Lipusz Zsolt a nyíregyházi Jobbik alelnöke. Történelemtanár. Iskolájából, ahol egyébként kollégái szerint is kielégítő szakmai munkát végez, kifelé áll a szénája. Kollégái szakmai szempontból elismerik, nézeteivel azonban nem értenek egyet – hangoztatják. Ők a „szalonképes” tanárok, akiknek nézetei mások, mint Lipusz Zsoltéi.
Lipusz nézeteit ismerhetjük írásaiból. Ő egy hazafi, akinek legfontosabb a hazája, aki nem tűri, hogy idegen érdekek kiszolgálói rondítsanak bele a magyar közéletbe. Aki szeretne egyszerűen magyarként élni magyar hazájában. Nem tűri – ezért – sem a zsidó terjeszkedést és az ehhez kapcsolódó mérhetetlenül hazug politikai közéletet, sem a cigányok terrorját, ami ma már egész megyék élhetőségét kérdőjelezi meg.
Nem tudom ugyanakkor, hogy milyen nézeteik vannak a „szalonképes” tanároknak. Azoknak, akik nem értenek egyet Lipusszal, és ezt fennen hangoztatják. Ezek a „szalonképesek” egyenesen azt kérdezik, hogy miként lehet Lipusz történelemtanár az ő nézeteivel? De vajon azoknak, akik természetesen jogosan és szalonképesen tanítanak, mik is a nézeteik? Sohasem fogalmazzák meg markánsan, hiszen kemény dolog lenne leírni, hogy pl. a hazafiatlanságot támogatom, vagy hogy zsidóbérenc vagyok, esetleg cigány-fajvédő stb.
Nézzünk egy példát. Nemrég a zuglói „szalonképesek” egy teszt alkalmával azt sulykolták a gyerekek fejébe, hogy butaság ragaszkodni egy földdarabhoz, ahol megszülettünk, vagyis a hazához. A hazafiatlanság tanítása – tehát – szalonképes! Nyilván, Lipusszal ellentétben, (hiszen nem értenek vele egyet!), az a szalonképes, ha naponta emlékeztetjük fiainkat-lányainkat arra, hogy apáik (bár azok már nem lehettek) és nagyapáik (vagy talán már dédapáik) zsidógyilkosok voltak, még akkor is, ha semmi közük sem volt a holokauszthoz.
Ezt a lelkiismeretfurdalás-terrort már „szalonképesen” az óvodában el kell kezdeni. (Lásd: „meseszép” holokauszt-kiadványok az óvodák könyvespolcain.) Nyilván az a szalonképes, ha a nemzet sorstragédiáit és annak valós okait elhallgatjuk gyerekeink elől. Fiataljaink szinte semmit sem tudnak Trianonról! Minek is az?! Felhánytorgatni folyton a múltat. Még megsértjük vele illusztris tolvaj-szomszédainkat és az akkor, ugye, nem szalonképes.
Lipusz szóvá teszi, hogy kifosztják az országot. Hát ettől teljesen el kell határolódni, igaz, szalonképes tanár urak és hölgyek? No meg a Magyar Gárdától. Miért is? Már megint én nem értek valamit? A „szalonképes” tanároknak javaslom a „magyar” szó törlését a szótárból, mint szalonképtelent.
Hogy is van tehát? Aki nem ért egyet Lipusszal, az mivel is ért egyet? A globalizmussal a hazaszeretet helyett? Az ország cionbolsi kifosztásával a magyar építkezés és gyarapodás helyett? Az idegen történelem előnyben részesítésével a magyar sorskérdések taglalása helyett? A cigánybűnözés felkarolásával a rend helyreállítása helyett? Nos, az ilyen nézeteket vallók taníthatnak?
Normális országokban csak és csakis a Lipusz félék taníthatnának. Mert a többit – mint zavarosfejűt –, elzavarnák a fenébe.
És vajon Szögi Lajos, ha nem verték volna agyon a tetves gyilkosok, „szalonképes” tanár lenne? Ő is arról értekezne, hogy nincs cigánybűnözés?
Lehet, hogy a mai „szalonképes”, hatalomhoz simuló tucattanároknak is egy jó kis verés kellene a cigók részéről, hogy rácsodálkozzanak a való világra?
(filantrop)