Igen, jól olvasták: Ron Dermernek meggyőződése, hogy Nobel-békedíjat kellene adni az izraeli hadseregnek azért az "elképzelhetetlen visszafogottságért", amit a gázai "hadművelet" során eddig tanúsított. Sőt, azt is mondta, hogy "az izraeli katonák azért halnak meg, hogy az ártatlan palesztinok élhessenek".
Zoom
Dermer, aki népe hadseregéhez hasonlatos visszafogottságról tett ezúttal is tanúbizonyságot, a Keresztények Izraelért elnevezésű cionista szervezet konferenciáján szólalt fel Washingtonban. A nagykövet szenvedélyesen érvelt a Gázai övezetben végrehajtott izraeli vérengzés mellett – amire persze nem volt nagy szükség, mert a közönség 99%-a feltétel nélküli Izrael-imádó agyhalott volt, akárcsak a "mi" hitgyüliseink. Ők a legteljesebb egyetértéssel fogadták a nagykövet szavait, aki szerint "Irán a nagy gonosz", az ENSZ és az emberjogi szervezetek pedig, ha akaratlanul is, de a Hamászt támogatják a hős Izraellel szemben. Igaz, akadtak néhányan, akik nem értettek egyet a nagykövet véleményével, és bekiabálásokkal próbálták megzavarni Ron Dermer ámokfutását. "Van néhány morális idióta a terem hátsó részén" – üzent a toleráns zsidó az ellenvéleményüket kifejező tiltakozóknak.
Zoom
Dermer a főnökével...
Az addig elmondottakra a koronát a nagykövet két kijelentéssel tette fel. Az egyik így szólt: "Vannak, akik Izraelt szégyentelenül népirtással és háborús bűncselekmények elkövetésével vádolják. Azonban az igazság az, hogy az Izraeli Védelmi Erőknek Nobel-békedíjat kellene adni… Nobel-békedíjat azért az elképzelhetetlen önmérsékletükért ("unimaginable restraint"), amit tanúsítanak". (Lásd itt: "Szép munkát végeznek" Gázában a zsidók: minden harmadik áldozatuk gyermek, vagy itt: Kórházat bombázott le Izrael.)
A nagykövet másik mondata pedig a következő volt: "Különösképpen nem fogadom el az országom kritikáját akkor, amikor az izraeli katonák azért halnak meg, hogy az ártatlan palesztinok élhessenek".
Zoom
...és Dermer a szolgájával. Ha Obama megkapta, simán jár a zsidó gyilkológépezetnek is
Egy másik pszichopata, Avigdor Liberman külügyminiszter vasárnap közleményt adott ki, melyben a "világ leghumanistább és legbátrabb hadseregének" nevezte a Gázában nőket és gyermekeket halomra gyilkoló izraeli terroristákat...
Perge Ottó - Times of Israel nyomán
Kapcsolódó: