. február 18., hétfő, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:27 Szavak nélkül21:02 Nem mindig mesélgetett Auschwitzról Jobbik-Jákob - amikor a politikai érdek úgy kívánta, mulatott a zsidóviccen20:54 A MIÉP elnöke a Mi Hazánk irodájában köt megállapodást és tart előadást20:37 Kivonultak a parlamentből az egyesült ballibek - munka helyett inkább átruccantak Esztergomba19:56 Nyílt levél Hont Andrásnak19:50 Magyar fejlesztésű sporttérkép - minden egy helyen, egy alkalmazásban (x)19:38 "Antiszemitizmus elleni küzdelem": tanárok, diákok, ügyészek, bírák részesülnek átnevelésben a kormány jóvoltából19:05 Az EU újabb szankciókat fontolgat Oroszországgal szemben18:21 Újabb zseniális ellenzéki akció: írni nem tudnak, de tiltakozni nagyon szeretnek az elvtársnők18:03 Dúró: aki szerint értelmetlen a parlamenti munka, adja vissza a mandátumát!17:44 Kivágták Demetert a honvédelmi bizottságból17:24 Kísérti a múlt a cuki néppárti fiúkat: újabb "listázós" ügyet rángatott elő a fideszes sajtó17:00 Suzuki: még az érvényben lévő 250 órás túlórakeretet sem használják ki16:53 Le Monde: Netanjahu trójai falóként használja a V4-eket az EU ellen16:10 Kiadták a videót, amin a szökött fegyveres rabot üldözik, majd lebirkózzák
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Újratöltve a választást nyerni nem akaró Viktor híveinek: A jó fideszes kézikönyve


A jó fideszes vallása: Orbán. Nemzetisége: magyar polgári szövetség. Orbán Viktornak mindig igaza van. Ha nincs, akkor az előző szabály érvényes. Orbán Viktor baráti beszélgetésben is Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, esetleg A Viktor. Baráti öleléssel Csermely Péternek és a Hír Tv-nek.


A román ratifikáció ügyében a Fidesz meg A Viktor körültekintően, megfontoltan, és főleg helyesen járt el (2005. szeptember 26-án - a szerk.). Igaz, hogy mást ígért, de hát szépen és felemelően ígérte, és csak ez a fontos. A székelység széles tömegeinek, konkrétan Markó Béla határozott kérésére szavazott igennel. Hálátlan szerep, de a Nemzet érdeke éppen most így kívánta. Hogy akkor a jelenlévő, de nem szavazó frakciótagok? Azok, kérem, a ballibek megtévesztésére voltak. Zseniális taktika részei. Ez a taktika volt az egyetlen helyénvaló cselekedet indoka. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr ennek ellenére megpróbált nemmel szavazni, de a keze nem engedelmeskedett. Pedig hogy küzdött, de hát a szoclib túlerő és a Jobbik megosztó akciója... Ki kell mondani: Patrubány és a Jobbik bűne, hogy nincs székely autonómia, bár a Fidesz most majd úgyis kiharcolja. Végső érv ingadozóknak: egészen más, ha Gyurcsány van az autonómia ellen, mint ha Orbán Viktor megnyom egy igen gombot Bukarestnek, csak egy gombocska, attól önmagában semmi sem változik, na ugye.

Ha Ő a kormány ellen szavaz: a nemzet óriása, genialisszimusz, az örökös Miniszterelnök Úr, aki ellenzékben is képes összefogni a magyarságot. Ha a kormánnyal együtt szavaz, akkor sincs baj, csak egy-két külföldi titkosszolgálat próbálja ellehetetleníteni a Pártot a Jobbik, HVIM, MVSZ, Kuruc stb. képében. És A Viktor tulajdonképpen akkor sem szavazott együtt Gyurcsánnyal, ha mégis.
Aki Orbán Viktort báncsa, rühes radikális, per definitionem román vagy Moszad-ügynök. Viszont ha Orbán Viktor Miniszterelnök Úr végigoralizálja Izraelt meg a Moszadot, az reálpolitika, és a különben is, az antiszemétizmus a legocsmányabb bűn. Ha Orbán Viktort likudos útjáért jobboldalról bírálni merik, az viszont a rohattszemét zsidó Moszad aknamunkája. A baloldal ugyan nem bírálta ezért, de ez csak sunyi kommunista összeesküvés.

A Fidesz, a Drááágaszágunk nem téved. Minden efféle híresztelés a komancsok szekerét tolja. Az egyetlen erő, amely alkalmas a jelenlegi kormány leváltására. Ezt újabban a velük, mellettük szavazás útján látják megvalósíthatónak. Csak nyilasok fejében merülhet fel az a képtelenül megosztó gondolat, hogy A Viktor osztotta meg a jobboldalt azáltal, hogy Fletóval voksolt. Ha a Fidesz tárgyalta le a megalázó uniós csatlakozási feltételek jelentős részét, az kizárólag D-209 és Gyurcsány mocskos bűne.
Ha Gyurcsányi támogatja a ballib tévéket, az aljasság, ha az Orbán kormány adott nekik pár milliárd áfakedvezményt, az az ellenség ügyes átejtése.

Ha a jó fideszes, mint Csermely Péter, a sajtóban dolgozik, akkor körültekintően kell eljárnia a hírcsap nyitogatásánál. Az orbánvallású újságírónak felül kell emelkednie a tényeken, amennyiben a tetves tények nem A Viktort és a Pártot igazolják. A Magyar Nemzetben főszerkesztő-helyettes, a Hír Tv-ben főtótum, fantasztikus munkabírású, és a folytonos erőfeszítéstől le is fogyott Péter példája ajánlott, sőt kötelező. Igaz, hogy sose csinált egy kocka filmet se, de mit számít ez a hűségéhez képest, elvégre polgári hírigazgatóként is Balót támogatta az MTV-ben, amikor a Nemzet érdeke ippeg úgy kívánta. Felvette a tizenakárhány millás végkielégítést, na és. Jó zsebbe ment, legközelebb is felveszi, ha a szélsőjobb, de nem a Fidesz miatt visszajönnek Gyurcsányiék.

Rá kell mutatni, és ő meg is tette a Párt által pozitívan értékelt Jó Csönd-herceg című vezércikkében, hogy híreket csak a szoclib pártsajtó hallgat el. A Magyar Nemzet vagy a Hír Tv soha. Kivéve ha mégis, de akkor sem úgy és azért, és különben is. Ugyanis a Hír Tv volt az egyetlen jelentősebb orgánum, amelyik a Fidesz szempontjából védhetetlennek ítélte a román csatlakozás megszavazását, s azt nagyon helyesen elhallgatta! „Minden hallgatás három napig tart, tovább nem lehet húzni  – írja Péter barátunk, és voltaképpen, ahogy szokta, igazat is mond, mert a Jobbik parlamenti hőbörgő akciójáról még csak hírt adni is borzalmas árulás, tehát nem közlése nem elhallgatás, akkor sem, ha a Hír Tv három napja már rég lejárt. Dicséret, előléptetés, 2006-os vagy 2086-os magas közszolgálati médiaszék jár a szélsőjobboldali hír lenyeléséért. Csermelyben (és lapjában) az a csodálatos, hogy független,  értékkonzervatív álláspontja mindig oly bátran egybeesik a Fideszével. Nem semmi dolog ám az egy többgyermekes magyar családapától, képzeljük el micsoda kockázatot vállal nap mint nap, miközben a rohattszélsőjobb a moszadsuskából kaviározik és pezsgőzik. Péter péntek esténként is ellenáll, maga a Résistance ő Zsolt barátjával egyetemben, pontban 8-kor. Annyi, de annyi féle, szemet-fület gyönyörködtető fideszes véleménynek helyet biztosítanak, érthetetlen, hogy miért olyan alacsony műsoruk nézettsége. Mikor pedig emberfeletti, halált megvető bátorsággal itt sem szóltak egy mukkot se a hétfői szavazásról, csak ama borzalmas Vasárnapi Újságban hörgött a reakció.

Bencsik Andrásnak szintúgy kijár egy újabb, most már Megadicséret. András népi hősünk, a nagyság Viktor utáni egyik legnagyszerűbb szobra. Hiszen bár a Párt rendszeresen megalázza, a Demokrata-gálát pedig egyszerűen bojkottálja, tudjuk, hogy csak egy ilyen lappal söpörhető be némi radikális szavazat a konyhára. És természetes bölcsesség Andrással nyíltan nem közösséget vállalni, mer' mit szólna hozzá az EU és a Népszabadság. Mártír módjára törli le a köpést, a Fidesz hintóról rávert sarat és büszkén tovább szolgál, mert a Párt és az ember általában megbecsüli az olyanokat, akik minden oldalbarúgás után újra megnyalják az Érdemes Talpat.

Mert kérem, lehet, hogy Bencsik András egyszer azt írta, a román ratifikáció megszavazói ócska nemzetárulók, de az akkor volt, amikor írta. Akkor igaz is volt. Most már, hogy A VIKTOR is megszavazta egy uniós követelményekre, emberi jogokra fütyülő diktatúra tagságát, a helyzet dialektikusan megváltozott. Rá kell mutatni, hogy Ő az egyetlen lehetséges és jó döntést hozta. Az ezt alátámasztó érvek a Fidesz Mediaplayer programjával könnyen generálhatók és variálhatók: reálpolitika, az unióban majd könnyebben adják meg a románok az autonómiát, nem tehetett mást, mit tehetett volna (ez a legjobb, kedves párttársak, a mindenre ráhúzható univerzális gyógyduma), meg akarták őt osztani, titkosszolgálati manipulációk a háttérben, összecsengő szélsőbal-szélsőjobb érvek, engem is megtévesztett a Moszad stb. Igen, ez a Demokratától eddig idegen, szadeszos szélsőjobbosozás a makulátlan bencsiki jellem legméltóbb húzása. Meg kell lepni, lerohanni a Tel-Aviv által lepénzelt jobbikosokat, legfeljebb majd a 168 órások olvasnak eztán Demokratát, mit számít.

Simogassuk meg okos fejét titkos kiskedvencünknek, Reichert Jánosnak és a Gondolának is. Jancsi az az ember, akit december 5-e körül egy nyilvános listára kívántunk helyezni Eörsivel, Lendvaival, Hillerrel és kompániájukkal a senkiházi hazátlanok, a kettős állampolgárság ellen uszítók közé. Szerencsére János olyan bátor és bölcs volt, hogy már a népszavazás előtt, a kampány sűrűjében, a szoclibhez hasonlóan felnyitotta szemünket: az egész ügy Patrubány és a románok provokációja. Köszönjük hozzájárulását a szavazás megfelelő irányba befolyásolásához, és köszönjük legújabb cikkét, amelyben hihetetlen vakmerőséggel kimutatta, hogy szeptember 26-án is a Fidesznek volt igaza! Csupán csapdahelyzetről volt szó, amiért mindenki felelős, kivéve a Pártot. Mert az igazi bűnös szeptember 26-áért is, ahogy a kétpártrendszer mellett már hitet tett Oroszlán-Reichert tévedhetetlenül rámutat: a december 5-i népszavazás és az MVSZ. És tényleg: ha megvan a népszavazás eredményessége december 5-én, Orbán Viktor érdeme, ha nincs, a securitatés Patrubány provokációja volt, "púp a hátunkra" - ahogy Kövér László polgárian megfogalmazta. A nemes Reichert legpéldamutatóbb mondata azonban ez: "Mi van tehát? Rontott-e a Fidesz a megítélésén? Esetleg kárt okozott-e az erdélyi magyarságnak?"

Gratulálunk János, Ön egy zseni. Mert az első kérdés mindig ez: jó-e a Fidesznek. S csak utána jöhet szóba, ESETLEG az erdélyi magyarság vagy a magyarság általában. A sorrendiség, az "esetleg" frappáns és brilliáns. Reichertnek is megszavazunk egy komoly médiapozíciót, és szerkesztheti következő kézikönyvünket.

Péter, András, János, és sokan: a fideszközeli médiaértelmiség kitűnően vizsgázott. Következő szabály: ha a vaj megolvad Igazmondó Viktor fején, természetes, hogy a tehén a hibás.

Ha egy-egy kivételes, de sajnálatos esetben mégiscsak elkerülhetetlen annak kimondása, hogy a Fidesz pirinyót hibázott, akkor a következő szabadalmaztatott módszert kell alkalmazni: vészhelyzetben icipicit vétkes lehet Áder, Pokorni vagy Schmitt, bármelyik helyi Fidesz-káder, de Viktor soha! LÉNYEGILEG a körülmények, az időzítés, a csapdahelyzet, a félreértés, az árokásó szélsőjobb, Gyurcsány, a románok, az időjárás, akár a székely szélsőségesek a hibásak, de semmiképpen sem a Párt, és főleg nem A Viktor mint olyan.

Lengyelországban négy jobbos párt jutott be, meg is lett a 72 százalékuk, és egynek se jutott eszébe, hogy az Egyedülire kell mindenkinek voksolnia, különben a komcsik szekerét tolja. De a polyákok ostobák és Moszad-ügynökök, elég arra utalni, hogy a szélsőjobb nyert a helyi Fidesz helyett. Gondoljunk csak vissza rá, mennyire utálnak a lengyelek dolgozni, alkoholisták és piacuk is volt a 80-as években mindenütt, naugye.

A szélsőséges Jobbikra adott szavazat Gyurcsányra adott szavazat, Gyurcsánynak az Országgyűlésben adott Orbán-szavazat viszont a polgári Magyarország építését szolgálja. Aki viszont az SZDSZ-re voksol, az nem Viktorra voksol, hanem nem és punktum. Amikor D-209 csapatokat küldött Irakba, haza és nemzetárulást követett el, s amikor Orbán Viktor ezt támogatta, akkor értsük meg, nem rúghatta össze a port Amerikával, két rossz közül választhatott.

Aki választások után bírálja a Fideszt, áruló, mert akadályozza a Szeretetet és az Összefogást. Aki 3, 2 vagy fél évvel a választások előtt bírál, rohadék árokásó, mert veszélyezteti a 2006-os, 2010-es és 2022-es választási győzelmet. Aki a Fidesz-kormányt és Orbán Viktort bírálja, megosztó, mert hozzájárul a kabinet majdani bukásához. Aki pedig álmában csúnyán néz Viktorra, az már le is szavazott az SZDSZ-re.

Mohai Bernadett - kuruc.info

Kapcsolódó cikkünk:
Orbán Gyurcsányt választotta a székelység helyett - Elvált a szar a víztől

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready