Az amerikai Las Vegas közelében fekvő Parkway West Career and Technology Center elnevezésű középiskola egyik tanárnőjét a kirúgás veszélye fenyegeti. Nem azért, mert nem végzi jól a munkáját vagy nem jár be az óráira. Még csak a diákjaival sem kezdeményez törvénytelen intim kapcsolatot. A tanárnő talán azért nem állhat többé a katedrára, mivel tagadja korunk vallásának, a holokausztnak az alapdogmáit.



A tanintézmény zsidó diákjai ugyanis azt állítják, a pedagógus nézeteit fennhangon terjeszti, és ezzel megmérgezi az iskola légkörét. Sok tanuló például állítólag antiszemita tartalmú vicceket is elsüt néha, mi több, fenyegeti zsidó osztálytársait, és mindez a szörnyűség természetesen csakis a „holokauszttagadó tanárnő” ténykedésének következménye lehet.
Immár odáig fajultak az események, hogy a körzeti iskolai tanfelügyelőség, sőt, a rendőrség is vizsgálódik a tanintézményben zajló „gyűlöletkeltés” miatt. Így például valamelyik tanuló a következő sms-üzenetet küldte több osztálytársának: „A férfiak viselkedjenek férfiként, ne pedig úgy, mint a szerencsétlen szamarak... a lányoknak meg van engedve, hogy olyanok legyenek, mint a lotyó zsidók... továbbítsátok az üzenetemet, mert különben elvágom a torkotokat... és igen, én Adolf Hitler híve vagyok.”
A tanárnőt, akit ezért a teljesen értelmetlen sms-ért, és általában a „gyűlölködés légkörének” kialakulásáért is felelőssé tesznek, Lori Sublette-nek hívják, és azzal váltotta ki a „gyilkos indulatok elszabadulását”, hogy a holokauszt vallást illető fenntartásainak nyilvánosan is hangot ad. A Las Vegas Review-Journal megpróbálta szóra bírni a bűnös pedagógust, aki azonban elzárkózott a nyilatkozattétel elől. Az iskolai körzet vezető tanfelügyelője, Michael Rodriguez fegyelmi eljárás lefolytatását helyezte kilátásba az eretnek tanár ellen, részleteket azonban nem árult el, mondván, "személyes ügyekről” nem hajlandó beszélni. Ugyanakkor az agymosott és buta szülők is tiltakoznak, és kritizálják a tanügyi hatóságok „lagymatag” fellépését.
A bűnös tanár egyébként állítólag a hálaadás ünnepe idején tette az egyik borzasztó megjegyzését, miközben a diákok éppen az osztálytermet díszítették. Valamelyik tanuló szóba hozta a holokauszt témáját, és a gyerekek arról kezdtek beszélgetni, hogy a második világháború idején a németek 6 millió zsidót, továbbá homoszexuálisokat, cigányokat és más etnikai és vallási kisebbségek tagjait gázosították el. A tanárnő azonban ellentmondott nekik, így azután éles vita kerekedett. Az egyik diák ugyanakkor azt mondta, ő személyesen „nem mert a tanárának ellentmondani”. A kivételesen bátor pedagógus viszont kimondta az igazat, ugyanis közölte a diákokkal, hogy a történelemkönyvek teljesen hamis információkat közölnek a holokausztról, a meggyilkolt zsidókról, illetve a náci lágerekről készült fotókat pedig alaposan meghamisították a háború után.
Mármost az iskolai hatóság álláspontja az, hogy a pedagógusoknak nincs joguk a szaktárgyaikon kívüli tudományterületek kérdéseivel kapcsolatban állást foglalni. Lori Sublette nem történész: kineziológiát (mozgástudomány) tanult a Washingtoni Egyetemen, majd doktori fokozatot szerzett az Arizonai Grand Canyon Egyetemen.
A holokauszt vallás engedelmes, esetenként fanatikus híveivé formált ostoba szülők egyike, Ilana Levinsky felháborodottan követelte az eretnek tanár eltávolítását az iskolából. „A legutolsó, amire szükségünk van, egy újabb Mahmúd Ahmadinezsád, aki a gyerekeinket tanítja” - mondta a szegény hülye anyuka, aki pedig örülhetne, hogy lányának olyan tanára van, aki példát mutat bátorságból és egyenességből, és nem csak szövegel a civil kurázsiról, hanem annak szellemében is cselekszik.

Phyllis Friedman, a Nevadai Anti-Defamation League nevű roppant befolyásos zsidó szervezet egyik vezetője szerint Las Vegasban és a város környékén számos „holokauszt-túlélő” él, és az iskolákban eddig a diákok megfelelő „tájékoztatást” kaptak a „náci népirtás” borzalmairól. Magyarán: a diákokat alapos agymosásban részesítették egészen eddig. A zsidó vezető reményét fejezte ki, hogy a tanárnő ellen felhozott vádak nem igazak, egyúttal csodálkozását fejezte ki afölött, hogy vannak még „holokauszt-tagadók”.
Valóban meglepő, hogy a mindent elárasztó propaganda és a megfélemlítés ellenére vannak tisztán látó és gondolkodó emberek. Attól tartok, az ügy rövidesen napirendre kerül Magyarországon is. Várhatóan a Zsidesz-kormány egyik feladata lesz, hogy lecsapjon azokra a tanárokra, akik alaposan ismerik az úgynevezett holokauszt, s általában a második világháború történetét, és el is merik mondani diákjaiknak mindazt, amit tudnak.
Perge Ottó - Kuruc.info
(Forrás: Las Vegas Review-Journal, dec. 18, 2009)