Tisztázhatja a nyomozás "S." (azaz Sebők, mi ugyanis teszünk a gyilkosok jogaira - a szerk.) Norbert nevét – állítja a badacsonyi borász, H. Csaba (†37) halálával összefüggésbe hozott férfi védője, dr. Jónás Nándor. Az ügyvéd szerint az eljárás eddigi adatai igazolják védence, S. Norbert állításait - írja magyargyilkos cigányt máris mosdató Blikk.
Zoom
Ügyvédje szerint ártatlan Norbika
– Annyit mondhatok, hogy ügyfelem mindentől függetlenül sajnálja a történteket – kezdte a hazudozást az ügyvéd, aki hozzátette: "S." Norbert mindvégig kitartott amellett, hogy nem ütötte vagy támadta meg az elhunyt férfit. – A halál beállta és a keletkezett sérülések nem állnak összefüggésben – állította dr. Jónás Nándor, aki egyelőre ettől részletesebben nem kívánt beszélni az ügy részleteiről.
Jónás egyébként a Bólyai János és Társai Ügyvédi Iroda egyik "társa"; a másik társ Szikinger István.
Zoom
A magyargyilkos cigányok: Sebők Norbert és Vadászi János
Mint arról korábban beszámoltunk, 2018 szeptember 8-án egy fiatal társaság beszélgetett egy badacsonyi parkolóban, amikor egy autó be akart hajtani a behajtani tilos tábla ellenére, és éppen oda akart állni, ahol a társaság állt. Az autóban ülő két nagydarab szabolcsi cigány, Sebők Norbert és Vadászi János kiszállt, majd a társaság egyik tagját nagyon durván ütni kezdték. A szemtanúk elmondása szerint áldozatukat, egy badacsonyi borászt akkor is rugdosták, amikor már a földön volt. Az áldozatot 40 percen keresztül próbálták újraéleszteni a közeli szórakozóhely biztonsági őrei - akik a gyilkos cigányokat is feltartóztatták a rendőrök kiérkezéséig -, de életét már nem lehetett megmenteni: a helyszínen elhunyt.
Zoom
A bátor badacsonyi biztonsági őröket a Betyársereg tagjai közé fogadta, Toroczkai László pedig a Belügyminisztériumtól kérte hivatalos kitüntetésüket
Az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés miatt indított büntetőeljárást.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: