Ma a klub alelnöke újságolta, hogy a Honvéd-Kispest futballcsapat vezetősége officiális meghívót adott át a DAC vezetőségének, melynek tartalma értelmében meghívja a DAC csapatát egy barátságos futball mérkőzésre a Honvéd stadionjába /teljes ellátással/, melynek teljes bevételét a DAC-Slovan mérkőzésen megsebesült Lengyel Krisztiánnak ajánlotta fel!
Nagyon szépen köszönjük a szurkolók nevében is és Hajrá, Kispest, hajrá, szolidaritás!
Egyébként a Lengyel Krisztiánt ma műtöttek a pozsonyi, ru?inovi kórházban, ahol egy fém protézist ültettek be az állkapocs mellé, amit egész életében viselnie kell. A jövő héten vár rá egy újabb műtét, amikor is a törött és a repedt csigolyáit fogják műteni.

Tegnapelőtt voltunk bent nála a kórházban ,és el kell, hogy mondjam, nagyon rossz látvány fogadott bennünket a Krisztiánt illetően. Mikor beleptünk a szobájába, azonnal elsírta magát, ....velünk együtt:( Ezt nem is szeretném tovább részletezni, de talán annyit, hogy a DAC gesztusként átadott neki egy örökös VIP jegyet egy örökös névreszóló VIP fotellel egybekötve + plusz bárminemű segítséget a DAC vezetőségétől a fanclub pedig egy eredeti DAC mezt ajándékozott neki.

GYÓGYULÁST KRISZTIÁN !!!
Végezetül még talán annyit szeretnék, hogy mivel a család nagyon rossz anyagi helyzetben van, szeretném, hogy a következő mérkőzéseken megint kalapoznánk és a bevételt felajánlanánk a Krisztiánnak!
(Beszámoló a Fradidrukker.hu-ról)