Történelmi egyház vagy cionista bizniszszekta? - teszi fel a kérdést a Jobbik, melyet a fősodratú média igyekszik elhallgatni. Az Országgyűlés hétfőn dönt az egyházügyi törvényhez benyújtott módosító javaslatokról, köztük név szerinti szavazással a Jobbiknak arról a pikáns javaslatáról is, miszerint a Hit Gyülekezetét töröljék az államilag kiemelten támogatott egyházak közül - értesült a Kuruc.info.

Németh Sándor cionista szektavezér az övéi közt: Lomnici(onista) Zoltán (balról), Deutsch Tamás (a harmadik sorban) és mások...
A jövőben három kategóriába sorolják az egyházakat; ez első kettő közt lényegi, érdemi különbség nem lesz, csak kellemetlen volna a Hitgyülit rögtön a történelmi egyházak közé sorolni. A jövőbeli irányt jelzi, hogy maga a "történelmi egyház" megnevezés is megszűnik, így nem lesz akadálya a cionista szekta későbbi előléptetésének, nyíltan az első kategóriába. Hacsak most ki nem szavazzák, ahogy törölték az egyházak sorából a szcientológusokat is, nagyon helyesen.
A név szerinti szavazás kellemetlen lesz különösen a "kereszténydemokraták" számára, ezért már be is indult az elhallgatás. Az MTI tudósítása csak annyit közöl, hogy "a Jobbik a házbizottság ülésén jelezte, név szerinti szavazást kérnek az egyik módosító indítványról", de hogy pontosan miről szól, arról szemérmesen hallgatnak. A Magyar Hírlap szerint a szcientológusok egyházként való bejegyzését tiltó javaslatról van szó, pedig nem, az csak egy apró plusz biztosíték a nyilvántartásból amúgy is törlésre kerülő szcientológusok esetében (nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva), nem is csoda, hogy azt a kormánytöbbség is támogatja. A "Nemzeti Együttműködés Rendszerében" azt az egy jobbikos módosítót támogatják, mely lényegében semmit nem változtat az előterjesztésen.

Legutóbb hazánk legnagyobb, állami tulajdonban levő cége, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatóját fedeztük fel a cionista Hitgyüli támogatói közt

A Hit Gyülekezetéről lesz név szerinti szavazás (ezt ugyanis bármely frakció javaslatára kötelező elrendelni), ami a nevével ellentétben nemcsak nevesítettséget jelent (gépi szavazásnál is az, csak nagy ritkán van titkos, urnás szavazás), hanem teátrális, személyenkénti, szóbeli voksolást takar. Ahogy volt az legutóbb az offshore cégeket szolgáló kormánypárti javaslatról is, amikor Novák Elődöt egyszerűen eltiltották a szavazástól. A legemlékezetesebb név szerinti szavazás arról az Alaptörvényhez benyújtott jobbikos módosító javaslatról szólt, mely a magyar földnek és ivóvízkincsnek alkotmányos védelmet biztosított volna, de hazaáruló módon leszavazta azt az Országgyűlés, a külföldieknek is eladhatóvá téve nemzeti kincseinket. Érdemes összevetni ezt azzal, amikor még a termőföld és a vízkészlet alkotmányos védelméről hazudozott Orbán:
(Kuruc.info)