A BORS alábbi, fényképes(!) cikkéből kiderül, hogy a kaposvári támadó büntetett előéletű, de, természetesen, a cigányfajvédő sündőrség nem vette őrizetbe.

Ezen nem csodálkozunk. Míg (büntetlen előéletű!) fehéreket azért is előzetesbe vágnak, mert kissé túlbuzgó környezettudatos állampolgárként kocsikat karcolnak, addig a büntetett előéletű(!), áldozatát életveszélyesen bántalmazó támadót azonnal kiengedték. Ahogy a bizonyítottan gyilkos Kozák Rajmundot, aki szintúgy szabdlábon van, és eljár bokszmeccsekre, edzésekre. Vagy a csepeli lincselőket meg a jászapáti szurkálókat. (Kapcsolódó hivatkozások ITT, a bevezetőben.)

Aminek eddig csak 99% esélyt adtunk (hogy ti. az elkövető cigány), mára szintúgy teljes bizonyosságot nyert. Hasonlítsuk csak össze az alábbi kép jobb oldalán levő bűnöző bőrszínét (sajnos a hajszín nem látszik konkrétan, csak az, hogy sötét) a mellette levő két fehérével. Igen, úgy tűnik, az áldozat is fehér volt – legalábbis a fényképen barnának tűnik a haja, és bőrszíne is sokkal világosabb, mint az orké.
Talán nem kell részleteznünk, milyen sajtóvisszhangja lett volna az ellenkező felállásnak, hogy ti. magyar ver össze cigányt úgy, hogy annak leszakad a lépe és az intenzívre kell vinni. A sündőrség reakciójáról nem is szólva. Már egy pofonért két-három év letöltendőt osztanak ki büntetlen előéletű magyaroknak (akiket ráadásul egész idő alatt előzetesben tartanak, és még érettségire sem engednek ki – lásd a barcsi srácok esetét) – egy ilyen fajsúlyú lincselésért simán befigyelt volna a 20 év, különösen, ha ráhúzzák az ilyenkor szokásos “rászístá” jelzőt. Esetünkben, mivel cigány vert (úgy tűnik) magyart, ilyenről szó sincs, sőt. Bár “emberünk” büntetett előéletű, a sünök csakazért is kiengedték, hadd terrorizálja, üsse, gyilkolja tovább a párásztokat. Na ezért kell rendet csinálni, de sürgősen.

A BORS eredeti anyaga:

Félholtra verte húga cikizőjét   
   
Kis híján az életével fizetett B. Tamás, mert cukkolta egyik lány osztálytársát. Krisztina féltestvére feldühödött, bement az iskolába és úgy összeverte a 15 éves fiút, hogy annak leszakadt a lépe.

Két hatalmas heg fogja élete végéig emlékeztetni a kaposvári B. Tamást a szörnyű napra. Mindössze pár vicces mondat kellett ahhoz, hogy osztálytársnője, Krisztina bepanaszolja őt otthon.


B. Tamást (balra fent) az intenzív osztályon ápolják - B. Sándor (jobb oldali kép) kis híján megölte a kaposvári diákot – Agócs Attila, az iskola igazgatója megmutatta a helyet, ahol Tamást megverték

A lány féltestvére személyesen vett elégtételt a 15 éves diákon. B. Sándor csütörtök reggel a tanítás kezdetekor az Építőipari, Faipari Szakképző Iskola folyosóján megkereste Tamást, kirángatta az épület elé, majd ott fél perc alatt úgy agyba-főbe verte és rugdosta, hogy a fiú agyrázkódást kapott, és a lépe is kettészakadt.

– Tamásnak még volt annyi ereje, hogy beszaladjon a tanári elé, és ott leüljön.

Azonnal mentőt hívtunk hozzá, az osztályfőnöke kísérte be őt a kórházba – elevenítette fel a történteket Agócs Attila, az iskola igazgatója.

– Megkerestük az összes szemtanút és kiderült, az esetet csupa 14–15 éves elsős diák látta csak, akik nem mertek segíteni a társuknak.

Egy nappal az eset után a diákok már azt tervezik, hogy meglátogatják osztálytársukat a kórházban.

– Bár mi ácsnak tanulunk, Tomi pedig festőnek, a közös órákon jóban lettünk. Felfoghatatlan, hogy pont őt verték meg, hiszen, bár szereti a poénokat, de alapvetően szelíd és békés fiú – mondták el a Borsnak az osztálytársai.

Meglátogattuk Tamást a kórházban, ott azonban az állapotára hivatkozva nem engedték nyilatkozni. Az édesanyja annyit mondott: Tamás magához tért, nagyon fél, nem is szeretne visszamenni ebbe az iskolába.

Úgy tudjuk, Krisztina, a lány, aki miatt az egész ügy kirobbant, szintén nem jelent meg a tegnapi órákon. A Tomit félholtra verő B. Sándort a rendőrség nem vette őrizetbe, pedig a Bors úgy tudja, hogy a fiú korábban volt már büntetve.

H. N.