Bezár!
2020. július 4., szombat, Ulrik napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:21 Így támad az antirasszista kölyökniggerhorda11:57 Többtucatnyi halálos áldozata van az indiai átvizeknek11:36 Országos halünneppé tennék július második szombatját11:22 "Ki a székely himnuszt a Parlamentből, le a székely zászlót a Parlamentről!" - követeli a Horthy-szobor megrongálását vállaló hisztérika11:05 Rasszista metrómegállót füleltek le Berlinben10:48 Bolsonaro megvétózta a kötelező maszkvislést előíró törvényt, módosításokat kér10:33 Felborult egy román országjelzésű kisbusz az M7-esen - egy halott, 8 sérült10:16 Földcsuszamlások és árvizek pusztítanak Dél-Japánban - tucatnyian eltűntek09:59 Meghalt egy beteg, két új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak09:41 Rendőröket ejtett túszul egy bennszülött törzs Venezuelában, hogy visszakapják koronavírus-fertőzött vezetőjük holttestét09:26 Lezuhant egy kisrepülőgép Utah-ban09:08 Kanadai katona Trudeau váratlan teherautós látogatója - 22 vádponttal nézhet szembe08:50 Éjféltől újra humanitárius korridort nyitottunk08:35 Svédországban máig nem sikerült elérni a márciusban kitűzött tesztelési célt08:17 Trump a Rushmore-hegynél mondta el véleményét az amerikai forradalom eltörlésére törő kultúrbalról
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

A Mi Hazánk az elszakított magyarság ügyének képviseletét is elvárná az új magyar biztostól

Reklám

A Mi Hazánk Mozgalom elvárja a frissen megválasztott Európai Bizottság bővítésért és szomszédságpolitikáért felelős magyar biztosától, Várhelyi Olivértől, hogy kiemelt ügyként kezelje a határainkon kívül rekedt nemzettestvéreink helyzetét! - áll a Mi Hazánk Mozgalom elnökségének közleményében, alább a folytatás.
Szerbia uniós csatlakozásával nem járhatunk úgy, mint Romániáéval, így a magyar kormány nem támogathatja azt is feltétel nélkül. A kormányzatnak először egyeztetni kell a délvidéki magyarsággal és utána megfogalmazni a támogatás feltételeit. Amennyiben ezeket Szerbia nem teljesíti, úgy Magyarországnak élnie kell a vétó jogával.
A biztosnak közben kell járnia azért, hogy végre megnyugtatóan rendeződjön az Erdélyben élő magyarság, Európa legnagyobb jogfosztott nemzeti kisebbségének ügye és a román hatalom ne korlátozza tovább a székelyek nyelv- és nemzeti szimbólum használatát, és a lehető legrövidebb időn belül engedjék szabadon a politikai koncepciós perben elítélt székely hazafiakat!
Elvárjuk a biztostól azt is, hogy gyakoroljon nyomást Ukrajnára a kisebbségek, elsősorban a kárpátaljai magyarok jogait súlyosan korlátozó nyelvtörvény azonnali eltörléséért, valamint a magyarok megfélemlítését célzó alvilági és titkosszolgálati módszerek azonnali befejezéséért.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready