Posta Imre szakpszichológus a kiemelt rendőri elit, a Köztársasági Őrezred szakembere volt. Még 2006 nyarán a cég vezetőjének irt, majd később Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek is megküldött tájékoztatatói miatt fegyelmi határozattal, különös körülmények között bocsátották el a testülettől. A könyv - amelyet egyetlen kiadó sem mert megjelentetni, a cionista média és könyvterjesztők pedig bojkottálják - valóban megtörtént események analógiájára támaszkodva, megrenditő őszinteséggel beszél a mai kor rendőreinek karakteréről, rendőrségéről, ügyészségeiről, politikusairól, összefonódásokról és a „mutyi lélektanának anatómiájáról”, mellékelve a miniszterelnöknek is folyamatosan irt tájékoztatóit, és egyéb igazoló dokumentumokat. Mindezt a saját tapasztalataiba ágyazva, fanyar humorral és közérthető formában adja közre, fantáziát és rekeszizmokat megmozgató stilusban.

A leleplező mûvet csak erős idegzetûeknek ajánljuk, mert nem könnyû olvasmány! A mellékhatásokért felelősséget nem vállalunk!
A szerző az Echo TV-ben megemlit néhány dolgot a könyvéből: véres leszámolások a börtönökben, nemi erőszak, szexuális zaklatás. Elmondása szerint a maffia és a rendőrség teljesen összefonódott, őt pedig megpróbálták kilóra megvenni, de nem hallgat, ezért az NBH minden lépését figyeli.
Tekintse meg a videót alább!



„…a felső vezetők gyakorlatilag egyetlen motivációja a saját ügyeinek intézése, s mindezt a cég védnöksége, fennhatósága alatt folytatva.”

„Ez a hajó túlsúlyos, túlterhelt a vezetői visszaélésektől…”

„Szemléletváltásra, ehhez pedig az egyéni érdekek félresöprésére, morális megtisztulásra és a szakma szinvonalának, a kiképzésnek a piedesztálra állitására van szükség…”

„Mi lesz, ha „bekattan” valaki, és számon fogja kérni azt, hogyan képviselték az ő érdekeit…”



A kiadvány terjesztését a Kuruc.info segiti, ha Ö;n is elolvassa, bennünket is támogat!
A leleplező könyv ára: 2950 Ft + postaköltség

Rendelni a hirdetes@kuruc.info cimen lehet. A levélben, kérjük, irják meg nevüket, cimüket, telefonszámukat és a rendelt mennyiséget.
A rendelésről: a Kuruc.info a rengeteg beérkezett levélre nem tud válaszolni, nem küld visszaigazolást, ám minden megrendelést feldolgozunk. A postázás utánvéttel történik, az eddigi tapasztalatok szerint 1-2 héten vagy akár pár napon belül is kézhez kaphatja a küldeményt. Ha éppen nem tartózkodik otthon, a postás máskor próbálkozik, végül pedig értesitőt hagy a csomagról. A postaköltség függ a csomag súlyától, értékétől és a kézbesités helyének távolságától is. (Az elcsatolt részekre és külföldre is postázunk. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a határon kivüli területekre a postaköltség jóval magasabb, akár a többszöröse, mint belföldre. Kérésre ezeknek az összegét megküldjük.)
A feltüntetett ár a postaköltséget nem tartalmazza. Kérjük olvasóinkat, hogy ugyanazt a megrendelést csak egyszer küldjék el a kétszer való kipostázást elkerülendő.
Sok ezer ember rendelt már rajtunk keresztül, amit ezúton is köszönünk, hiszen a vásárlással hirportálunk fennmaradását is támogatja!