Mint Tomcaték első kísérleti adásából is kiderül, az ÁVH éjjel-nappal a Kuruc.info-n lóg. A kisretek gyors kizsuppolása pedig nagyon is összefügghet azzal, hogy olvasóink akciót terveztek a késelő cigánybűnöző "oktatása" céljából.
Milyen érdekes: a hónapok óta semmittevő, bűnpártoló zsernyákok, akik arra hivatkoztak, hogy a hatályos jog alapján nem tudnak eljárni,  hirtelen ellepték a teret, majd szerdán át is adták az orkot a román hatóságoknak. Most Székelyföldet fogja "boldogítani", ha kiszökik a csíkszeredai intézetből, bár az ottaniak életképesebb mentalitását ismerve talán hamarabb megfegyelmezik, mondjuk úszni tanítván az Oltban.
Ja: a Bombagyár egyetlen hibája, hogy több helyütt lerománozza a purdét, holott egyszerűen cigány, legfennebb román állampolgárságú erdélyi cigány, a minduntalan "Romániaként" emlegetett származási helye pedig valójában Székelyföld, ami talán még mindig később lesz Románia, mint Budapest Kis Izrael, így "romániaiságából" következtetést levonni sokkal kevesebb eredménnyel kecsegtet, mint a faji jellegzetességek alapján való vizsgálódás.
Kuruc.info - Bombagyár.hu