A Hazafias Magyarok Szövetsége, mint a magyar nemzeti értékek és érdekek hatékony védelmére szerveződött egyesület felszólítja a Magyar Köztársaság minden állampolgárát, de különösen a társadalmi, érdekvédő, civil és egyházi szervezetek, valamint a pártok képviselőit, hogy követeljék Simon Peresz izraeli államfő Magyarország gazdasági eszközökkel történő elfoglalásáról tett nyilatkozata alapján az izraeli tulajdonú és/vagy izraeli érdekeltségű cégek és magánszemélyek magyarországi befektetései jogszerűségének felülvizsgálatát.

A kormányt és az ellenzéket egyaránt súlyos felelősség terheli, ha legmagasabb szintű diplomáciai kinyilatkoztatás által alátámasztott, egyértelműen ellenséges szándékú felvásárlás esetén hallgat, vagy éppen mentegetni próbálja az ellenséges, állami szuverenitásunkat aláásni akaró izraeli hivatalos álláspontot és stratégiát.

Annál is inkább így van ez, amikor nyilvánvalóan nem egyetlen stratégiai jelentőségű hazai cég részvényeinek ellenséges szándékú felvásárlási kísérletéről van szó, mint nemrégiben a MOL esetében osztrák részről, hanem egy egész országról. Aki az izraeli ellenséges szándék megvalósítását nem hajlandó megakadályozni, sőt akadályt gördít azok elé, akik alkotmányos, törvényes jogaikkal élve mindent megtesznek a magyar nemzeti érdekek és értékek védelméért, hazánk függetlenségének megőrzéséért, az hazaáruló, s a törvény előtt kell felelnie tetteiért és mulasztásaiért.

Követeljük a Magyar Köztársaság Országgyűlése Nemzetbiztonsági Bizottságának a hazánk ellenséges szándékú izraeli felvásárlásának kivizsgálása tárgyában történő haladéktalan összehívását, az ügy nyilvános megtárgyalását.

Követeljük annak vizsgálatát, hogy az izraeli titkosszolgálat beépült-e a magyar nemzetbiztonsági szakszolgálatokba, s ha igen, a megfelelő, törvényes elhárító lépések haladéktalan megtételét.

Követeljük az izraeli érdekeltségű őrző-védő cégek működésének azonnali betiltását.

Követeljük az egész ügyészség tevékenységének teljes körű átvilágítását, a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjének, törvényességi felügyeletének helyreállítását.

Követeljük a hazai felelősök, a szuverenitásunk aláásásában közreműködő politikusok, közéleti- és üzletemberek megnevezését és hatályos törvényeink szerinti példás megbüntetését.

Követeljük az évek óta tartó izraeli felvásárlás eltusolásában bűnrészes sajtó érintett képviselőinek bíróság elé állítását és felelősségre vonását.

Követeljük hazánk izraeli felvásárlásának tényeiről – beleértve az off-shore cégeket is – a társadalom széleskörű tájékoztatását, az érintett cégek és személyek országunkból való kitiltását.

Követeljük a hazai és nemzetközi téren folytatott bolsevik antiszemitázó, fasisztázó, rasszistázó magyarellenes rágalomhadjárat haladéktalan beszüntetését, ill. megakadályozását, mely az ellenséges ország-hódító izraeli szándéknak ágyazott meg.

Amennyiben a magyar állam hivatalos illetékes szervei és képviselői a törvényes rend helyreállítása, Magyarország szuverenitásának megóvása érdekében nem teszik meg az Alkotmány által előírt szükséges lépéseket, törvényes polgári engedetlenségi mozgalmat szervezünk az őseink vére által áztatott szülőföldünk megmentése érdekében.

Engedetlenségi mozgalmunk neve „Tel-Aviv 180 fok – ahol igazán önmagad lehetsz” lesz, szemben a hazánk szívében megvalósítani akart, tízezrek befogadására alkalmas izraeli beruházás „Budapest 360 fok - ahol igazán önmagad lehetsz” jelmondatával.

Az ország megszállóinak eme vállalkozását egy izraeli mesterlövésznő arcával reklámozták. A mi kampányunk arca egy ún. „magyar gárdista” lesz: Petőfi Sándor, akivel így üzenünk Peresznek és ellenséges szándékát a hazai hatalomban kiszolgáló „vad törzsi sovinisztáknak”:

„Foglalod a kurvanyádat, de nem ám a mi hazánkat!”

Kosd, 2007. november 03.

Sárdy Barbara
alelnök

Ifj. Hegedűs Loránt
 elnök