Bezár!
2020. augusztus 8., szombat, László, Zádor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:40 "Sikeres vértanúműveletet" hajtottak végre Mogadishuban17:21 Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)16:59 Lassan az egész Székelyföldön is kötelező lesz a zsúfolt kültéren a maszkviselés16:43 Aláírást gyűjt a Mi Hazánk a Karácsony Gergely-i autósüldözés ellen16:25 Ukrajna és a Krím közé állhat a koronavírus is16:07 Kezdődik a parlagfűszezon15:48 Tovább nőtt a napi esetszám Csehországban15:32 Ökológiai vészhelyzetet hirdettek Mauritiuson a zátonyra futott japán hajó miatt15:17 Gőzerővel irtják az esőerdőket Brazíliában, de az alelnök ebben is talált valami biztatót15:05 Robbanás áldozata lett a holland nagykövetné is - Közel félszáz embert még keresnek Bejrútban14:53 Repült a Nehéz Kő árbevétele a csillagos égig14:13 Visszanyalt a chicagói fagyi13:58 Ha humanisták lennénk, ilyen KFC-be vezető összkomfortos alagutat ásnánk az illegálisoknak a gúnyhatáron13:40 A japánmaszk az új spanyolviasz - evés közben is használható csúcstechnika13:23 Városi gyűlést bombázott le a szaúdi vezetésű koalíció Jemenben
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Már nyomtatják a dunaújvárosi időközi választás értesítőit

Reklám

Szerdán kezdi meg az értesítők gyártását az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. a február 16-i dunaújvárosi időközi országgyűlési képviselő-választásra.
A Fejér megyei 4. számú (a megye keleti részét lefedő), Dunaújváros központú országgyűlési egyéni választókerületben azért kell időközi választást tartani, mert az itt tavaly áprilisban megválasztott Pintér Tamás (Jobbik) októberben Dunaújváros polgármestere lett, a két tisztség azonban összeférhetetlen, ezért a politikus lemondott országgyűlési képviselői mandátumáról.
Az értesítőket a szerdai névjegyzéki adatok alapján nyomtatják ki.
Az a mintegy 68 ezer választópolgár, aki csütörtökön szerepelt a választókerület névjegyzékében, automatikusan megkapja a választás kitűzéséről szóló értesítőt december 27-ig. Aki eddig az időpontig nem kapja meg, a jegyzőtől kérheti.
Az értesítő a választópolgár személyes adatai közül csak az érintett nevét, születési nevét, születési idejét és lakcímét tartalmazza. Emellett a szavazás helyét, a szavazókör címét és a voksolás idejét. Az időközi választáson azok is szavazhatnak, akik a tavaly áprilisi általános választás után lettek nagykorúak.
A választáson indulni kívánó jelöltek december 28-ától gyűjthetik az ajánlásokat, az időközi választáson az a jelölt indulhat, aki január 10-éig legalább 500 érvényes ajánlást gyűjtött össze a választókerületben élő választópolgároktól, és az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság nyilvántartásba vette.
(MTI)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready