2019. június 18., kedd, Arnold, Levente, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:19 Józan ész az ideologia helyett - a baloldal csaló a zöld játszmában06:53 Pedofil oldalakat blokkolt Izrael22:56 Az MMS-csepp sem a HIV-et, sem a rákot nem gyógyítja, de legalább káros22:31 A fordítóprogram hiányosságait szoknya alá nyúlással pótolta az ukrán lányka lőrinci lovagja22:05 Szegény tulaj könnyen megfoghatja a bokáját, mert nem adta ki lakását a farbérlőknek21:27 A buzihavi provokáció egyik legveszélyesebb része: iskolai propagandafilmek bemutatása21:01 Folytatódik a statisztikai bűvészkedés Putyin népszerűsége körül20:40 Egy autós letarolta a benzinkutat Martonvásárnál 20:05 És egy újabb gyilkosság a két hetes rend országából: húgát ölhette meg egy 20 éves Biatorbágyi férfi19:59 Gyilkosság Érden is: Tárnokon fogták el a gyanúsítottat19:15 A Fidesz ugyan tudomásul vette, de a magyaroknak nem kötelező: tüntetés az úzvölgyi temetőért Csíkszereda főterén19:03 Ezúttal nem ítélték halálra, mégis a bíróságon vesztette életét Mohamed Murszi megbuktatott egyiptomi államfő18:54 Kést rántottak a rendőrökre egy Somló melletti faluban18:17 Ha metélt tésztát adott Jákob Orbánnak, akkor az tényleg poén - mai országgyűlési adok-kapok17:39 Úzvölgye után Csíksomlyó jön?
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

MVSZ: Magyarország népének ki kell nyilvánítania részvétét a koreai nép irányában

Reklám

A Magyarok Világszövetsége és a Trianon Társaság felhívása:
Szóljanak a harangok!
Nemzeti részvétnyilvánítás a budapesti hajószerencsétlenség áldozataiért
Szörnyű hajózási baleset történt hazánkban május 29-én, 21.05 órakor, amikor a Dunán egy óriás-szállodahajó valósággal a víz alá gyűrt egy kirándulóhajót, amelyen a kétfős magyar legénységen kívül valamennyi utas dél-koreai állampolgár volt. A másodpercek alatt bekövetkezett süllyedést heten élték túl, huszonnyolcan pedig – közöttük a két magyar hajós is – életüket vesztették az áradó Dunában.
A magyar állam mindent elkövetett az áldozatok felkutatásáért, és mind a köztársasági elnök, mind a miniszterelnök részvétét fejezte ki koreai partnerének és a koreai népnek.
Mindazonáltal úgy ítéljük meg, hogy emiatt a példa nélküli tragédia miatt, amely ilyen arányokban követelt áldozatokat, Magyarország népének is ki kell nyilvánítania részvétét, különösen a koreai áldozatok hozzátartozói és az ugyancsak hun gyökereket ápoló koreai nép irányában.
Kérjük ezért a magyar embereket, hogy szerdán, június 12-én, 21.05 órakor álljanak meg 1 percre napi foglalatosságukban, és emlékezzenek néma csendben a budapesti hajókatasztrófa áldozatairól.
Egyházainkat – különösen a budapestieket – pedig arra kérjük, hogy ebben a kegyeleti pillanatban szólaltassák meg a harangokat.
Legyen ez a magyar nemzet részvétnyilvánítása az áldozatok szerettei és a koreai nép irányában.
Budapest, 2019. június 8. 
Drábik János,
a Trianon Társaság elnöke
Patrubány Miklós István Ádám
a Magyarok Világszövetségének elnöke
Reklám




Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready