Bezár!
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:45 Elvették Dzsihadista Jankó brit állampolgárságát, Kanada csalódott14:12 Ilyen egy XXI. századi EU-tagállam: 2000 román iskolában az udvaron van a WC14:02 Mi Hazánk-családi nap augusztus 20-án13:48 Elhagyta Gibraltárt az iráni olajszállító - Amerika nagyon nem örült neki13:16 Orbán Merkelnek örvendezett Sopronban13:01 A családvédők a kormánytól várnák a kólás buzipropaganda megállítását12:52 Ötre emelkedett a tomboló román alkoholista áldozatainak száma12:14 Rendszeresen égő cigarettával kínozta, ütötte és falhoz verte, de értsék meg: nagyon szerette a gyereket!11:47 A vártnál is melegebb lesz ma11:18 Jól jött volna egy kis ruhatárfrissítés, de a rasszisták miatt már ezt sem lehet10:39 Ötvenéves palackpostát talált egy alaszkai férfi09:57 Sajtóeligazítás Amerikában: az orosz mese nem jött be, le kell cserélni a rasszizmuslemezre09:08 Okostelefonra költözhetnek az ügyfélszolgálatok08:19 Árpinak nem volt pénze tetkóra07:50 Még évekig eltarthat a sziámi ikrek rehabilitációja
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

MVSZ: Magyarország népének ki kell nyilvánítania részvétét a koreai nép irányában

Reklám

A Magyarok Világszövetsége és a Trianon Társaság felhívása:
Szóljanak a harangok!
Nemzeti részvétnyilvánítás a budapesti hajószerencsétlenség áldozataiért
Szörnyű hajózási baleset történt hazánkban május 29-én, 21.05 órakor, amikor a Dunán egy óriás-szállodahajó valósággal a víz alá gyűrt egy kirándulóhajót, amelyen a kétfős magyar legénységen kívül valamennyi utas dél-koreai állampolgár volt. A másodpercek alatt bekövetkezett süllyedést heten élték túl, huszonnyolcan pedig – közöttük a két magyar hajós is – életüket vesztették az áradó Dunában.
A magyar állam mindent elkövetett az áldozatok felkutatásáért, és mind a köztársasági elnök, mind a miniszterelnök részvétét fejezte ki koreai partnerének és a koreai népnek.
Mindazonáltal úgy ítéljük meg, hogy emiatt a példa nélküli tragédia miatt, amely ilyen arányokban követelt áldozatokat, Magyarország népének is ki kell nyilvánítania részvétét, különösen a koreai áldozatok hozzátartozói és az ugyancsak hun gyökereket ápoló koreai nép irányában.
Kérjük ezért a magyar embereket, hogy szerdán, június 12-én, 21.05 órakor álljanak meg 1 percre napi foglalatosságukban, és emlékezzenek néma csendben a budapesti hajókatasztrófa áldozatairól.
Egyházainkat – különösen a budapestieket – pedig arra kérjük, hogy ebben a kegyeleti pillanatban szólaltassák meg a harangokat.
Legyen ez a magyar nemzet részvétnyilvánítása az áldozatok szerettei és a koreai nép irányában.
Budapest, 2019. június 8. 
Drábik János,
a Trianon Társaság elnöke
Patrubány Miklós István Ádám
a Magyarok Világszövetségének elnöke
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready