Lezárult a Kuruc.info facebookos nyereményjátéka, a nyertesekkel már felvettük a kapcsolatot. Cikkünk alján lehet kommentálni.
Előbb rangsoroltuk a pályázókat: az első öt helyezett, aki a legtöbb embert hozta a Kuruc.info facebookos oldalához, nyert. Úgy döntöttünk, hogy a különféle szervezetek (pl.: Magyar Feltámadás) fb-os regisztrációit nem értékeljük, csak magánszemélyekéit. Kovács Józsefnek ugyanis nincsenek azonos esélyei a Trianon nevű felhasználóval szemben, akit ezrek jelölnek be teljesen ismeretlenül.
Az első helynek F. Marcell örülhet, 861 közös ismerőssel. Nyereménye: három éjszaka a budapesti Attila Hotelben, két fő számára.
A második 774 ismerőssel M. János, ő egy 10 ezer forintos vásárlási utalványt kapott a Turul Márkabolttól
A harmadik K. Ibolya lett, egy tízezer forintos vásárlási utalványt válthat be majd hideg büszkeség boltjában, a Vikingben. A negyedik P. Mária, az ő jutalma egy szintén 10.000 forintos utalvány Biofa.hu-tól - forradalom a konyhában: digitális kukták, aszalógépek. Az ötödik helyezett, M. Andrásné 526 ismerőssel futott be a biztosan nyerők közé, a Nagyvas motorosbolttól kapott egy 10.000-es utalványt.
További 21 embert pedig véletlenszerűen sorsoltunk ki, függetlenül attól, hogy hány ismerősünk tetszikelte a Kuruc.info facebookos oldalát. Így sok olyan ember is nyert, akinél ez a szám tíz alatt volt.
További nyerteseink (21 fő): L. Tibor, G. Tamás, L. Marcell, P. Judit, V. Katalin (5 embert hozott), V. Zoltán (neki például 4 ismerőse volt a Kuruc.info klubjának tagja), B. Mónika, D. Arnold, K. János, Sz. Orsolya, P. Mihályné, F. Zoltán, K. Szandra, T. Viktória, M. Krisztián, P. Ferenc, T. Ádám, F. András, Z. Amália, F. Judit
K. Petra levelében először 22 ismerőst írt, majd korrigált egy új levélben: "Elnézést kérek, valami hiba csúszott a gépezetbe, nem szeretnék csalni, így javítom magam. 21." Őt nem véletlenszerűen, hanem őszinteségéért válaszottuk a nyertesek közé: ő egy lábtörlővel lett gazdagabb.
Többen írtak fb-os üzenőfalunkra:

A fenti 21 olvasónk között az alábbi ajándékokat osztottuk szét: 
Köszönjük a részvételt mindenkinek! Reméljük, sokaknak sikerült örömöt szereznünk ezzel a játékunkkal.
Kuruc.info főhadiszállás, Kuala Lumpur