2021. szeptember 27., hétfő, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:42 A Xiaomi független szakértők bevonásával vizsgálja ki a telefonjait ért cenzúravádakat12:18 Rutte megerősített biztonsági kíséretet kapott11:58 Tajvan nagy hatótávolságú fegyverekkel rettentené el Kínát11:36 Játékpisztollyal raboltak a Gellért-hegyen a "fiatalok"11:16 Erős földrengés volt Kréta térségében11:00 Beadták az első kísérleti Covid-gyógyszert Magyarországon10:37 Nagyot léptek előre a fejlődésben a németek: már "transznemű" képviselőik is vannak a Bundestagban09:58 Számot vetettek a lengyelek: óriásit buktak, sokba kerül az uniós tagság - a magyar helyzet még súlyosabb09:35 20 beteg halt meg a hétvégén, 1183 új fertőzöttet találtak09:05 Még ők is alig akarták elhinni: a kommunisták nyerték a grazi önkormányzati választást08:23 Csak a Mi Hazánk támogatta a kötelező oltás elleni tüntetést Miskolcon08:03 Chilében is ráébredtek, hogy nem jó ötlet szélesre tárni a kapukat a migránsok előtt07:46 Több mint 1300 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén07:32 Jól eltiltották a visszavonult német kerékpárost07:22 Szeretnél jobban látni közelre? Itt a zseniális többfunkciós olvasószemüveg (x)
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Mi Hazánk: súlyosabb büntetést a kizsákmányoló bankok jogsértései esetén!

Az Erste Bank az utóbbi időben több jogsértést is elkövetett, többek között nem biztosította a beérkező azonnali fizetési megbízások non-stop véghezvitelét. Ráadásul a jogszabálysértő állapot esetenként huzamos ideig, a hitelintézet informatikai rendszerébe, illetve belső eljárásrendjébe építetten állt fenn.
A folyamatosságra és a jogszabálysértésekre tekintettel 15 millió forintos bírság megfizetésére, valamint a jogszabálysértések megszüntetésére kötelezte a bankot az MNB. A dolog érdekessége, hogy az Erste Bank 22,9 milliárd forint adózás utáni nyereséggel zárta a tavalyi évet, aminek tudatában mindenki beláthatja, milyen elrettentő erőt is képvisel ez a csekély összegű büntetés számukra, a járvány haszonélvezőire!
A Mi Hazánk Mozgalom követeli, hogy komoly szankciókat szabjanak ki a hitelintézetekre is! A büntetés legyen elrettentő és példát statuáló. Sokkal komolyabb fogyasztóvédelmi intézkedésekre van szükség ahhoz, hogy a fogyasztók jogai ne sérüljenek, és ha ez meg is történt, mielőbb hathatós jogorvoslat legyen rá! Számoljuk fel együtt a magyar emberek népnyúzását! - írja közleményében dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom végrehajtási és hitelügyi szakpolitikusa.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready