Az Országos Cigány Önkormányzat elnökének unokatestvére vesztette életét délben a Kiskunhalas és Harkakötöny között történt balesetben. Kolompár Orbán meg is jelent a "szerencsétlenség" helyszínén – adta hírül a baon.hu. 

Hogyhogy csak ácsorognak itten, és nem lincselik a gonosz, rasszista fát?
A balesetnek további négy sérültje volt, s a megyei hírportál szerint a helyszínelést végző rendőrök egyikük kabátjában kábítószert találtak, bár tulajdonosa állítólag tagadja, hogy az övé lenne. A férfit hétfőn hallgatják ki a nyomozók a kiskunhalasi kórházban.
A baon.hu helyszínen szerzett, de meg nem erősített információi szerint ráadásul a balesetben elhunyt férfi sem volt ismeretlen a rendőrök előtt, úgy tudni, ő is foglalkozott kábítószer-terjesztéssel. Nem kizárt, hogy a gépkocsiban ülő férfi is tőle kaphatta az anyagot.
A Kuruc.info információja szerint nem kizárt, hogy a Kossuth téri tüntetők közt is forgolódó Kolompár János nevű szélhámosról van szó, bár bizonyára nem ő az egyetlen unokatesó.
(Zoom)
(egyéb képek, ill. a fenti nagyobb felbontásban ITT)
 Kuruc.info / A.S.:
1.)    Ez megint bizonyítja azt, hogy Kolompár Orbán-família úgy bűnözik, ahogy egy gádzsó alsógatyát vált. Gy.k. minden nap. Nem csak Color Bán, hanem, úgy látszik, a rokonságban mindenki.
2.)    Vajon mekkora sebességgel tépett a cigány? Emlékszünk még arra,mi is történt másfél hónapja Hódmezővásárhelyen? Ott egy bűnözőcigány 170-nel száguldozott éjjel, városon belül (!); a másik autóban ülő "versenytársának" meg volt pofája azt hazudni, hogy mindkét autóban egyszerre(!) romlott el a fék. Szerencsére nem gázolt el senkit, amikor nekirohant egy lámpaoszlopnak. Valószínűleg itt is erősen a gázpedálra lépett a Kolompár-atyafi.