Üdvözlöm önöket!

A "A HírTV a miskolc-lyukóvölgyi cigányterrorról" című cikkük után úgy döntöttem, leírom ezt a történetet..

Miskolcon lakos vagyok! 7 évvel ezelőtt történt ez az eset, amikor egyik barátommal lementünk az Avason focizni a 42-es iskolába.

Ketten voltunk és egész jól elfocizgattunk.. ekkor megérkezett 4 srác (ebből az egyik már többször ült börtönbe egyik bűne hogy vízszintesen felvágta egy kortársa hasát) és azt mondták, hogy beszállnának a játékba. Mi jóhiszeműen elfogadtuk a felkérést és békességbe elkezdtünk focizni... a labdát folyamatosan az egyik iskolaépület tetejére próbálták fellőni, de csak egyszer sikerült.. Én mentem fel érte, mert féltettem (mert édesanyám nehezen gazdálkodta ki nekem abban az időben) a labdát. Mire leértem a tetőről, változott a helyzet: a 4 roma srác befenyítette a barátomat és először csak az egyik elindult felém a többi bíztatta, hogy legyél kemény játszd le vele.... nem értettem mert semmi probléma nem volt eddig.. Én elkezdtem vele verekedni és mikor látták a többiek, hogy nem megy neki még 2en odaugrottak az egyik halántékon rúgott a mások bal szemen vágott... elájultam... A labdát elvitték...

Mondanom sem kell agyrázkódásom volt és a szemem úgy feldagadt, hogy nem láttam 2 hétig... Mai napig tudom  kivolt ugyan ott lakik..... Nem kapott semmit, mert még nem volt 14.... az iskolaigazgató nem rúgta ki, mert fél a szülőktől... a rendőrség meg nem foglalkozik fiatalkorúakkal... mint később megtudtam a 4000ft-os labdát 13 évesen elcserélte egy doboz cigire pillanatokon belül....

Itt a kontraszt... :

Felnőttem és úgy hozta az élet, hogy meg kell védenem az unokatestvéremet egy roma gyerektől... A srác eltörte a rokonom orrát és hátba rúgta... én elkaptam egyszer megütöttem és lefeküdt a földre (egyedül volt) ekkor odaért unokatestvérem és elkezdte rugdosni... még mi szedtük le róla... a sráchoz kijöttek a mentők és utána a rendőrök is!

Minket bevittek a rendőrségre folyamatosan szidtak miközben mi ellenkezés nélkül elmondtunk mindent és elismertük, hogy nem tehetünk ilyet... Ennek ellenére ők kiröhögtek, állatként kezeltek... Felvették a jegyzőkönyvet.. de persze csak reggel 6kor.. azt tudni kell a verekedés este 10kor volt... kiderült a srác apja ügyvéd.. úri cigány....

A tárgyalásnak nemrég lett vége... Az ügyész egy pofonért... 3 ÉV LETÖLTENDŐ BÖRTÖNBÜNTETÉST KÉRT! A szüleim 300.000ft-ot fizettek az ügyvédnek és azt tudta elérni eddig, hogy 2 évre van felfüggesztve 6 hónapom ... és a mentesítő indítványt se fogadta el a bíróság.. ami kihúzott volna a priusz alól...

Én így tapasztaltam meg milyen magyarnak és milyen cigánynak lenni.. bár az utóbbit nem a saját bőrömön hála istennek.. azóta nem járok szórakozni és egyáltalán nincs életem, mert nem tudom mikor történik meg hogy belém köt egy roma banda.. és engem hoznak ki hibásnak...

Üdvözlettel : egy olvasó!“

*******

"Sziasztok kedves magyarok!

Ime küldök egy-két érdekes infót  Miskolcról, úgyis sok téma jelenik meg a portálon.

Ajánlom figyelmébe azon oknyomozó riportereknek, akik szeretnek egy kicsit mélyére ásni a dolgoknak.

Igaz érdemi változásokat nem nagyon látok a jelen politikai hatalom vezetése alatt, de azért érdekes észrevétel.

Sokszor boncolták már a témát miért hagyják a romákat elszaporodni (zsidók testvérei, magyarok irtói, balraszavazók, stb) -  na én most előállok egy újabb, érdekes dologgal...

Tudjuk jól, hogy a romák a pénzünkből szórakoztatják magukat- értsd jól- segíjbül píja plusz játékgép...

Azt jól tudjuk, hogy a játékgépek üzemeltetése és magában a szerencsejáték gyurcsányi érdekeltség, na de ha alkoholt akarnak inni,  akkor arra ott az occsó változatú Miskolci Likörgyár által termelt méreg...

Na most az összefonódás a gyár vezetésében keresendő, hiszen ha megnézzük a névsort, kitűnik egy név köztük, aki a  város alpolgármester  kedves felesége...O.K...büszkék vagyunk rá,hisz elintézték hogy díjat "nyerjünk" egyik mérgükkel, bár azt nem sokan tudják, hogy a Lillafüredi  ásványvizet a Sajóból nyerik.(vagy egy pár méterrel távolabb,mit számít)-tessék beleszagolni:)

Sebaj, azért ne rugaszkodjunk el a fő témától.

Szal innen már kezditek érteni, miért írtam e címet a levelemnek...de a gyengébbek kedvéért....vázolom:
1. segélyosztás
2. kocsmakeresés
3. piaválasztás- medzsik a legóccsóbb (csak a miskóóci likő)
4. ivás
5. pénz mozog a balzsebbe
6. pénz eltűnik
Vagyis az egész körfolyamat aránya párhuzamosan nő, ha több "lyukó-lakó" látja meg e napvilágot....
Tehát a miskolci cigányság ilyen arányú tenyésztése nemcsak politikai célokat képvisel, hanem balga-zdaságot is.
Remélem valaki jó mélyen beleássa magát ebbe a szösszenetbe, és utánajár a dolgoknak...csak miheztartás végett. "Isten áldd meg a MAGYART"
freehungary@yahoo.com

Arppi s.:gratu az oldalhoz ,mindent bele..jaa..és a kommentjeid szenzációsak..... mutassuk meg,ki a művelt kishazánkban! (Arppi S.: köszönöm, hízik a májam.).“

***

"Tisztelt Kurucok!

Figyelem! Nyugalom megzavarására alkalmas hír következik, természetesen a fantázia műve, mélységesen elítélem és elhatárolódom tőle, sőt!  :)

üdv: fercsi (a becenév publikus lehet)

Három nap alatt elfogytak az ivartalanítási akcióra szánt kuponok Nyíregyházán. Az önkormányzat támogatásával 25 ezer forint helyett 9500 forintért lehetett ivartalanítani a cigányokat. Két hét alatt 300 cigányt vittek el ivartalanítani. Gyorsan el is fogyott az erre szánt pénz, de a kampány ennek ellenére tovább tart, mert március végéig az állatorvosok is 30-40 százalékos kedvezményt adnak a gyűlöltek ivartalanításához. A cél, hogy minél kevesebb feleslegessé vált cigány kelljen segélyezni.

Az egyik Kalányost néhány napja ivartalanították. Szomszédja azt mondja akár 12 purdét is fialhat egy évben, amelyeket ők már nem tudnának adóból támogatni. Ezért döntöttek a műtét mellett.

Ráadásul most mindezt jóval olcsóbban elvégeztethették. Az magyarbarát alapítvány, az állatorvosi kamara segítségével minden évben megszervezi az ivartalanítási akciót Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Nyíregyházán a legolcsóbb, mert ott az önkormányzat is adott 600 ezer forint támogatást. Így két hét alatt közel 300 cigányon végezték el az alig 1 órás műtétet.

„Segít abban, hogy nagyon sok városlakó 25 ezer forint helyett 9500 forintért ivartalaníthatta cigány szomszédját, és ez egy olyan kedvezmény, amely annyira vonzó volt, hogy 3 nap alatt elfogytak ezek az akciós kuponok" – mondta Inántsy Pap Sándor, az Magyarbarát Alapítvány titkára.

Az akcióra azért van szükség, hogy minél kevesebb legyen az élősködő cigány. Becslések szerint csak Nyíregyházán több száz semmirekellő cigány kószál. Az alapítvány vezetője szerint, míg Magyarországon a cigányok alig tizedét se ivartalanítják, addig például Németországban ez az arány eléri a 90 százalékot. Ott már olyan kevés az ingyenélő cigány, hogy ide járnak örökbe fogadni.

Bár az önkormányzati támogatás elfogyott, az akció tovább tart. Az állatorvosok ugyanis egész márciusban 30-40 százalékos árkedvezménnyel végzik el az ivartalanítást.


Az eredeti cikk ITT van:

Három nap alatt elfogytak az ivartalanítási akcióra szánt kuponok Nyíregyházán. Az önkormányzat támogatásával 25 ezer forint helyett 9500 forintért lehetett ivartalanítani a kutyákat és macskákat. Két hét alatt 300 kutyát és macskát vittek el ivartalanítani. Gyorsan el is fogyott az erre szánt pénz, de a kampány ennek ellenére tovább tart, mert március végéig az állatorvosok is 30-40 százalékos kedvezményt adnak a kedvencek ivartalanításához. A cél, hogy minél kevesebb feleslegessé vált állatot dobjanak ki gazdáik otthonról.

Az egyik vizslát néhány napja ivartalanították. Gazdája azt mondja akár 12 kölyköt is fialhat egy évben, amelyeket ők már nem tudnának felnevelni. Ezért döntöttek a műtét mellett.

Ráadásul most mindezt jóval olcsóbban elvégeztethették. Az állatbarát alapítvány, az állatorvosi kamara segítségével minden évben megszervezi az ivartalanítási akciót Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Nyíregyházán a legolcsóbb, mert ott az önkormányzat is adott 600 ezer forint támogatást. Így két hét alatt közel 300 kutyán és macskán végezték el az alig 1 órás műtétet.

„Segít abban, hogy nagyon sok városlakó 25 ezer forint helyett 9500 forintért ivartalaníthatta állatát, és ez egy olyan kedvezmény, amely annyira vonzó volt, hogy 3 nap alatt elfogytak ezek az akciós kuponok" – mondta Inántsy Pap Sándor, az Állatbarát Alapítvány titkára.

Az akcióra azért van szükség, hogy minél kevesebb legyen a kóbor állat. Becslések szerint csak Nyíregyházán több száz kidobott kutya kószál. Az alapítvány vezetője szerint, míg Magyarországon a kutyák alig tizedét ivartalanítják, addig például Németországban ez az arány eléri a 90 százalékot. Ott már olyan kevés a kóbor kutya, hogy gazdik ide járnak örökbe fogadni.

Bár az önkormányzati támogatás elfogyott, az akció tovább tart. Az állatorvosok ugyanis egész márciusban 30-40 százalékos árkedvezménnyel végzik el az ivartalanítást.


***
Köv. olvasónk az ITTENI cikkben vázolt EXIF adattörlés alternatíváját vázolja:

Jó napot!

Tudok egy egyszerűbb módszert arra, hogy hogyan lehet magánjellegű információkat kitörölni egy képből. Ingyenesen le lehet tölteni a netről az Irfanview nevü képnézegető programot. Ott az "s" betű lenyomásával le lehet menteni a képet. Ha jpeg formátumban mentünk, megjelenik egy menü, ahol ki van pipálva hogy "keep original EXIF data". Ezt a mezőt kell üresen hagyni, és akkor csak a kép lesz elmentve, az információ a gépről meg a többi nem.

Szebb jövőt!”

***

Helló Kurucok!

Úgy látom, hogy ez az öngyújtogató réti nigger (Kuruc.info: cikkünk ITT) kétszeres öngólt rúgott magának!

Először is: a yard nem fogja szó nélkül hagyni a műsorát (Kuruc.info: igencsak optimista a Kedves Olvasó. A cigány jelenleg az Érinthetetlen, Felsőbbrendű Kaszt [a cionista mellett], hozzájuk rendőr nem mer nyúlni), másodszorra odalett a vacka is totálisan. (Kuruc.info: ugyan már, kap helyette másikat – természetesen a mi pénzünkből. Mert az minden cigánynak jár. Ingyen, és állagmegóvási kötelezettség nélkül. Nem véletlen, hogy sokszor 1-2 év alatt teljesen (lebontandóvá) lelakják a teljesen újként kapott lakásokat – mint ahogy az Zajkon történt.)

Szerintem az történt, hogy a bokszos fattyú csinálni akart egy kis antiszemita hírverést. Szép cigány-fonetikusan felírta a szöveget (Kuruc.info: igen, ez volt az egyik banánhéj, amin elcsúszott a dolog... a fordított horogkereszt [ugyan melyik cigánygyűlölő ne tudná, hogy hogyan kell azt rajzolni?] meg a többi, pl. az egymásnak szögesen ellentmondó nyilatkozatok, az időzítés [a nagyköveti vizit, ill. a HírTV-féle szavazatvásárlási botrányok után közvetlenül], a cigány fonetikus írás (é helyett í), egyes betűk totális nem-ismerete [v.ö. a cigányok körében szinte teljes analfabetizmus – szemben a magyarokéval], a lassú, nehez[ebb]en szállítható ecset & festék használata, a full cigány falu & a feltűnően hallgató kóbor kutyák ezreinek ténye és a többi mellett), majd csiholt a putrijában egy kis tüzet.

Esetleg az ablakon berepülő molotov koktélnak álcázva, vagy még primitívebben megoldva. Ezt nem tisztem eldönteni, majd a tűzoltóság szakemberei megállapítják.

És itt jön az idiótizmus totális megnyílvánulása.Van egy régi bölcs óva intés: NE JÁTSSZ A TŰZZEL!! Nem véletlenül találták ki eme intelmet. Szóval ez a kis retek a tűzzel játszott, de beütött a mennykő mert már nem tudta megfékezni, ugyanis a vörös kakasnak nem lehet csak úgy parancsolni, hogy: azt mondom állj!

Egy szónak is száz a vége, a náci (Kuruc.info: inkább nácigányt írnék – ahogy azt egyik olvasónk régebben igencsak frappánsan megfogalmazta), magyargyűlölő, az adófizetők pénzén élősködő szellemi Csernobil, küszöbmajom csak egy kis tüzecskét akart, megspékelve egy kis ízes mágyár szöveggel, de alaposan rábaszott.

Köszönettel:Hany Istók”