Varga Márta, a VII. kerület leghíresebb kurtizánja az elmúlt hetekben látszólagosan igyekszik a háttérbe vonulni, de nem volt ez mindig így. Az erzsébetvárosi elit és jelen lévő kollégái máig emlékeznek arra a báli jelenetre, mikor a gyakori részegségei egyikekor a bálterem közepén csókolózott Gállal, megmutatva, hogy itt pedig ő tényleges hatalom. Manapság ez a jelenet nem ismétlődhet meg. Gál György, a szabad madár most az asszony szoknyája mellett kushad.

Moldován László és Osztolykán Ágnes - két LMP-s a zsidófészek védelmében

A Janikovszky Iskola még igazgatója három hete csendes, de csak a Rottenbiller utcai iskola épületén kívül. Odabenn zajlik az élet, minden úgy működik, mint a boldog illegális kommunista időkben, mikor a Varga-csapat elődje a hatalom átvételére készült. Most is a hatalom a valódi cél. Varga igazgatói székben tartása, vele és általa a Rottenbiller utcai Kis-Izrael továbbélése. A konspiráció folyamatos, és a sajátságos kis hitközség tagjai az SZDSZ-es tanácsadók javaslatait közvetítő Varga irányításával szervezik Dávid-csillagos hadjáratukat.
Az iskola honlapján és videomegosztókon jól felismerhetők, hogy kik is Dávid mai lelkes leszármazottai, akik a magyarellenes iskola fennmaradását akarják.
Ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt az iskola névadójának fia, a Móra Kiadó nagyvezére, Janikovszky János. Méltó kultúrterrorista anyja és ÁVH-s apja emlékéhez. Ötleteivel, kapcsolataival és pénzzel is segíti a Varga-fanok cselszövéseit. Érdekes ugyanakkor, hogy a szintén az anyja nevét viselő és ugyancsak megszűnésre javasolt kőbányai iskoláért sehol nem emelt szót. Egyesek szerint teljesen a fehérmájú igazgató hatása és talán egyebe alá is került.
A szülők és a zsidó sajtón keresztül az ország megtévesztését irányító, a hazugságot képviselő csapattagok magukat a szülői munkaközösség vezetőinek titulálják. Huszka Veronika, a dagadt, göndör hajú, Peszleg Brigitta, a szőke, és a szemüveges bájgúnár, a szakállas, fröcskölően üvöltöző izraelita pedig Lugosi András. Mára már az általuk képviseltek egy részével is konfliktusba kerültek, hiszen egyre többen vannak, akik nem akarnak tiltakozni az iskolabezárás ellen. Ennek példázata, hogy a tökéletes kudarcként megélt szombati tüntetés után a közösségi oldalukon sajátságos stílusban kérték számon a távollétet.
A válságstáb további tagjainak saját kollégáik befolyásolása, szükség esetén terrorizálása a feladata. Ennek okán a tanári szoba mára egy halottasházhoz hasonlít, a tanárok, ha lehet, inkább elkerülik azt a helyet, ahol néhányan azon dolgoznak, hogy a többieknek ne legyen állásuk.
Belső pletyka szerint Pusztai Sándor is megkóstolta Gál már mindinkább fonnyadó gyümölcsét, és Varga ölén keresztül jutott az igazgatóhelyettességig. Némi pragmatizmusa miatt azonban a válságstábon belüli hierarchiában alulra került, befolyása megkopott. A helyét megszerző ifjú Kóbor Ádám olyan hangon beszél a számára megbízhatatlannak tekintett idősebb tanárnőkkel, hogy azért jobb időkben kötél járna. Jakobinus stílusa már azokat is elriasztotta a nagy cél mellől, akik két hete még talán elvből, vagy az évek óta megszokott Varga Márta miatti félelemből támogatók voltak. A gyerekek egészséges fejlődésére veszélyes (nagyon) Meleg Gábor és (szexuálisan is liberális) Maróti Zsolt feladata a tanulók közötti agitáció, felkészítésük a tüntetéseken és más tiltakozó akciókon való szereplésre. Bár állítólag tanárok, az utóbbi hetekben a tanórák megtartása helyett inkább efféle helyben hasznos tevékenység tölti ki az életüket. Egyes szülők mellett nekik kell karbantartani a nyilvánosság internetes formáit, és Kóborral közösen szervezik az iskola honlapjának titulált gyalázat-gyűjteményt.
E héber szellemű társaság kisfőnöke Báthory Mária, e szép nemzeti név méltatlan viselője. Az erőszakosságban talán még Kóbort is felülmúló Báthory érdekes pályát futott be. Az iskola régi dolgozói élénken emlékeznek arra, hogy első számú seggnyalója volt a korábbi, Szabó "Baszd meg" Zoltán polgármester, és mára vádlott által menesztett igazgatónak. Gyorsan váltott, és lassan tíz éve, hogy eltűnt az arca Varga Márta farpofái között. Pozícióját erősíti, hogy a Gál Györgytől tanult VII. kerületi gazdasági módszereket az iskolában is alkalmazzák. A Báthory férje által tulajdonolt Prekop Kft. megrendeléseket kapott a Janikovszky Iskolától, melyekért cserébe az igazgatóság megfelelő visszatérítésben részesült. Természetesen zsebbe.
E csapat felhasználásával valósítja meg Varga Márta azt az egy hónapos célját, hogy maga körül mindent tönkre tesz, és mindent az iskolát bezárókra ken. A szülőket arra biztatja, hogy vigyék el gyerekeiket a VII. kerületből, zárt körben becsmérlően nyilatkozik mindenről, ami nem hozzá kötődik. Nem foglalkozik valójában a szülők érdekeivel, nem érdekli a gyerekek sorsa, és nem törődik azzal, hogy beosztottai kapnak-e valahonnan fizetést a nyártól. Az elmúlt tíz évben, akit csak lehetett, kihasznált, aki ellene tett, szólt vagy csak gondolt, mind kirúgta. Csekély számú híve nem veszi észre, hogy bábuként mozgatja őket, ha most valaki felajánlaná számára, hogy igazgató maradhat, gond nélkül ejtené, beáldozná a csapatát. Persze ez a zsarnokok kiszolgálóinak sorsa.
Vargák, Peszlegek, Lugosik, Kóborok, Melegek, Báthoryk uralják a Janikovszy Iskolát. Ragaszkodnak mindenhez, amit birtokuknak tekintenek, és minden lehetőséghez, amivel a magyarságnak árthatnak. Nevüket és arcukat meg kell jegyezni, hogy bármikor kívánhassunk nekik szebb jövőt. Magyar
jövőt.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: