A rendőrség ügyel a látszatra: tanúként szeretné meghallgatni a rendőrség a Teve utcai székházra leadott lövések miatt indult nyomozásban egy kutyát sétáltató fiatal nőt, egy 30-35 év körüli férfit, valamint egy mikrobusz és két személyautó sofőrjét, közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) hétfőn. Holott a legvalószínűbb az, hogy csak egy titkosszolgálati módszerekkel megvalósított médiafogás volt az egész...

Az NNI lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés, valamint rongálás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy ismeretlen tettes ellen, aki még február 13-án, nem sokkal éjfél után a Déryné és az Angyalföldi út kereszteződésből több lövést adott le a rendőrség Teve utcai székházára.

A nyomozóhatóság szerint meg szeretnék hallgatni az ügyben azt a fiatal, körülbelül 165 centiméter magas, sötét hajú nőt, aki a bűncselekmény elkövetése előtt néhány perccel a Visegrádi utca felől a Váci út irányába az Árboc utcán sétáltatott egy fehér színű kistestű kutyát, majd a Váci út felől az Árboc utcán végig haladt a Népfürdő utcai lakótelep felé.

Szintén tanúként akarja a rendőrség meghallgatni azt a 30-35 év körüli férfit, aki nagyon sötét árnyalatú kabátot és sötét színű nadrágot viselt, és a bűncselekmény elkövetése előtt néhány perccel az Árboc utcán a Váci út felé haladt.

(MTI)