A Mokkában megint téma volt a 11 éves, a cigány megrontás, belterjesség, vérfertőzés következményeként süketnéma, értelmi fogyatékos cigányluvnyát megrontó nagyapa. Az egyik naplós riporternő tegnap is lent volt a helyszínen, és elmondta a riportban, hogy a papi olyan "vajdaféle" volt a faluban, valamint azt, hogy a fogyatékos kislány állami gondozásban volt, de kivették a szülők, mert fogyatékos gyerekre emelt szintű segély jár.  Így, szó szerint ezt mondta.  A TV2 honlapján valószínűleg már fent van a riport.

Ezek után ajvékolhatnak a cigányfaj- és -bűnözővédők arról, hogy “biztosnemromavolt”! Hiszen a Tel-aviV2 (is) egyértelműen közölte. Na ja, pont ők fognak hazudni és az orkok ellen alaptalanul hangulatot kelteni, mi? EZEN Bárdos András-interjú óta bizonyíthatóan tudjuk, hogy nem.

Egyébként K(olompár?) István “nagypapi” finoman szólva nem feddhetetlen előéletű. Idézzük a borsonline.hu cikkét:

"K. Istvánt tegnap előzetesbe helyezte a bíróság, mert attól lehet tartani, hogy elszökik vagy más bűncselekményeket fog elkövetni.
Már többször volt ellene bünetető eljárás, K. István lopott, csalt és rabolt is. Most december 21.-ig rendeltük el előzetes letartóztatását – közölte Hajdú István a Pécsi Városi Bíróság elnöke."

***

Tegnap Fábry Showder-e megszólaltatott jónéhány cigány újgazdag hírességet(?). Talán mondanunk sem kell, hogy újgazdagék túlnyomó többsége színesfémkereskedő.  Ha valaki mondjuk a múltkori bicskei Magyar Hírlap-cikknek nem hitt volna, ennek talán már igen. Igen, a gazdagságukat például a kábellopás miatti komáromi vonatszerencsétlenség halálos áldozatának vérén szerezték. Az ellopott szobrokról (amelyek közül az egyik legfájóbb a Bethesda-szobor ellopása volt, hiszen a “drótot” valószínűleg egy ott INGYEN, az egyház pénzén gyógykezelt cigánypurdé adta le), ezermilliárdos károkat és a kábelszigetelés-égetés miatt borzasztó környezetszennyezést okozó kábellopásról (lásd például csak a pár nappal ezelőtti, százmilliós kárt okozó trafólopást) nem is beszélve. Idézzünk pár index cigánytopicos véleményt:

“Ezeknek a jóembereknek a 8 általánosa megvan ? Mert pénzük az van, de elég primitiv egyik-másik, ha vajda, ha nem vajda.... MÉH-telepe van..... szóval szinesfém-felvásárló. Szimpatikus :-(”

“Ezen röhögtünk mi is itthon, hogy mindegyiknek MÉH-telepe van. A mai viszonyokban már azt sem PC kimondani, hogy színesfémkereskedő... :-DDDDDDD Mintha nem tudná mindenki... :-)”

“Ránézésre megvan a 15 év felfüggesztett.... :-DDDD”

“Hát Fábry elég durván viccelődött a focicsapattal. "Ki nem MÉH-telepen dolgozik?" meg "megcsúsztak" :)”

“Lehet, hogy sok nézőnek poénos, hogy milyenek az újgezdag cigányok, csináltatott piros lakkcipőben, de ők abból gazdagodtak meg, hogy csóró romák ellopják a rézkábeleket, szobrokat, siremlékeket, ők bagóért megveszik , jó pénzen továbbadják, majd pedig szerepelnek a Fábry show-ban, mint "sikeres" emberek. Szerintem gusztustalan, hogy így akarja az RTL növelni a nézettségét.”

“Néha ránéztem [a műsorra], rossz arcú cigányok gyülekezete, néhány kivételtől eltekintve. A focicsapatnál megütötte a fülem, hogy "cigány az még nem támogatott". Vagyis mindent mi fizettünk ott is, a rengeteg "vállalkozó" színesfémes helyett (Kuruc.info: ez az! Vagy akár említhetjük a cigányok segílyeit, a szocpolt, a támogatásokat – azokat is a fehér adófizetők fizetik, az újgazdag cigányok meg csak ülnek a seggükön meg az adózatlan, fekete pénzükön). Az újszászi önjelölt vajdát nem láttam, de tegnap szóbakerült. Rendőrök szerint egy kis senki, csak így felvitte az isten a dógát, pár éve még olyan seftes cigány volt mint a többi.”

“Én megnéztem a vele [az újszászi önjelölt vajdával] készült pármondatos "interjút" is. Terelt ezzerrel, a cigány törvényt dicsőítette. Hogy az milyen király, hogy sokkal szigorúbb, mint a magyar, mert pl. ha valakit elítélnek, azt akár ki is közösíthetik, kizsuppolhatják a faluból...  No persze arról Fábry nem mert kérdezni, hogy a hatályos magyar törvények betartásával hogy állnak.... Ááááh...! :-(”

"Erősen röhögtem, mikor a fickó büszkén-feddőleg jegyezte meg Fábrynak, hogy "ha a magyar törvényeket is ilyen szigorúan betartatnák,nem itt tartana ez az ország.".." (Kuruc.info: ez így igaz. Például a gyerekvédelmi törvényeket, amelyek értelmében a putricigányok 99%-ától azonnal és feltétel nélkül el kellene venni a purdéikat. És ez csak egy példa a sok törvényből, amelyet a cigányokkal kapcsolatban NEM tartunk be.)

***

A cigány- és zsidófajvédők egyik kedvenc "érvét" süti el a nyugat.hu szerény mértékben tehetségtelen tollnoka, miszerint mi (és a "szélsőségesek") egyszerűen kisebbségi hovatartozása miatt ítélnénk el bárkit.  Mi azonban a bűnöző, deviáns életmódot ítéljük el, ahogy a nép is évszázados tapasztalatai alapján jött rá, hogy elsősorban nem a svábtól, tóttól, szlovéntól, sokáctól, horváttól, bunyeváctól kell féltenie javait, termését, biztonságát. "Nyilván" e "rasszista" karakter alapján terjedt el a cigánykodik kifejezés és nem mondjuk a svábkodik... ahogy azt is észrevette már az istenadta, hogy a cigányság jelentős része számára többségit meglopni, megölni nem bűn, sőt érdem, ám ugyanez a többi kisebbségünkre nem igaz. Szintén régi megfigyelés, hogy míg az olasz, orosz, ukrán, kínai maffia kifejezés nem váltja ki az érintett nemzetekből az antiolaszizmus, antioroszizmus, antikínaizmus reflexszerű vádját, addig egy zsidó legcsekélyebb bírálata is tömeges, iparszerű antiszemitázást von maga után a jórészt a Talmud sajátos erkölcse alapján élőkből.

Aki ezt nem hiszi, hogy se xenofóbok, se más nemzeteket (alap és válogatás nélkül) gyűlölők nem vagyunk, ugyan, olvassa már el az ITTENI cikk svábokkal kapcsolatos kitételét, vagy az ITTENI cikket. Csak nem azt állítja ez utóbbi idézet, hogy a finnek jelenleg igenis életrevalóbbak, mint a magyarok, és hogy a magyaroknak példát kellene venniük a finnekről (akárcsak a magyarországi svábokról – igen, az is egy kisebbség, amelyet a nyugat.hu szerint válogatás nélkül utálunk)?

Végezetül, köszönjük a nyugat.hu-nak a masszív ingyenreklámot és új olvasók toborzását!

***

Foglalkozzunk a gyerekek büntethetőségének kérdésével. Nézzük, mi van a rendes, jobbos, nemzsidó azaz hazaszerető & patrióta, bűnözőellenes kormány által vezetett Svájcban. A cikk a bunmegelozes.hu-n található:

"Dr. Dénes Veronika fiatalkorúak bírájának előadása a 2007. év január hó 1. napján hatályba léptetett svájci fiatalkorúak büntetőtörvénykönyvéről és elsősorban a reform súlypontját képező felelősségi szabályokról és szankciórendszerről szólt. Az előadó kitért a svájci fiatalkorúak büntetőjoga felelősségi szabályainak történetére is. 1971-ig a svájci büntetőjognak a hatévesnél idősebb személyek lehettek alanyai, majd ettől az évtől kezdve egészen az idei év első napján életbe léptetett reformig a büntethetőség alsó korhatára a hetedik életév volt. 2007 január elsejétől a fiatalkorúak büntethetőségének alsó életkori határa a tizedik életév (a fiatalkorúság felső életkori határa huzamosabb ideje változatlanul a tizennyolcadik életév). Korábban a büntethetőség korhatára a gyermekek iskolakötelezettségének alsó korhatárához igazodott, a jelenlegi szabály azonban a tízévesnél fiatalabb gyermekek büntethetőségét kizárja. A tízévesnél fiatalabb elkövetők büntetendő cselekményei január 1. óta a gyámügyi szervek hatáskörébe tartoznak abban az esetben, ha e cselekmények a gyermek fejlődésében és nevelkedésében meglévő hiányosságokra vezethetőek vissza. A svájci büntetőjog sem egyedül az elkövető életkorát tekinti a büntetőjogi jogalanyiság kritériumának. A fiatalkorú cselekménye jogellenességének felismeréséhez, valamint a felismerésének megfelelő cselekvéshez szükséges belátási képességgel kell rendelkezzen ahhoz, hogy felelőssége egyáltalán vizsgálható legyen."

És még ezek után pampogjon egy cigányfaj- és bűnözővédő, hogy bezzeg Európában sehol se szállítják le a korhatárt, és “beszólna” az EU, ha mi leszállítanánk…

***

Rövidhír: A cigányok által teljesen lelakott, széthordott “épületeket lebontanák, és az ott lakók új otthont kapnának.” . Természetesen megint csak ingyen és adófizetői pénzből. Igen, Kedves Olvasónk, az Ön pénzéből is.

***

Kiört a botrány Gilánfa kontra Hévíz ügyében. (Kapcsolódó cikkek ITT és ITT). Hévíz, a turizmus miatt az  egyik leggazdagabb település, a nyáron vendégül látta, etette-itatta a szinte 100%-ban cigány Gilánfa lakóit, és még pííízt is adott nekik. A gilánfaiak most felháborodtak, és rasszistáznak ezerrel. Idézzünk cigánytopicos kommentárokat arról, hogy mekkora ezen felháborodás megalapozottsága, és hogy ki is hazudik:

“Rádióban hallottam útközben. A hévízi polgármester karakán módon kiállt a rádió mikrofonja elé, és elmondta a történetet. A gf-i [cigány] pm. (valami Bogdán) meg sunnyogott, és nem nyilatkozik.

Pl. abszolút nem igaz, hogy nem engedték a gyerekeket a medencébe. A kicsiket nem engedték be a mélyvízbe - ez történt. No de úszni nem tudó gyereket hol engednek mélyvizes úszómedencébe..???? Milyen jó is rasszizmust kiáltani ott, ahol annak híre-hamva sincs.... :-(((( A hévíziek helyében tennék legközelebb a jótékonykodásra. Grrrrr........”

“"a gyerekeknek pedig pénzt osztott a polgármester" - Micsoda szemét! Hogy lehet így megalázni valakit? Monnyonle!!

"az egyik plébános 400 kilogramm lisztet adott a látogatóknak" - Ez is egy mocsok. Miért nem adott kalácsot? A liszttel csak a munka van. Brrrr.”

“A rádióban volt, hogy a helyi nyugdíjasotthon lakói is gyűjtöttek (57-en egy-egy ezrest), amit a pm-nek adtak át karácsonyi ajándékra. Plusz a hévízi polgi saját zsebből adta nekik az ezreseket.  Nagyon megalázó. Biztosan tíz- vagy húszropist vártak. Grrrr..... A kisujjad nyújtod....”

“Nem is tudom, hogy tudják a segííjt átvenni. Az is nagyon megalázó lehet.
Miért nem utasítják vissza?”

Végezetül, a nonpluszultra: idézet a cikkből: “Papp Gábor szerint a vendéglátás körülményei is megalázóak volt, mert olvasási nehézségekkel küzdő gyerekek és szüleik számára feliratos filmet vetítettek a moziban, a fürdőzőket "karanténba" zárták, a gyerekeknek pedig pénzt osztott a polgármester. A képviselőcsoport nevében ezért a városatya távozásra szólította fel a polgármestert.”

Erre egy találó válasz az amúgy egyáltalán nem radikális borzimorzitól: “Jahhahahajjj!

Mamám! Ez volt a csúcs a témában. Tényleg, micsoda dolog, hogy feliratos filmet vetítenek a moziban, amikor ők "olvasási nehézségekkel küzdő" gyerekek és szülők, nem igaz? Nem nekik kellene kiemelkedni az analfabétizmusból, dehogy! A világ érezze kötelességének, hogy lebutuljon az ő szintjükre! Minden más hozzáállás: rasszizmus. És egyáltalán, minden versenyszituáció, ahol megmérettethetnek és nem eleve úgy van megcsinálva, hogy csak ők győzhetnek, pl. munkahelyekért folytatott verseny vagy sportverseny, az csakis rasszizmus lehet.

Hát, én nem tudom, meddig lehet ezt a bunkóci mentalitást bővítetten újratermelni, de ideje lenne valakinek ráébreszteni ezt a lumpen réteget arra, hogy a világ a versenyről szól. És nem a világ fog lebutulni hozzájuk, hanem nekik kell művelődés útján kiemelkedniük mai helyzetükből.”

Kuruc.info – Arppi S.