2008.11.08-án 17.00 órakor kerül megrendezésre a Komlói Bányász – Csurgói KK NB I-es férfi kézilabda mérkőzés. A mérkőzés előtt szervezettől, mozgalomtól, párttól függetlenül demonstrálunk a csurgói szurkolókkal közösen a hétvégi dunaszerdahelyi magyarverés és az azt követő hazugságáradat ellen.
Mélységesen elítéljük az arctalan tót kopókat, akik magyar földön, védtelen magyar embereket vertek viperával.
Felháborodásunkat pedig az alábbi cikk pedig csak fokozta:
Slota feljelentést tett a főügyészségen
„A magyargyűlölő politikus szerint a ferencvárosiak nem is tudnak Dunaszerdahelyről.
A dunaszerdahelyi mérkőzés kapcsán garázdálkodás és hatósági személy ellen elkövetett erőszak gyanújával tett feljelentést a főügyészségen Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke. Véleménye szerint a magyar szurkolók részéről egy előre elkészített és tervezett provokációról volt szó, amely csak igazolja, hogy a magyar kormány egyetlen célja Szlovákia déli régióinak visszaszerzése.
- A kopaszra borotvált fejek minimum fele a budapesti Ferencvárosból érkezett, véleményem szerint nem is tudtak arról, hogy valamilyen Dunaszerdahely létezik az országban, vagy Európában, vagy a világon - mondta Slota.
Ugyanakkor felháborítónak nevezte, hogy a magyar kormány képviselői akarnak magyarázatot a Dunaszerdahelyi történésekre.”
Hazug slota kutya!!! Nincs földetek, nincs nyelvetek, nincs történelmetek!!!!!
Kérünk minden kézilabdaszurkolói csoportot, hogy csatlakozzatok az akciónkhoz, és tüntessetek a hétvégi fordulóban a tót brutalítás ellen, fejezzük ki szolidaritásunkat a fociszurkolókkal!!!!
Csurgói Szurkolói Klub, Blue Fuckers Komló, Carbon Ultras Family Komló