Berta Roletta kedvenc elfoglaltsága a rablás:




Imre “dúda” [sic!] József kevence az evés-ivás-hentergés, valamint az úgymond skinheadek tizedelése:




Káló Elemért “szép” nickneve mellett szintén kedvenc elfoglaltságai és bemutatkozása okán ajánljuk:




Lakatos Richárd Dávid már 11 évesen megmutatja, milyen egy igazi cigó gengszterpalánta (lásd még Mauglit meg a többi gyerekkorú rablót és gyilkost – ne felejtsük, hogy Budapesten a rendőrségi statisztikák szerint a fiatal/gyerekkorú gyilkosok 82%-a cigány, még úgy is, hogy helyi népességbeli arányszámuk alatta van az országos átlagnak!):  kedvenc foglalkozása: strici, hobbija a csajozás és az MSN mellett a verekedés.




Druszája, Lakatos Ricsike, foglalkozása kifejezetten figyelmet érdemel: zsarólás [sic!] és pénzbehajtás. Bemutatkozásában a Fekete Vonat (egyik) cigányrasszista szövegét is megtaláljuk (lásd még EZT a szokásos kettős mércéről):




Nézzük, Lakatos Vendel miben utazik: reglapja átlagos, kedvenc képei között azonban felleljük a balliberális, MaNcs-os tetvek egyik kedvenc rigmusát: “Magyar seggbe magyar lófaszt!”:





A saját bevallása szerint “életművész” foglalkozású Rácz János hobbija a szotyizás (szép cigány szokás szerint), a szkinhedverés és a kötözködés. Bemutatkozása: “csá minden roma tesónakk [sic!], veszenek [sic!] a magyíarok [sic!] !!!



Két Rigó Jánosunk is van: mindkettőnek legfőképp a foglakozását és a bemutatkozását érdemes tüzetesebben szemügyre venni:






A többek között a köpködő, retardált cigányluvnyáról (és a sok rétinégerről) híres-hírhedt Várpalota lakosa, Digó iskolái és bemutatkozása érdemel nagyobb figyelmet:




Végezetül lássuk Kálmit, aki idézi a cigány “himnuszt”, ami nagyon szépen elpanaszolja a biztosan teljesen ok nélküli üldöztetést:




Köszönjük névtelenségben maradó olvasónknak, hogy, ahogy a múltkor kértük, a szöveges képernyőtartalom lementésére a PNG formátumot használta. Ezennel kérjük többi olvasónkat is, hogy próbálják ugyanezt tenni.