Tisztelt Kurucok!
Évekig hallgattam a slágeres vicceskedő reggeli műsorát, a Bumerángot. De ma reggel végképp kicsapta a biztosítékot nálam!

Szóba került náluk a büdös réti nigger, Maugli, és a Voga nevezetű egyén (aki tanárnak tartja magát) az enyves kezű szutyok cigány helyett erdélyinek nevezte ezt a genetikai hulladékot! És a másik két féreg sem szólalt fel ellene!

(Erdélyinek erdélyi, Bp ugyanis hamarabb lesz Kis Izrael, mint Székelyföld Románia, írtuk nemrégiben, sőt, nem is helyes, hogy romániázzák a bocskoros megszállás alatt sínylődő Erdélyországot, olvasónk viszont arra kívánta felhívni a figyelmet, hogy az "erdélyi" megnevezés nálunk eddig kizárólag erdélyi magyar testvéreinkre vonatkozott, ezért nem volt szerencsés ez a fajta összemosás, mely ráadásul a purdé származásának elhallgatásával párosult, így a tájékozatlan hallgatóban nyugodtan lecsapódhatott egy bűnözni átjáró erdélyi magyar gyerek képe, főleg ha megvan benne a Kádár-rendszer alatt terjesztett suttogó propagandára való fogékonyság, mely valahogy így hangzott - és hangzik, hála Gyurcsányéknak: "Na jönnek a románok a nyakunkra...")

Epekedve várnám a patkányok telefonszámát!
Ne hagyjuk ezeket sem szó nélkül!

Szebb jövőt!
Nagy Tibor