2020. január 21., kedd, Ágnes napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:37 Többen életüket vesztették az újabb iraki tüntetéseken22:18 Megkezdődött a balatoni nádaratás21:57 Salvini él a lehetőséggel, bíróság elé akar állni: "Contét és Di Maiót is viszem magammal"21:44 Február elején teszik közzé a Fidesszel kapcsolatos néppárti értékelést21:33 Kína megerősítette, hogy emberről emberre terjed az új koronavírus21:18 Idéntől csak hibridet gyárt az EU-s piacra a Suzuki Esztergomban20:53 Az ellenzék vezére szerint Putyin örökké hatalmon akar maradni20:50 Boroskancsók és névreszóló pálinkáspoharak a Turániában (x)20:32 Ismét többfelé lesz sűrű köd20:02 Kiengedték a Hableányt elgázoló szállodahajó ukrán kapitányát19:29 Tiltakoznak az ügyvédek bűnöző ügyfeleik "kártérítései" kifizetésének leállítása miatt - ők ugyanis nem nyerészkedők, dehogyis18:57 Időnként holttestekkel is lehet találkozni egy bukaresti kórházban18:15 Kiugrott kollégiumi szobájának ablakából egy debreceni egyetemista18:05 Láncra verve tartottak egy idős asszonyt a pincében - felfüggesztett elég lesz17:51 NJA: véget kell vetni a 10,5 éve zajló Budaházy-Hunnia büntetőügynek!
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Már nyomtatják a dunaújvárosi időközi választás értesítőit

Reklám

Szerdán kezdi meg az értesítők gyártását az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. a február 16-i dunaújvárosi időközi országgyűlési képviselő-választásra.
A Fejér megyei 4. számú (a megye keleti részét lefedő), Dunaújváros központú országgyűlési egyéni választókerületben azért kell időközi választást tartani, mert az itt tavaly áprilisban megválasztott Pintér Tamás (Jobbik) októberben Dunaújváros polgármestere lett, a két tisztség azonban összeférhetetlen, ezért a politikus lemondott országgyűlési képviselői mandátumáról.
Az értesítőket a szerdai névjegyzéki adatok alapján nyomtatják ki.
Az a mintegy 68 ezer választópolgár, aki csütörtökön szerepelt a választókerület névjegyzékében, automatikusan megkapja a választás kitűzéséről szóló értesítőt december 27-ig. Aki eddig az időpontig nem kapja meg, a jegyzőtől kérheti.
Az értesítő a választópolgár személyes adatai közül csak az érintett nevét, születési nevét, születési idejét és lakcímét tartalmazza. Emellett a szavazás helyét, a szavazókör címét és a voksolás idejét. Az időközi választáson azok is szavazhatnak, akik a tavaly áprilisi általános választás után lettek nagykorúak.
A választáson indulni kívánó jelöltek december 28-ától gyűjthetik az ajánlásokat, az időközi választáson az a jelölt indulhat, aki január 10-éig legalább 500 érvényes ajánlást gyűjtött össze a választókerületben élő választópolgároktól, és az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság nyilvántartásba vette.
(MTI)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready