Bár jól tudta a 41 esztendős nigger, hogy HIV-vírussal fertőzött, számtalan nővel feküdt le úgy, hogy óvszert sem használt. Többek között egy 13 éves kislánnyal is. Sokadszor írjuk: aki fekák társaságát keresi, ne csodálkozzon, ha ez lesz a vége.
A kenyai Kennedy O.-t az egyik korábbi felesége – háromszor nősült – fertőzte meg, s bár 11 éve tudta, hogy magában hordozza a gyilkos kór vírusát, gondolkodás nélkül feküdt le sok-sok nővel.



A rendőrségi nyomozás szerint legalább hatukat megfertőzte (és még hányan lehetnek, akik nem tudnak róla, vagy annyi férfival háltak, hogy azt sem tudják, kitől mit kaptak el...), ráadásul áldozatai között nemcsak felnőtt nők voltak, hanem egy mindössze 13 esztendős kislány is.
A tárgyaláson a lemezlovasként is dolgozó fekete zenész persze "szánta-bánta bűneit", s volt pofája azt hazudni, hogy "senkit nem akart bántani, senkinek nem akart szenvedést okozni", továbbá megígérte (el is lehet hinni a sorozatgyilkosnak), hogy soha többet nem vállalkozik párzásra óvszer nélkül.
Ez a würzburgi bírót ugyan megnyugvással töltötte el, de nem hatotta meg: nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a pedofil gyilkost.
(Bors - Bild nyomán)
Kapcsolódó: