A Fidesz kitalálta, hogy Jakab Péter azt mondta a Salkaházi-program kapcsán, hogy a nyugdíjasok csak bulizni tudnak, és megvásárolhatók tízezer forintért. A Miskolci Napló meg megírta. A bíróság pedig – miután Jakab Péter beperelte az önkormányzati lapot – kimondta, hogy az egész hazugság, a Jobbik frakcióvezetője soha nem mondott ilyet. Vagyis a Kriza-féle városvezetés szócsöveként működő újság hazugságot terjesztett Jakab Péterről. A lapot a bíróság helyreigazításra kötelezte - derül ki a miskolci Jobbik közleményéből.
Vajon mit higgyenek el a miskolciak ezek után a Fidesznek és a Miskolci Naplónak, ha a város lapja már a bíróság szerint is hazudik? - írják, majd újabb jogos kérdéseket tesznek fel: "Vajon mikor kér bocsánatot a városvezetés azoktól a nyugdíjasoktól, akiket a Miskolci Napló segítéségével aljas politikai haszonszerzésből becsaptak? Vajon annyira fél a Fidesz a Jobbiktól, hogy szakmai érvek híján közönséges hazugságokkal próbálják megállítani az ellenzéki párt erősödését? Városvezetéshez méltó, felelős, keresztény magatartás ez?"
A Jobbik választ vár Kriza Ákostól: ki rendelte meg a Miskolci Naplótól a teljesen alaptalan lejárató kampányt, és mi lesz a következménye a közpénzből történő hazudozásnak?
(Kuruc.info)