A cikk írója vendégszerzőnk, megállapításai, következtetései nem minden esetben, vagy nem teljes mértékben egyeznek meg a szerkesztőség álláspontjával.
Ahogyan azt a haruspex szakemberek végtelen bölcsességükben idejekorán megjósolták, mintegy megrendelésre itt a koronavírus-apokalipszis második hulláma, és rettenetesebbnek ígérkezik még az előzőnél is, amely pedig a világ 7.8 milliárdos népessége körében borzasztó pusztítást végezve kiirtott horribile dictu 1.2 millió (!) embert, elsöprő többségükben 65 éven felüli és többnyire egyébként is halálos betegeket. Nem csoda, hogy a nyugati kormányok mindenhol bekeményítettek, a demokrácia és a szabadság nevében tovább korlátozva a demokratikus szabadságjogokat. Teljes joggal, hiszen csak retardált konteósok képesek bagatellizálni a járvány súlyosságát, kétségbe vonva a karantén és a kötelező köztéri szájkosárviselés hatékonyságát. Lássuk, hogy mit mond ezzel szemben a Tudomány és felszentelt szócsöve, a fősodrú média.
A 67 milliós Franciaországban a járvány 7 hónapja alatt 32 ezren haltak meg, az elhaltak átlagéletkora 84 év, a kétharmaduk halálos alapbetegségben szenvedett. (Victimes du Covid-19 en France, journaldesfemmes.fr, 2020. 10. 09.) Az illetékes amerikai egészségügyi hatóság (CDC) szerint a statisztikailag Covid-halottnak minősítettek alig 6 százalékának okozta a halálát maga a vírus, a maradék 94 százalék halálához „egyéb egészségügyi feltételek és okok” is hozzájárultak. (New CDC report shows 94% of Covid-19 deaths in U.S. had contributing conditions, healthleadersmedia.com, 2020. 08. 31.) Egy új brit tanulmány szerint a koronavírusos halottak ezreinek a halálát nem a koronavírus okozta. (Thousands of coronavirus deaths recorded by ONS not due to Covid, new figures show, telegraph.co.uk, 2020. 10. 08.) Arról nem is beszélve, hogy a koronavírus-fertőzöttség kimutatására szolgáló tesztek enyhén szólva nem túl megbízhatóak. Így például a leggyakrabban használt PCR (légúti mintavételen alapuló) teszt eredményeként fertőzöttnek minősített amerikai alanyok csaknem 90 százaléka alig hordozott vírust. (Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be, nytimes.com, 2020. 09. 17.) Legutóbb maga Elon Musk is kételyeinek adott hangot a koronavírus-tesztek pontosságát illetően, miután 24 órán belül „ugyanaz a gép, ugyanaz a teszt, ugyanaz az ápolónő” kétszer pozitív, kétszer negatív eredményt mutatott az esetében. („Something extremely bogus is going on”: Musk says he’s positive & negative for Covid-19 after taking 4 tests in 1 day, rt.com, 2020. 11. 13.)
Zoom
„Valami elképesztő kamuzás folyik”
Egy új amerikai tudományos vizsgálat szerint a karantén tízszer halálosabb, mint maga a pandémia. (Covid-19 Lockdowns Over 10 Times More Deadly Than Pandemic Itself, revolver.news, 2020. 08. 31.) Egy brit egyetemi kutatás szerint a karantén egyáltalán nem csökkentette a koronavírusos halálozási rátát, legfeljebb csak áthelyezte a halál bekövetkeztének az idejét. Elég lett volna a veszélyeztetett csoportokat (pl. időseket) vesztegzár alá helyezni, egyébként pedig a nyájimmunitás jobb megoldás lehetett volna. (A scientific review of the science behind lockdown concludes the policy was a MISTAKE & will have caused MORE deaths from Covid-19, rt.com, 2020. 10. 07.) Egy felmérés szerint a járvány miatti karantén-intézkedések akár 75 ezer ember halálát is okozhatták Britanniában. (The hidden tragedy of Covid-19 and how Britain’s lockdown has consigned thousands to an early grave, rt.com, 2020. 10. 12.) „Mi, az Egészségügyi Világszervezetben a vírus ellenőrzésének elsődleges eszközeként nem támogatjuk a karantént”, mert „a karanténnak csak egyetlen következménye van, amelyet nem kellene alábecsülni, éspedig az, hogy a szegényeket borzasztóan szegényebbekké teszi”, mondja egy a WHO nevében nyilatkozó apparatcsik. Ezzel párhuzamosan egészségügyi szakértők ezrei csatlakoznak folyamatosan világszerte a karantén mielőbbi megszüntetését követelő petícióhoz, szerintük ugyanis „a jelenlegi karantén-rendelkezéseknek rövid és hosszútávon pusztító hatásai vannak a közegészségügyre.” (Coronavirus: WHO backflips on virus stance by condemning lockdowns, news.com.au, 2020. 10. 12.) Ráadásul a vezető amerikai orvosi szaklap egyik legfrissebb tanulmánya szerint még egy katonai szigorral végrehajtott és ellenőrzött karantén sem állíthatja meg a vírus terjedését. (Even a Military-Enforced Quarantine Can’t Stop the Virus, Study Reveals, aier.org, 2020. 11. 13.) A maszkról nem is beszélve.
Floridában nem növekedett a koronavírusos esetek száma annak ellenére sem, hogy ebben az amerikai tagállamban nem kötelező maszkot viselni. (No Spike in Florida Coronavirus Cases Despite Lack of Enforceable Mask Mandate, breitbart.com, 2020. 10. 09.) Egy amerikai tanulmány szerint a júliusi koronavírus-fertőzöttek 85 százaléka mindig vagy gyakran viselt maszkot a megfertőződését megelőző két hét során. (CDC study: 85% of Covid-19 cases in July were people who often or always wear masks, theblaze.com, 2020. 10. 12.) „Megpróbáltam tudományos bizonyítékokat keresni a köztéri maszkviselésről és potenciális előnyeiről a vírus továbbadásának tekintetében, de nem találtam semmit”, írja október 5-én kelt Facebook-bejegyzésében Matteo Bassetti, az olasz infektológusok szakmai szervezetének (SITA) elnöke. Nem csoda, hogy maga a pápa is maszk nélkül vesz tömegfürdőt és csókolgatja az újonnan felszentelt papok kezét a Vatikánban. (The Pope mingles with the crowd and kisses newly-ordained priest's hand – all while not wearing a face mask – at Vatican event, dailymail.co.uk, 2020. 10. 07.) Ugyanakkor igencsak farizeus módon legutóbb megrótta azokat, akik tiltakoznak a maszkviselés kötelezővé tétele ellen, szembeállítva őket a George Floyd halála utáni rasszizmusellenes tüntetések résztvevőinek szerinte „egészséges felháborodásával”. (Pope derides anti-mask protesters, yahoo.com, 2020. 11. 23.)
Zoom
A pápa megkérte Istent, hogy fékezze meg a járványt, de a jelek szerint nem találták meg a közös hangot
Eközben a nyugati nők azt panaszolják, hogy egyre gyakrabban vannak kitéve „agresszív stírölésnek” férfiak részéről, akiket felbátorít a kötelező maszkviselés anonimitása. (Are masks giving men a licence to leer? Women report a rise in „aggressive eye contact” since face coverings became commonplace as an expert warns they „provide anonymity” for threatening behaviour, dailymail.co.uk, 2020. 07. 27.) 
Ha a vírus ellen nem is nyújt védelmet a maszk, divat kiegészítőként mindenképpen trendi, amint az alábbi példák is illusztrálják.
Zoom

Zoom

Zoom

Zoom
Megátalkodott konteósok körében persze némi jogos kételyt ébreszthet a maszk hatékonyságát illetően az a tény is, hogy Nyugaton tömegével engedtek ki bűnözőket a börtönökből ahelyett, hogy maszkot adtak volna nekik, és ez az intézkedés egyesek számára fatálisabbnak bizonyult, mint maga a vírus.
Zoom
Alighogy szabadlábra került, ez a szimpatikus afroamerikai úriember már a következő napon kénytelen volt ismét gyilkolni a többségi fehér társadalom rendszerszintű rasszizmusa miatt
Ami pedig a kötelező védőoltás perspektíváját illeti, egy portugál mém szerint „a koronavírus-vakcinát először a politikusokon és bürokratákon kell letesztelni, és ha túlélik, akkor a vakcina biztonságos, ha nem, akkor az ország biztonságos”. Ez az álláspont vélhetően mindenhol elnyerné a demokratikus közvélemény osztatlan támogatását.
Zoom
Az igazi vírusok két kategóriája: vírusgazdák (Rothschild, Gates, Zuckerberg, Epstein, Soros, a brit királyi pár) és vírushordozók (Macron, Johnson, Merkel, May, Clintonné, Trudeau, Thunberg és a többiek)
Már csak azért is, mert miközben a politikusok bürokratikus Covid-intézkedései nyomán világszerte szegény emberek milliárdjai lettek még szegényebbek, a milliárdosok több mint egynegyeddel növelték a vagyonukat. (Billionaires' wealth rises to $10.2 trillion amid Covid crisis, theguardian.com, 2020. 11. 07.)
Zoom
„Rekordösszegű vagyonáthelyezés a járvány alatt: 243 milliárd dolláros kollektív nyereség csak a legnagyobb cégek tulajdonosai és vezetői számára, 200 milliárd dollárt meghaladó kollektív veszteség a kisvállalkozásoknak”
Nyilvánvalóan csak véletlen egybeesésről lehet szó, konteós szakkifejezéssel ko(hen)incidenciáról. Mi másról?
Ha már itt tartunk, ideje megismerkedni a „great reset” fogalmával, amelyről Toroczkai László is beszélt az egyik legutóbbi videójában, mert az elkövetkező évtizedben mindnyájan a saját bőrünkön fogjuk megérezni a hatásait, akár tetszik, akár nem. A „reset” egyszerre jelent lenullázást és újrakezdést, az előbbi lévén az utóbbi elengedhetetlen előfeltétele.
Klaus Schwab és Károly brit örökös trónörökös június 3-án jelentette be a nagy lenullázás hivatalos folyamatba helyezését, amikor a davosi Világgazdasági Fórum főnöke úgy mutatta be a koronavírus-járványt, mint amely „egy ritka, de keskeny alkalomablak világunk újragondolására, újrakitalálására és újrakezdésére”.
Mellettük a következő prominens globalisták emelték az esemény fényét:
  • Antonio Guterres, a Szocialista Internacionálé volt elnöke, az ENSZ jelenlegi főtitkára (Az ENSZ a Fenntartható Fejlődési Célok (Agenda 2030) keretrendszeren keresztül szorosan kapcsolódik a nagy lenullázáshoz.)
  • Krisztalina Georgieva, a Nemzetközi Valutaalap vezérigazgatója
  • Nicholas Stern „klímaközgazdász”, a Rockefeller Alapítvány közgazdasági tanácsának tagja (A Rockefeller Alapítvány alkotta meg 2010-ben a „vesztegzár-szakasz” narratív forgatókönyvét is, vagyis azt, hogy milyen ürügyekkel és kommunikációs technikákkal sózzák rá a jónépre a karantént.)
  • Ajaypal Singh Banga, a Mastercard elnök-vezérigazgatója, a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR) globalista agytröszt tagja
  • Bernard Looney, a British Petroleum vezérigazgatója
  • Bill Gates képviseletében Brad Smith, aki utódja a Microsoft élén
(A Világgazdasági Fórum és Gates alapítványa 2019 októberében közösen szervezte meg a koronavírusos világjárvány önbeteljesítő szimulációját Event 201 néven, mielőtt 2020. január 23-án, a davosi fórum alkalmából beindították volna a globális védőoltás programját (ARN messager), amelyet az a Richard Hatchett irányít, aki a 2000-es évek elején a Bush-kormány alkalmazásában elsőként teoretizálta a vesztegzár (lockdown) és a társadalmi távolságtartás (social distancing) fogalmakat.)
A világ lenullázást követő „újrakezdésének” programját a Világgazdasági Fórum saját kiadója tette közzé COVID-19: The Great Reset címmel. Társszerzői Klaus Schwab, mellesleg a Peres Központ a (cionista) Békéért nemzetközi tanácsának tagja, a Haifai Egyetem tiszteletbeli filozófia-doktora és jobbkeze, Thierry Malleret pénzügyi konzultáns, mellesleg Mihail Fridman orosz-izraeli cionista oligarcha főtanácsadója.
Zoom
Schwab és Peresz: embert barátjáról, avagy összenő, ami összetartozik
Kommunikációs téren a kiadvány mindenekelőtt a félelemre apellál, másrészt az érzelmi zsarolás húrjait pengetve egészségügyi és környezetvédelmi „moralizáló injekciókkal” (mentsük meg az életet, mentsük meg az éghajlatot) szándékozik megnyerni a népesség támogatását. Tartalma és a jelenlévő erők elemzése alapján párhuzamot vonhatunk az 1917-ben történtekkel. A reálgazdaság és a fehér középosztályok szándékos tönkretételével ugyanis kirajzolódik egy bolsevizmus 2.0 rémképe, amelyben a vörös helyébe a zöld, a „szociális forradalom” helyébe tömegmozgósító jelszóként a „fenntartható fejlődés”, a Cseka helyébe pedig a mesterséges intelligencia és az 5G lép.
Eme „szép új világ” csúcsán a világ legnagyobb vagyonkezelője, a BlackRock trónol csaknem 7,5 ezermilliárd dollár értékű érdekeltségekkel a megabankokban, a tömegmédiában, a gyógyszeripari konglomerátumban (Big Pharma), a Szilikon-völgy hi-tech iparágaiban és a fegyvergyártásban egyaránt. A BlackRock valójában az ún. árnyékbankok (shadow bank) mintapéldánya. Azokat a pénzintézeteket nevezik így, amelyek hagyományos kereskedelmi banki tevékenységet folytatnak, elnevezésükhöz híven bizonyos mértékig az „árnyékban”, a felügyeleti szervek látókörén kívül és jellemző módon hitelcápaként (loan shark) működve, vagyis uzsorakamatot alkalmazva. A BlackRockot ez a két joviális külsejű karvalytőkés, Larry Fink és állandó jellegű tettestársa, Bob Kapito irányítja. Igen, történetesen mindketten zsidók, ha netán bárkinek is kételyei lettek volna e tekintetben.
Zoom

Zoom
A nyugati központi bankok és államok politikáját diktálva ez a „fantomhatalom” a mesterséges intelligencia (MI) fölötti ellenőrzés révén szándékozik uralni a nagymértékben meszticizált, röghöz kötött és örökös adósrabszolgaságra kárhoztatott fehér emberiséget.
Általánosságban a kormányok elkötelezettségi szintjét a projekt iránt az mutatja, hogy milyen mértékben hajlandók elfogadni és magukévá tenni a médiazsinagóga által erőltetett koronavírus-apokalipszis narratíváját. Miután megismertük és megértettük ezt a projektet, a járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedések, amelyek első látásra abszurdnak tűnnek, hirtelen értelmet nyernek, még ha ez az értelem politikailag felvállalhatatlan is a nagyközönség előtt.
Zoom
A globalizmus végső stádiumaként ez a projekt, amely a „kreatív rombolás” kabbalista koncepcióján alapul, a szemünk láttára ölt testet. A nagy lenullázás mint az Új Világrend bármi áron történő megvalósításának kísértete immár teljesen nyíltan „lopakodik”, például a Time magazin címlapján is.  
Zoom
Várható végeredményét Ida Auken dán parlamenti képviselőnő így summázta: „Üdvözlet 2030-ban. Üdvözlet az országomban vagy inkább az „országunkban”. Nincs semmim. Nincs autóm. Nincs házam. Nincs semmilyen berendezési tárgyam vagy ruhám. Ez furcsának tűnhet neked, de tökéletesen értelmes számunkra ebben az országban. Minden, amit csak terméknek tekintesz, most szolgáltatássá vált. Hozzájutunk a közlekedési eszközökhöz, szálláshoz, élelemhez és mindahhoz, amire a mindennapi életünkben szükségünk van. Mindezek egyenként ingyenessé váltak, így végül már nem volt értelme számunkra, hogy sok mindenünk legyen.” (Welcome to 2030. I own nothing, have no privacy, and life has never been better, weforum.org, 2016. 11. 11.)
Magából a „nagy műből” származó részletek segíthetnek valamivel alaposabban is megvilágítani a globalo-bolsevista program lényegét.
Zoom
A világkormány minden más kérdés középpontja.
Az alapvető hipotézis az, hogy a járvány 2022-ig sújthat bennünket. (…) A „normálishoz” való teljes visszatérés elképzelhetetlen mindaddig, amíg egy vakcina nem áll rendelkezésre.
Sokan azon meditálnak, hogy a dolgok mikor térnek vissza a normálishoz. A rövid válasz: soha. (…) Lesz egy „koronavírus előtti” és egy „koronavírus utáni” korszak.
Amikor ezzel szembesülnek, egyes ipari vezetők és felsőkáderek hajlamosak lehetnek az újrakezdést újraindításként értelmezni. (…) Ez azonban nem történik meg, mert nem történhet meg.
A társadalmi és fizikai távolságtartás intézkedései magának a járványnak az eltűnése után is érvényben maradhatnak, igazolva különböző szektorok vállalkozásainak az automatizálást felgyorsító döntéseit.
Távolról sem biztos, hogy a Covid-19 válsága a munka javára billenti a mérleget a tőkével szemben. Politikailag és társadalmilag ez lehetséges lenne, a technológia azonban megváltoztatja a leosztást.
2035-ig a vendéglátóipari állások 86 százalékát, a kiskereskedelmi állások 75 százalékát és a szórakoztató ipari állások 59 százalékát automatizálhatják.
A független éttermek 75 százaléka valószínűleg nem fogja túlélni a vesztegzárakat és a későbbi társadalmi távolságtartási intézkedéseket.
(A nagy lenullázás) egyetlen iparágat vagy vállalkozást sem fog megkímélni.
A GDP-növekedés „zsarnoksága” véget fog érni.
Növekedni fog az adózás. Mint a múltban, az adóemelések társadalmi logikájának és politikai igazolásának alapja a „háborúban álló ország” narratívája lesz.
Növekedni fog a magánvállalkozások állami ellenőrzése.
A vállalkozások nem szükségképpen azért csatlakoznak majd ezekhez az intézkedésekhez, mert „jónak” tartják azokat, hanem inkább azért, mert túlságosan magas „árat” kellene fizetniük aktivisták haragjában mérve, ha nem vetnék alá magukat azoknak.
Világszerte növekszik a fiatalok aktivizmusa, akiket forradalmasítottak a közösségi hálózatok, korábban elképzelhetetlen szintre fokozva a mozgósítást, amely különböző formákat ölt magára, és különböző kérdéseket érint, mint például a klímaváltozás, a gazdasági reformok, a nemek egyenlősége és az LGBTQ-jogok. Az ifjú nemzedék lesz szilárdan a társadalmi változás élgárdája és katalizátora, ahogyan kétségtelenül a nagy újrakezdéshez szükséges kritikus lendület forrása is.
A karantén megerősítette kötődésünket a hozzánk közel állókhoz, felértékelődött az érzésünk mindazok iránt, akiket szeretünk: a családot és a barátokat. Ennek a sötét oldala azonban a hazafias és nemzeti érzelmek növekedése, zavarba ejtő vallásos és etnikai megfontolásokkal. Végeredményben ez a mérgező keverék a legrosszabbat hozta ki belőlünk társadalmi csoportként.
Zoom
„A Covid-19 járvány azt bizonyítja, amit mindnyájan tudunk: a patriarchátus évezrede egy hímek uralta világot eredményezett egy hímek uralta kultúrával, amely mindenkit tönkretesz: nőket, férfiakat, lányokat és fiúkat” - így agitál nyíltan a fehér férfiak által felépített nyugati civilizáció ellen az ENSZ élére ejtőernyőzött fajáruló hardcore-marxista Antonio Guterres
A mesterséges intelligencia, a dolgok internete (IoT) és a hordozható technológia kombinációja új perspektívákat fog teremteni az egyéni jólét tekintetében, megfigyelve, felügyelve, ellenőrizve azt, akik vagyunk, és azt, amit érzünk, fokozatosan elhomályosítva a határokat a közegészségügyi rendszerek és a személyre szabott egészségteremtő rendszerek között, amely megkülönböztetés végül össze fog omlani.
A társadalmi és fizikai távolságtartás fennmaradásával lassanként egyre inkább teret nyer az interneten keresztül történő kommunikáció, munkavégzés, ügyintézés és bevásárlás a valaha meggyökeresedett szokásokkal szemben…
A járvány elfojtása szükségessé fogja tenni a megfigyelés, felügyelés, ellenőrzés globális hálózatát.
Az emberek személyes kapcsolatainak felderítése (kontaktkutatás és személyi geolokáció) páratlan képesség és alapvető fontosságú a koronavírus elleni harc arzenáljában, ugyanakkor arra lévén pozícionálva, hogy a tömegek általános felügyeletének katalizátorává váljon.
Az elkövetkező hónapok és évek során gondosan mérlegelni fogják a közegészségügyi előnyök és a magánélet elvesztése közötti kompromisszumot… Az emberek többsége, a Covid veszélyétől félve, fel fogja tenni magának a kérdést: nem őrültség kihasználatlanul hagyni a technológia hatalmát, hogy a segítségünkre legyen, amikor egy járvány áldozatai vagyunk és egyfajta élet-halál helyzettel szembesülünk? Akkor hajlandóak lesznek lemondani a magánéletük nagy részéről, és egyet fognak érteni azzal, hogy ilyen körülmények között a közhatalom törvényesen léphet túl az egyéni szabadságjogokon.
Minél magasabb a népességnövekedés mértéke, annál jobban megzavarjuk a környezetet, annál nagyobb az új járványok kockázata.
A legszegényebb és legtörékenyebb államokban tapasztalható gazdasági nyomor, elégedetlenség és éhség egyik legnyilvánvalóbb hatása a világ leggazdagabb részeire nézve egy új tömeges migrációs hullám lesz az irányukban, mint amilyenekre 2016-ban került sor Európában.
Zoom
Klaus Schwab futurista víziója gojok számára a saját arcképével hitelesítve: „Bogarakat fogtok enni, nem lesz semmitek, és boldogok lesztek”
Nyilvánvaló módon a nagy újrakezdés valójában a globális fináncoligarchia delíriumos lázálma egy teljesen központosított és ellenőrzött jövőről. Már 2008-2009-ben lezajlott a főpróbája, amikor a financializáció (a spekulatív finánckapitalizmus túltengése a reálgazdaság rovására) és a globalizáció (az egységesülő világgazdaság) szélsőségei nyomán létrejött ingatlanbuborék kidurranása csaknem összeomlasztotta az egész globálkapitalista kártyavárat. Ezután a központi bankoknak, amelyeket a Fed (az amerikai jegybank) 29 ezermilliárd dollárral – vagyis az USA akkori teljes GDP-jének kétszeresét kitevő összeggel – húzott ki átmenetileg a slamasztikából, nem maradt más választásuk, mint a szokásos „kényszerintézkedések” álarca alatt előkészíteni a nagy újrakezdés feltételeit a világgazdaság pénzeszközei fölötti ellenőrzés teljes központosítása révén. Ennek során a központi bankok példátlan pénznyomtatást és pénzügyi nyomást koordináltak zérókamatláb-politika alkalmazása mellett, hogy minél tovább késleltessék a jelenleg is egyre növekvő adósságbuborék lényegénél fogva előbb-utóbb törvényszerűen bekövetkező kidurranását.
Ilyen körülmények között a Covid-19 „gondviselésszerű” (vagy talán szándékosan mostanra időzített) felbukkanása kedvező alkalmat teremtett a globalista rendszergazdák számára a nagy lenullázás folyamatba tételére, ideális ürügyet szolgáltatva ahhoz, hogy hozzászoktassák a népességet egy új nadrágszíj-megszorító életmódhoz és egy kollektivista életfilozófiához, mert a koronavírus előtti életet immár véglegesen a múlt részének tekintik, amelyhez az elképzeléseik szerint soha többé nem lesz visszatérés.
Zoom
„A folyamatban lévő járványnak köszönhetően a világ elvesztette az egyensúlyát, és ez még évekig így fog maradni. Távolról sem térve vissza újra a „normálishoz”, a Covid-19 dominóhatásaként a következő évtizedben további – pozitív és negatív – zavarokra kell számítanunk (…) … egy teljes pénzügyi válságtól a globális energia-átmenet szintjének lépésváltásáig…” Ezt szintén a Schwab-féle bűnszervezethez tartozó éceszgéberek írják, mint látható, teljes „legatyásodást” prognosztizálva, amely akár az energiaszolgáltatás korlátozásával is járhat, ugyanakkor meghirdetve a kapitalizmus „újratervezésének” szükségességét, ezúttal ígéretük szerint majd „jobban felépítve” azt. (To build back better, we must reinvent capitalism. Here's how, wforum.org, 2020. 07. 13.)
A jövőben egyre gyakrabban fogjuk hallani a „build back better” (BBB / jobban felépíteni) propagandaszlogent, amelyet már most is egymással versengve szajkóznak a nyugati vezetők Bidentől Johnsonig, Trudeau-tól Macronig, és amely tökéletesen rímel szellemi ikerpárjára, a „black lives matter” (BLM / fekete élete számítanak) kifejezésre. Nem véletlenül. A talmudo-marxista pilpult köznyelvre lefordítva valójában arról van szó, hogy a fehéreknek további anyagi áldozatokat kell hozniuk, hogy a négerek jobban élhessenek és kedvükre szaporodhassanak.
Mivel a világgazdaság egy zárt rendszer, amelynek határai a robbanásveszély elkerülése érdekében csak egy bizonyos mértékig tágíthatóak, logikus módon az afrikaiak életszínvonalának emelése csak az európaiak életszínvonalának csökkentésével érhető el. Az egész „tegyük jobbá a világot és építsük fel jobban a kapitalizmust” hókuszpókusznak ez a profán magyarázata. Egy valamivel tudományosabb igényű képlettel élve: BBB + BLM = fehér genocídium. (Vö. az ENSZ 1948-as genocídium egyezménye II. cikkelyének b) pontja: egy adott csoport tagjainak a csoporthoz tartozása miatt súlyos testi vagy lelki sérelem okozása, illetve c) pontja: egy adott csoport olyan életfeltételek közé kényszerítése, amelyek azt vagy egyes tagjait pusztulással fenyegetik. Márpedig az Európa – egyelőre még csak – nyugati térfelén zajló szervezett népességcsere a genocídium meghatározásának mindkét előbbi kritériumát kimeríti.)
Lényegében tehát a járvány veszélyességének apokaliptikus mértékűvé „tuningolása” révén, mesterségesen gerjesztett tömegpánikkal akarják rákényszeríteni a fehéreket egy bolsevik típusú államcsíny elfogadására, amelynek ugyanaz a célja, mint száz évvel korábbi archetípusának: a magántulajdon fokozatos felszámolása, átfogó államosítás (társadalmasítás) az egyetemes (adott esetben afrikai) „közjó” nevében és a népesség szigorú felügyelet, megfigyelés és ellenőrzés alá helyezése egy totalitárius politikai rendszer keretében.
A rendszergazdák által a megtévesztő „negyedik ipari forradalom” néven beharangozott digitális kollektivizálás a kisgazdaságok, valamint a kis- és középvállalkozások jelentős hányadának tönkretételét fogja eredményezni, amint az már jelenleg is tapasztalható Európában és Amerikában. Ehhez már az előző vesztegzár éppen eléggé előkészítette a terepet, amely egy augusztusi – tehát a megszorítások második hulláma előtt készült – felmérés szerint egy éven belül akár minden második európai kisvállalkozás végét jelentheti. (Over half of Europe’s smaller firms may be bankrupt within a year – McKinsey poll, rt.com, 2020. 10. 25.) Ezek a tömeges csődök azonban – noha látszatra a járvány „járulékos veszteségeinek” tűnnek – valójában a globalista társadalom-átalakító és anyagieszköz-átcsoportosító projekt integráns részét képezik. A tervezett teljes gazdasági „reszetelés” (lenullázás) következményeként ugyanis 2022-re drasztikus gazdasági recesszió várható, az európai GDP akár 50 százalékos csökkenésével. Mindenáron el akarván kerülni, hogy ennek nyomán egy éhséglázadás elsöpörje az 1945-ben létrehozott zsidóbérenc rendszert, a rendszergazda kozmopolita fináncoligarchia úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány ürügyén beindítja a vészforgatókönyvként régóta tervbe vett nagy lenullázást, reményei szerint azzal tartva politikai ellenőrzése alatt a folyamatot, hogy a gazdasági pangást egy vírus, vagyis egy apolitikus absztrakció nyakába varrja.
Zoom
Egyes vírusok rosszabbak, mint a többiek!
Ezzel a trükkel két legyet szándékozik ütni egy csapásra: egyrészt elkerülni, hogy számot kelljen adnia az általa okozott rendszerválságért, másrészt végrehajtani a bolsevizmus 2.0 bevezetését, a Covid-19 „virális terrorjával” iktatva ki a marxizmus aktuális főellenség-kategóriáját, a nyugati populizmus gerincét alkotó és a globalizáció legfőbb kerékkötőjének tartott fehér kisvállalkozói réteget. Azt a merész, önálló, látnoki képességű embertípust, amely adott esetben hajlandó kilépni alkalmazotti komfortjából, gazdasági kalandra indulva és sokat kockáztatva, és amely szorgalmas munkával és töretlen eltökéltséggel néha egész birodalmat épít fel a semmiből. Ez az embertípus dönti meg a zsarnokságokat. Ez az embertípus vitte győzelemre a ’30-as évek árja felszabadító mozgalmait. Érthető módon egyedül ez az embertípus rettenti meg a kozmopolita fináncoligarchiát.
Nem csoda, hogy a kiépítendő Nagy Testvér pártállamban mindent és mindenkit állandó kontroll alatt fog tartani egy hiperéber kiber-cseka által, amelynek hatékonyságához képest a bolsevik és pláne „népi demokratikus” elődszervek visszatekintve csak dilettáns gittegyleteknek fognak tűnni. Mindehhez a Kínában bevezetett ún. társadalmi hitel intézménye szolgál mintaként, ahol egy országos bioelektronikus megfigyelő apparátus (arcfelismerő kamerarendszer, futurisztikus algoritmusok, geolokációs technológiák stb.) révén feltérképezik, és folyamatosan nyomon követik az állampolgárok társadalmi kapcsolatait, vásárlási szokásait, helyváltoztatási adatait, egy pontrendszer alapján pedig kiértékelik a viselkedésüket, megbízhatóságukat, rendszerhűségüket, hogy aztán az ezek függvényében állandóan változó kreditpontszámaik alapján juttassák előnyösebb vagy hátrányosabb pozícióhoz őket a társadalmi életben. Alapvető különbség viszont, hogy míg a kínai társadalmi hitel kínaiak kezében van és a kínai társadalom kohéziójának fenntartását és megerősítését szolgálja, addig európai változatát zsidók és sábeszgoj sameszaik fogják ellenőrizni zsidó érdekek érvényesítése, legfőképpen egy kevert fajú, alacsonyabb IQ-jú, tehát még a mostaninál is könnyebben befolyásolható és uralható fehér népesség kitenyésztése érdekében. Aki nem lesz hajlandó vakon a talmudista technobolsevizmus fehér rabszolgájává válni, az automatikusan „kizárja magát” a társadalmi életből, és utazási, helyváltoztatási, kapcsolattartási korlátozásokat, drasztikus pénzbüntetéseket kockáztat, tehát minimum „digitális likvidálás” vár rá, de a rezsim jellegéből adódóan a legmakacsabbak akár az életükkel is fizethetnek majd ellenzékiségükért, tetszésük szerint a közkórházak eutanázia-osztályain vagy transzhumanista emberkísérletek önkéntes alanyaiként.
Ebben a rendszerben egyik napról a másikra szó szerint ki lehet majd éheztetni a népességet, ahogyan az ukrán parasztokat likvidálták az éhség által a Cseka/NKVD többnyire zsidó komisszárjainak irányításával.
Zoom
Nagy újrakezdés: előttünk a múlt
Ennek technológiai eszköze a központi banki pénz elektronikus formája, a legkésőbb 2024-ig bevezetendő digitális euró lesz, amely lehetővé fogja tenni az eurózóna összes tőkéjének kiszippantását az Európai Központi Bank (EKB) számláira. Az ún. blokklánc technológia révén ellenőrizhetővé válik a legkisebb pénzmozgás is, egyszer s mindenkorra véget vetve az egyre növekvő fiskális sarc „egérútjának” számító feketegazdaságnak, egyúttal pedig megakadályozva bármiféle tőkekiáramlást a rendszeren kívülre, legyen szó megtakarításról, készpénzbirtoklásról, adóelkerülésről vagy külföldi befektetésről. A központosított digitális pénztárcának köszönhetően az állampárti bürokraták majd azt juttathatják „egyetemes alapjövedelemhez”, akit akarnak, saját belátásuk szerint. Nyilvánvalóan a rendszerhű elemeket fogják dotálni. Egy mindenható nomenklatúra létrejöttével a korrupció soha nem látott méreteket fog ölteni. Azonnali brutális techno-terror lesz a válasz a népesség legkisebb háborgására, netán lázongására. Várhatóan azonban a digitális pénzcsap elzárásának fenyegetése önmagában is elég lesz a legcsekélyebb ellenállás csírájában való elfojtására. Annál is inkább, mert a járvány ürügyén bevezetett korlátozó intézkedések (izoláció, karantén, társadalmi távolságtartás) lehetővé teszik az emberek dezorientálását, társadalmi kapcsolataik felszámolását, befolyásolhatóbbá téve őket, és hajlamossá arra, hogy egy (hamis) ígéretért cserébe lényegében bármit elfogadjanak, abban a hiú reményben, hogy ez majd visszaállítja a remélt normalitást. A szájkosár, a vesztegzár és a vírusteszt valójában a népesség behódolási szintjének felmérésére szolgál, hogy milyen mértékben és milyen ütemben folytatódhat a globalo-totalitárius projekt megvalósítása, hiszen a „lenullázás” valójában az egyéni szabadságjogok szisztematikus felszámolása is egyben, vagyis a bolsevizmus ultramodern változata hagyományos módszerekkel: utópikus ígéretek a deklasszáltak számára, általános polgárháborús légkör és tömegterror. Rövidesen odáig fajulhatnak a dolgok, hogy a szájkosárviselés elmulasztása, az előbb-utóbb kötelezővé nyilvánított Covid-injekciózás elutasítása, de akár vírushitetlenség, járványtagadás vagy „rémhírterjesztés” miatt is gyűjtőtáborba kerülhet bárki, akárcsak egykor a szovjet gulág-rendszer által elnyelt névtelenek milliói. A politikai ellenfeleket azzal az indokkal fogják internálni, hogy „fellazító” tevékenységükkel közveszélyt jelentenek. Kanadában, a világ legkommunistább kapitalista államában kísérleti jelleggel már létrehoztak ilyesféle táborokat a jövőre nézve. (MMFs COVID Camp Ready For Use, portageonline.com, 2020. 10. 30.)
Zoom
„A koronavírus egy megtévesztő művelet a zsidó világrend bevezetésére, amelynek érdekében halotti bizonyítványokat koholnak a számok felfújásához. Tájékozódj! Mondj nemet a statáriumra, a kötelező oltásokra, a globális pénznemre és a készpénznélküli társadalomra!”
Persze a The New York Times, a világ legbefolyásosabb sajtóorgánuma szokásához híven a „nagy lenullázás” kifejezést is összeesküvés-elméletnek nyilvánította, amely szerinte szélsőjobboldali internetes személyiségektől ered, akik azt állítják, hogy a pandémia az elitek régóta tervezett cselszövése a tömegek fölötti globális gazdasági ellenőrzés megszerzése végett.
Zoom
Történetesen a patinás amerikai napilap a zsidó Sulzberger família örökös hitbizománya, amely tény abszolút garanciát jelent a hitelességére és megbízhatóságára nézve, hiszen a zsidók egyik legfőbb erénye köztudomásúlag az igazmondás. Ebben egyszerűen verhetetlenek. Gondoljunk csak a holokauszttúlélők bármilyen próbát kiálló és minden kételyt eloszlató visszaemlékezéseire. Például arra, amelyben Morris Hubert elmeséli, hogy a buchenwaldi táborban, ahol raboskodott, volt egy ketrec egy medvével és egy sassal. Az őrök minden nap bedobtak közéjük egy zsidót, akit a medve széttépett, a sas pedig a csontjait csipkedte. (Time Too „Painful to Remember”, The New York Times, 1988. 11. 10.) Vagy arra, amelyben Soocha Renay elmondja, hogy 12 évesen alig úszta meg a gázkamrát, amikor összeesett az éhségtől, és kórházba került. (Long Island Star Journal, 1956. 06. 04.) Vagy arra, amelyben Emmaly Reed azzal sokkolja az egyik amerikai középiskola diákjait, hogy a saját szemével látta, amint személyesen Hitler kötözte az apját a máglyacölöphöz, és gyújtotta meg alatta a tüzet. (Holocaust Survivor Speaks at WCHS, 2008. 04. 08.) És így tovább, és így tovább, ezrével, tízezrével, ugyanezen séma alapján, ugyanilyen „penge” logikával, ugyanebből a biblikus fantáziából… Ki ne hinne nekik?
Mindeközben az USA nyomán Európában is napról napra bolsevizálódik a helyzet, amint azt egyebek mellett a franciaországi sárga mellényesek mozgalmának véres eltiprása, a „hódoljunk a négereknek” (alias BLM) hitgyülekezet térnyerése és a szólásszabadság elleni szisztematikus támadások is bizonyítják. Márpedig ezen a „fényes ösvényen” nincs megállás.
Skócia „nemzeti” kormányának pakisztáni származású belügyminisztere például már az otthoni, szűk családi körben elhangzó „gyűlöletbeszédet” is be akarja tiltani, hatályon kívül helyeztetve egy 1986-os törvényt, amely mindeddig nagyvonalúan engedélyezte, hogy legalább a saját otthonában mindenki szabadon nyilváníthasson – minden más közegben illegálisnak számító – véleményt. A skótoknak tehát ezentúl arra is vigyázniuk kell, hogy otthoni környezetben mit mondanak a vendégeik, rokonaik vagy akár saját gyermekeik füle hallatára.
Zoom
A gyűlöletbeszédet otthon is üldözni kell. Gyűlöletbeszéd az a beszéd, amelyet a zsidók gyűlölnek hallani
A francia jakobinus Nemzetgyűlés által néhány napja elfogadott „globális biztonságról” szóló törvény értelmében egy év börtönnel és 45 ezer eurós pénzbírsággal büntetendő a rendfenntartó erők tagjai arcképének vagy bármilyen más azonosító jelének a terjesztése, ha az „támadást jelent a testi vagy lelki épségükre”. Franciaországban tehát ezentúl nem lehet lefényképezni vagy lefilmezni az éppen „intézkedő”, adott esetben állampolgárokat agyba-főbe verő rendőr-androidokat, nehogy testi vagy lelki sérelem érje őket.
Köztudomás szerint azért háborúzott a fél világ és az alvilág Adolf Hitler ellen, hogy „felszabadítsák” Németországot. Ehhez képest az 1945 óta változatlanul angolszász katonai megszállás alatt lévő ország mamelukparlamentje, pontosabban annak keresztény-szociáldemokrata bolsevik frakciója legutóbb csont nélkül megszavazott egy törvénymódosítást, amelynek értelmében a kormány a „fertőzések elleni védekezés” jogcímén ezentúl bárkit, bármikor letartóztathat. Ráadásul mindezt az olyan alapvető emberi jogokra fittyet hányva teheti, mint a célszemélyek testi épsége (!), a gyülekezés és közlekedés szabadsága, valamint az otthon sérthetetlensége. Ezeket a korlátlan ideig meghosszabbítható „népjóléti” intézkedéseket is Mutti Merkelnek köszönhetik a németek, akárcsak a legutóbb importált másfélmillió arab és afgán „kulturális gazdagítót”, a már korábban befogadott hárommillió török mellé. De a java még csak ezután jön. Afrika legjava.
Zoom
Merkelt nem kell külön bemutatni, az elmúlt években bemutatkozott már éppen elégszer. Az újszülött kurucok kedvéért azonban nem árt röviden feleleveníteni családfájának és életpályájának néhány sajátos momentumát. Németország jelenlegi kancellárja egy Ludwig Ka·mierczak (németesen Kasner) nevű lengyel nacionalista unokája, aki az első világháborúban dezertált a német hadseregből, és átállt az ellenséghez, hogy aztán a háború után visszatérjen Berlinbe, és beálljon a zsidó Bernhard Weiss (dr. Goebbels virulens ellensége) által irányított rendőrségbe. Horst fia utóbb olyan lelkesen prédikálta a kommunista eszméket a keletnémet protestáns egyházban, hogy a hívek a „vörös Kasner” gúnynévvel illették. Ilyen családi háttérrel Angela Merkel útja is egyenesen vezetett a drezdai Marx Károly Egyetemre, miután a helyi KISZ (FDJ) soraiban aktivizálta magát. Egyetemi évfolyamtársai utóbb „vad marxista agitátorként” emlékeztek rá. (How close was Merkel to the Communist System?, spiegel.de, 2013. 05. 14.)
Zoom
Merkel kommunista egyenruhában kommunista elvtársaival menetelve
A nyolcvanas években több hetes ideológiai agymosást kapott az ukrajnai Donyeck-régióban, a szovjet ortodoxia bástyájában. Amikor 1990-ben összeomlott a szovjet rendszer, kezdetben nem vett részt az NDK-ban kirobbanó tömegtüntetéseken. Csak a berlini fal leomlása után szánta rá magát arra, hogy csatlakozzon a „rendszerváltó ellenzékhez”, amely – csakúgy, mint nálunk és az egykori keleti blokk többi országában – valójában a kommunista káderek rehabilitálásának és általános újrahasznosításának volt a fedőszerve. Merkel a Stasi-ügynök Lothar de Maizière (kódneve: Czerni) protezsáltjaként kezdte politikai pályáját a keletnémet Kereszténydemokrata Unióban, hogy később Kohl kancellár protezsáltjaként és árulójaként jusson el odáig, ahol most tart. Ilyen családi és politikai indíttatás után érthető módon enyhén szólva nem teng túl benne a szeretet a német nemzet és pláne a német nacionalizmus iránt.

Egy régóta várt és titokban remélt alkalom a magafajta kommunista alvó ügynökök számára a 30 éve összeomlott rendszer feltámasztására hamis zászló alatt – ez a nagy lenullázás, ez a nagy újrakezdés. Európa gazdasági lokomotívja jellemző módon egy a Szovjetunióban kiképzett politikai komisszár irányításával hajtja végre azt, a Merkel-féle NeoStasi pedig immár „demokratikus” felhatalmazás birtokában üldözheti és hurcolhatja el otthonaikból a rendszerkritikus hangokat, köztük a Covid-disszidenseket, akár élő, egyenes adásban is.
A nagy európai népességcsere már évtizedek óta zajlik. A nagy gazdasági lenullázás éppen most bontakozik ki, a nagy újrakezdés után pedig törvényszerűen sor fog kerülni a nagy terror és a nagy tisztogatás stádiumára is a bolsevizálódás folyamatában. Száz év alatt a szervezett zsidóság már másodszor használja a fehér gojokat ősrégi rögeszméje, a „világ megjavítása” (tikkun olam) kísérleti nyulaiként. Az előző próbálkozása – direkt és indirekt módon – legalább százmillió fehér életébe került. Ez alkalommal már önálló fajként való létezésünk a tét. A judeobolsevizmus, a szanitárius diktatúra és a digitális technológiák fúziójának eredménye a jövő Euro-gulágja: maga az intézményesített gajdesz.
Zoom
A fehér ember átadja a világot a zsidó-ázsiai techno-MI-autista mulatt alsóosztálynak
Erre megy ki a talmudista játszma kezdettől fogva. Cion bölcsei szerint csak ezt követően lehet a világot „megjavítottnak” tekinteni, csak ezt követően köszönthet be a biblikus örök béke korszaka, csak ezt követően lehet majd Jeruzsálem a világ fővárosa – vagyis a fehér ember, pontosabban a heteroszexuális fehér férfi félreállítása, megalázása és végső soron teljes megsemmisítése árán.
H. T.