Folytatódnak a rendőrgyilkosságok – ígérte a dallasi mészárlást magára vállaló Black Power radikális néger csoport, akik a támadás előtt és után is fenyegető üzeneteket töltöttek fel a Facebookra.

Az egyik letartóztatott, golyóálló mellényben
A radikális néger szervezet Alton Sterling halála után rakta fel első konkrét fenyegető üzenetét a Facebookra, melyben azt ígérték, hogy "átveszik az igazságszolgáltatást a hatóságok kezéből", és halálos fenyegetést küldtek a Baton Rouge-i rendőrfőkapitánynak.
A támadás előtti üzenet így hangzott:
“Ne aggódjatok, emberek! Igazságot szolgáltatunk Alton Sterling haláláért! Már megkerestük ifj. Carl Dabadie rendőrfőkapitányt, aki most már tudja, mi fog történni vele és a családjával abban az esetben, ha nem tesz eleget a követeléseinknek!”

A dallasi lövöldözés után magukra vállalták a vérengzést, és ezt írták:
“Öt rendőrt lelőttek az orvlövészek! A következő napokban még több rendőr fog meghalni! Tetszik az, amit láttál? Akkor szerezz magadnak saját puskát, és csatlakozz a mesterlövészek több ezres csoportjához, akik világszerte harcolnak az elnyomás ellen!”
Zoom
Az üzenet nem sokkal a támadás után már felkerült a radikális néger csoport Facebook-oldalára. Bár az oldalt nem sokkal később törölték, a korábbi képernyő-fényképekből minden lényeges információ kiderült.
Hivatalos válasz még nem érkezett a Black Power csoport bejelentésére, akik magukon kívül a Black Knights, azaz a Fekete Lovagok fegyveres csoportot is reklámozták.
(The Sun - Híradó nyomán)