2021. június 24., csütörtök, Iván, Bajnok, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:25 Rutte: Magyarországnak térdre kell ereszkednie - nincs is keresnivalójuk az EU-ban16:16 Orbán Brüsszelben: én küzdöttem a homoszexuális fickók jogaiért is, de ez a törvény nem erről szól16:05 Bármennyire "pozitív színben tüntetné fel" Dél-Afrikát, nem igaz a tízes ikrek története - a nőt bedugták egy pszichiátriára15:52 A Mi Hazánk 7 programpontja a gyári dolgozók védelmében15:33 Kreml: tudatos provokációt követett el a brit romboló a Fekete-tengeren - ha megismétlődik, a célpont bombázását sem zárják ki15:07 Schiffer András legyőzte Czeglédy Csabát14:53 Ritkán kerül víz közelébe a cigány, de még akkor is magyarra támad14:41 Elszámoltatás helyett: gyurcsányozós békemenetet tartanak október 23-án a Fidesz álciviljei14:32 Kokainnal is kereskedett a pénzügyőr törzszászlós13:42 Tisztelet, Magyarország, le a kalappal! - A román sportsajtó mágikusnak nevezte a magyar válogatottat13:21 A törököket is "érzékenyítené" az Európa Tanács devianciaügyi biztosa - nem fog menni13:07 Ismerőseitől milliókat kicsaló szegedi ügyvéd ellen emeltek vádat12:50 Nem kell maszk a belső terekben, védettségi igazolvány nélkül strandolhatunk12:37 Az amerikai igazságügyi minisztérium több tucatnyi Iránhoz kapcsolható weboldalt foglalt le12:16 Országos tűzgyújtási tilalom lépett életbe
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

"Mi csak a magyar szolidaritásra építhetünk" - szja 1%-okat kér a Nemzeti Jogvédő Szolgálat

Reklám

Kérlek, támogasd a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (www.njsz.hu) személyi jövedelemadód 1%-ával! Adószám: 19334684-1-05
Idén is számítunk támogatásodra, hogy tovább folytathassuk jogi küzdelmünket a migráció, az EU diktátumai, a Soros-terv végrehajtása és a Soros-zsoldos álcivil, áljogvédők ellen, a normalitáspárti, anti-LMBTQ-s magyarokért, a Budaházy-Hunnia-ügyben 11 éve küzdő hazafiakért, a 2006 őszi elszámoltatásért, az elcsatolt területeinken élő honfitársaink jogaiért, önrendelkezéséért, a magyarellenes önkény magyar áldozataiért, a multik károsultjaiért és minden igaz magyar ügyért.
Főbb műveleti területeink:
– a 2002-2010 közötti balliberális, nemzetellenes kormányok hatalmi önkénye (a leghírhedtebb a 2006 őszi rendőrterror) üldözöttjeinek védelme, áldozatainak jogi képviselete, jogi küzdelem az igazságtételért, a gyurcsányi rezsim által kreált Budaházy-Hunnia büntetőper vádlottjainak védelme,
– az elcsatolt sorban és jogfosztottságban élő magyarok jogvédelme, önrendelkezési harcainak jogi támogatása,
– és ami manapság a legtöbb kihívást adja: a sorosista, patriofób-liberális álcivil hálózatok külföldi és hazai jogi pergőtüze elleni nemzeti jogvédő küzdelem. Ennek keretében többek között képviseljük a LGBTQ-mozgalom erőszakos térfoglalása ellen küzdő normalitáspárti aktivistákat és az szexuális deviánsok támadásának jogsértettjeit (Budaházy Edda, dr. Téglásy Imre), indítunk kollektív személyiségi pereket a magyar nemzet méltóságát sértő balliberális közéleti és sajtógyalázkodások elkövetői ellen a „Tégy a magyargyűlölet ellen!” akció keretében és védjük azon hazafiakat, akik a sorosista, patriofób-liberális álcivil hálózatok ellen lépnek fel.
Mögöttünk nem állnak magyarellenes, Soros-féle külföldi pénzemberek és gyarmatosító szervezetek, de külföldi államok sem, mivel mi magyar nemzeti érdekeket védünk a jog eszközével.
Mi csak a magyar szolidaritásra építhetünk, ezért számítunk Rád is!
A Nemzeti Jogvédő Szolgálat bankszámla száma: (HU45) 11600006-00000000-29912821
Mi soha nem adjuk fel és nem engedünk a magyarok jogaiból!
Szeretettel ajánlom a kiváló nemzeti filmesek (Almási Lajos, Gömör Tamás, Kelecsényi Nándor) rövidfilmjét a Nemzeti Jogvédő Szolgálat támogatása érdekében 2020. február 15-én tartott jótékonysági estről és a nemzeti jogvédelemről.
Jogi közreműködésünk révén nemrég Novák Elődnek pert nyert a rendőrség ellen a Kúrián és így sikerült az Andrássy utat mentesíteni a szexuális deviánsok idei vonaglásától:
Előre is köszönjük a segítségeteket, amely által az egyébként központi és állandó más jellegű támogatásokkal nem rendelkező szervezetünk egyedüli fő forrásait, azaz az SZJA1%-os támogatási lehetőségét bővíteni tudja.
Hálás köszönettel:
Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetőjeFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready