Előző cikkünket kis híján hatvanezren olvasták, akkor szót ejtettünk az eddigi legpofátlanabb választási csalásról, az APEH aljasságáról, és bemutattunk többek között egy vérlázító, cigányos történetet is. Akkor csak a hazaiakra koncentráltunk, most külföldről is hozunk példákat. Újabb csokorba gyűjtjük a legabszurdabb, valós történeteket, és mindenhol linkeljük az erről szóló bővebb cikket is.

Tót biztonságiak valódi robbanóanyagot csempésztek gyanútlan civilek poggyászába

Jópofa matricát készítettek az ügy kapcsán: „Veszély!
A poggyászt a szlovák rendőrség ellenőrizte!”
2010 januárjában az ún. Szlovákiában tesztelni kívánták a repülőtéri biztonsági átvilágítást, ezért úgy döntöttek, hogy titokban robbanóanyagot és bombaalkatrészeket csempésznek néhány találomra kiválasztott utas táskájába, aztán kíváncsian várják, hogy fennakadnak-e a vizsgálaton. (Természetesen az átvilágítást végző kollégák sem voltak beavatva.)
Jobb országokban persze utasnak álcázott titkosügynök próbál bombával átjutni a biztonsági rendszeren, de tóték úgy gondolták, hogy izgalmasabb, ha a gyanútlan utazót vonják bele az akcióba. A nyolc utas közül hét fenn is akadt az átvilágításon (akik biztos "nagyon jól" érezték magukat az adott szituációban),  egy 49 éves villanyszerelő azonban átjutott az biztonsági pontokon, felszállt a repülőgépre 90 gramm plasztik robbanóanyaggal, sőt, haza is vitte azt dublini lakásába. Az ír rendőrséget csak három nappal később értesítették Slotáék, akik nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, evakuálták a környéket, a házkutatás során pedig megtalálták a cuccot. Az írek a férfit terroristának vélték és őrizetbe vették, ám később a szlovákok tisztázták, hogy hogyan került hozzá a robbanóanyag, így végül szabadon engedték. Ekkora őrültségeket még a filmekben is ritkán látunk... Bővebben itt.
A BKV ezúttal sem maradhat ki sajátos megoldásával

Most nem a végkielégítésekről lesz szó, bár szervesen kapcsolódik ehhez, hiszen a pénzt nem karbantartásra fordították, hanem a saját zsebüket tömte meg a Demszky-Hagyó-féle maffia, vagyis a zsozsót "elbékávézták".
Magyarország köztudottan mediterrán éghajlatú ország, így nem hogy hó nem esett kétszáz éve, de a fagy is ritka, mint a fehér holló. Úgy érte a decemberi -5 fok a BKV-t, mint derült égből a villámcsapás: Budapesten 1100 buszból 400 nem tudott elindulni a "rendkívüli" hideg miatt, lefagyott ugyanis a járművek légrendszere. (Persze az alvállalkozók buszai mind működtek, ahol rendszeresen végeztek karbantartási munkálatokat.) De hazánk és Hagyó Miklósék büszkesége nem adta fel, úgy döntöttek, hogy ádáz harcot vívnak a hirtelen beköszöntött "jégkorszakkal", ezt pedig egész egyszerűen úgy próbálták megoldani, hogy egész éjszaka járatta parkoló autóbuszait a BKV, hogy reggel el tudjanak indulni. Pazarló és környezetszennyező, kicsit savanyú és zöld, de a mienk. Nézzük a jó oldalát, működött, másnap már csak 100 busz nem tudott elindulni. Bővebben itt.
 
Mi lennénk kirekesztők? - Az USA-ba 22 évig nem tehette be a lábát AIDS-fertőzött

Talán sokan nem tudhatták, hogy 1987 óta az Egyesült Államokba tilos volt belépnie annak, akit megfertőzött a HIV vírusa. Bár mindig magyarázzák, hogy ne legyünk gyűlölködők és kirekesztők, mert nem is olyan rossz, ha valaki paradicsommadárnak öltözve táncol a jogaiért a Meleg Büszkeség Napján hazánkban, a demokratikus USA megoldotta saját részéről a problémát: nekik nem kellenek az AIDS-es fartúrók, hozzájuk tilos a beutazás, de mi nyugodtan lássuk őket vendégül... Hát persze.
Ez a helyzet roppant mód hasonlít arra, mint amikor a Rózsadombról magyarázzák (köztük a Fidesz EP-ben ülő díszcigánya, Járóka Lívia), hogy milyen jó cigányokkal egy osztályba járni, mennyire hasznos és nélkülözhetetlen az integráció, és menniyre remek megismerni a másik kultúráját. Persze csak nekünk ajánlják a tarkaság örömeit, eszükbe sem jut pl. a Lauder Javne nevű zsidó iskolát teletömni kormosokkal... Nem, az "élvezet" csak a miénk, átlagos szavazópolgároké.
A fent említett törvény 1987 óta érvényben volt, a hírek szerint Obama ez évben szeretné eltörölni. Bővebben itt.
 
Meggyilkolta osztálytársát a boxoló Kozák Rajmund - megúszta a börtönt a cigány

2008 elején a budapesti Széchenyi István Kereskedelmi Szakközépben összeszólalkozott két gyerek az órán. A tanár a nap végén direkt külön engedte el őket, ám a boxolást magas szinten űző Kozák társaival megvárta utcán áldozatát, Rolandot, akit brutálisan megvert. Roland súlyos sérüléseivel hazavánszorgott ugyan, ám később belehalt sérüléseibe.
Súlyosbító körülmény a szándékosság, a küzdősport-tudással való visszaélés, illetve az, hogy a nyilatkozó diákok szerint sem visszahúzódó elkövető(k)ről beszélünk: "Ezek elég kemény fazonok. Több ügyük is volt már. Játéktermekbe járnak, szívnak, amikor csak tehetik" - nyilatkozta Roland egyik barátja. Képeket is lehoztunk anno a gyilkos cigányról, ránézésre látható, hogy "roppant" sajnálatra méltó, üldözött, megbélyegzett, beilleszkedni és dolgozni vágyó stb. cigókról van szó. Akárcsak Sztojka Iván, ő is csak áldozat.
Nos, mindezek ellenére a gyilkosságért egy év, négy év próbaidőre felfüggesztett börtönt kapott a kétszersült. (Ez azt jelenti, hogy nem kell börtönbe mennie, ám ha négy év alatt újabb bűncselekményt követ el, akkor igen. Viszont négy év után ez az egész eltörlődik.) Összehasonlításul: azok a barcsi fiatalok, akik felpofoztak (igen, ennyi történt, nyolc napon belül gyógyuló sérülések, horzsolások, bőrpír) egy cigány nőt, azonnal előzetesbe kerültek, végül mindannyiukat letöltendő börtönbüntetésre ítélték: 1 és 2 év hat hónap közötti időtartamokra.
Tanulság: a cigány nyugodtan gyilkolhat, megússza, de ha mi felpofozunk akár egyet is közülük, több év letöltendőt kapunk. Csodálkozik bárki is ezek után, ha elpofátlanodnak a romák, és úgy érzik, bármit megtehetnek? Orbánék miért nem tesznek semmit? Van elég pénzük, emberük, médiájuk a változtatásra. Hazugság, hogy nem tudnak mit csinálni, Érpatak jobbikos polgármestere gyakorlatilag teljesen felszámolta településén a cigánybűnözést. llyet fideszes polgármesterektől nem láttunk, holott nekik is adott a lehetőség kb. a fél országban. Helyette inkább milliókért kérnek tanácsot a Hír TV-s Rákay Kálmántól, magyarosabb nevén Philiptől. Aki rájuk szavaz, ne várjon tehát komoly változást. A fideszes Sólyom László például nemrég adott kegyelmet két cigány szülőnek, akiket végső szankcióként börtönre ítéltek amiatt, mert gyermekeiket nem járatták iskolába. És igen, míg a Fidesz állandóan az oktatás fontosságát hangsúlyozza, addig most köztársasági elnökük azt üzente az összes cigánynak: nem kell iskolába vinnetek a gyerekeiteket, a pénzbüntetést nem kell befizetni, börtönbe sem kerülhettek, tanulás és fegyelem, iskola helyett nyugodtan lopjon és lézengjen az utcán a gyerek. És így fog felnőni egy újabb generáció. A helyzet csak rosszabb lesz. Ha a Fideszen múlik, a cigánybűnözők és az erőszakos bűncselekmények száma emelkedni fog, ebből is látszik.
 
Ez egy ilyen ország: az életmentő sofőr után most az önkéntes tűzoltókat büntették meg

Néhány napja tűz ütött ki egy kaposvári irodaházban, az oltásnál dolgozó önkéntes életmentők pedig hálából több "Mikulás-csomagot" is kaptak. Persze nem földimogyoró volt benne....
A parkolóőrök három kocsit is megbüntettek, noha mindhármon nagy betűkkel szerepelt a Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület név, és jól tudták a környéken ekkor, hogy tűz van, amit el kell oltani. A tűzoltó parancsnok övön alulinak érzi a büntetést. A kaposvári városgondnokságon azt mondták: "a parkolóőrök nem mérlegelhetnek, ha valaki nem fizetett parkolódíjat, az önkormányzati rendelet értelmében kötelességük megbüntetni". Igen, Abszurdisztánban nem lehet mérlegelni, mindenkit meg kell büntetni, nincs mese. Érdekes módon a politikusbűnözők azért mindig megússzák.
Nagy kegyesen azért végül hozzátették: "méltányosságból ugyanakkor elengedhető a büntetés". Talán... Bővebben itt.
 
Dübörög a holokauszt-ipar: 1773 milliárd forintra perlik a zsidók a MÁV-ot az ún. holokauszt miatt (!)

"8,92 milliárd dolláros (1773 milliárd forintos) kártérítési per indult a MÁV ellen egy chicagói bíróságon a vasúttársaságnak a magyarországi zsidók deportálásában betöltött szerepe miatt" - írja a Zsindex. Bizony, a zsidók romba döntenék a magyar államháztartást, mert állításuk szerint a MÁV "tudatosan biztosította" a vagonokat a deportáláshoz. De mi lesz a következő lépés? Beperlik a gőzmozdony egyik atyjának, George Stephensonnak leszármazottait, mert őket is terheli felmenőjük bűne? Esetleg a vasúti sínek készítőinek utódjait fogják elővenni?
Vona Gábor egy lakossági fórumon úgy reagált erre az elképesztően pofátlan lépésre: ők meg majd összeszednek tíz sípos indiánt az egyik budapesti aluljáróból, és beperlik perközösségben a magyar államadósság kétszeresére az amerikai vasúttársaságot, amiért az elvette az indiánok földjét. Aztán a pénzen megosztoznak, az államadósságot pedig kifizetik.
De a történet még nem ért véget: a zsidók újabb keresetet nyújtottak be, ezúttal a Magyar Nemzeti Bank, az Erste Group Bank, a MKB Bayerische Landesbank, az OTP Bank és a Creditanstalt bank ellen, mert állításuk szerint az alperesek vagy elődeik "részt vettek a népirtásban, bűnrészesek voltak benne, és felbujtottak rá azáltal, hogy kifosztották a zsidó áldozatokat, eltulajdonították a náluk őrzött vagyont". A felperesek, "a banki lopás holokausztáldozatai” 1944-es árfolyamon számolt 2 milliárd dollár vagyoni kár és a kamatok megtérítésére tartanak igényt. Ezenkívül büntető jellegű kártérítést is követelnek, amelynek összegét később állapítanák meg.
Ha a gazdaság nem is, de a holokauszt-ipar biztosan dübörög... Bővebben itt.
Íme Orbán két leendő minisztere: egy maffiózó és egy cigányvédő - mi lesz itt?

Jordán-pozitív
Már hónapok óta ismeretes, hogy a Fidesz összeolvasztaná a belügyminisztériumot és a titkosszolgálatokat, ennek élére pedig egy nehézsúlyú bűnözőt, Gergényi Péter üzlettársát, Pintér Sándort tenné. Olajügyek, rejtélyes gyilkosságok, a 2002-es választások elcsalása, sikkasztás - hosszasan lehetne sorolni Pintér ügyeit.  Pintér lánya nemrég másfél milliárdot lopott el, 2010. április elsején pedig a HVG-n az alábbi hír látott napvilágot: "Sikkasztás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Pintér Sándor volt belügyminiszter tevékenysége kapcsán egy kecskeméti bútorgyár felvásárlása miatt". Pintérrel kapcsolatban ajánljuk ezt az összeállításunkat. A Fidesz tehát egy maffiózót tenne meg miniszternek...
Hegedűs Zsuzsa lenne pedig a szociális miniszter. Egy interjúban arról beszél, hogy nyugodtan szavazzunk az MSZP-re, SZDSZ-re, MDF-re vagy a Fideszre, teljesen mindegy, egyedül a Jobbikra tilos voksolni, továbbá kéri, hogy ezt minél több embernek mondjuk el, videó alább.
 
 
Egy interjúban élesen kikel Monok polgármestere és az általa bevezetett szociális kártya ellen, aminek lényege az, hogy a cigányok a segélyt élelemre költhessék, cigire és piára ne, valamint a játékgépbe se dobhassák be. Hegedűs ezt ocsmányságnak nevezi, és szerinte "a monoki polgármestert ezért legalább ki kellene közösíteni." Igen, jól látja a kedves olvasó. A Fidesz leendő zsidó minisztere szerint ez ocsmányság. Egyébként Hegedűs nem is magyar, hanem francia állampolgár, így őmaga nem is szavazhat.
Tehát aki a Fideszre szavaz, az ne számítson arra, hogy érdemi változások lesznek a kisebbségi politikával kapcsolatban, a tények és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a Orbánék alatt cseppet sem fog javulni a helyzet, sőt.
S. Tibor - Kuruc.info