Előzmény: egy kedves, naiv Bombagyár-támogató kölcsönadott 40 ezer forintot egy meg nem valósult tervre. Tomcatéknek már rég vissza kellett volna fizetniük, ám hiába írt körülbelül 10 levelet hosszú hetek alatt: a spicligyár csak ígérgetett. Az áldozat többször megadta címét, bankszámlaszámát, ám az utalás csak nem érkezett meg. Hírportálunk a becsapott hazafi kérésére nyilvánosságra hozta az ügyet, ennek köszönhetően talán nem sunnyog tovább Tomcat. Úgy látszik, nyilvánosság nélkül nála végképp megy.
Alább mérsékelt és mértékadó Polgár úr korrekt válasza, melyben megköszöni, hogy segíteni akart, elmondja, mennyire értékeli, hogy vannak még jó emberek, elnézést kér azért, amiért ennyi időn keresztül nem volt képes visszaküldeni a pénzt, illetve hogy nem arra költötték el, amire kérték (hanem pl. kopogtatócédula-hamisításra?):


"Ide figyelj, te kicsinyes, szarrágó senkiházi!
A legutóbbi levelemben megírtam, hogy visszafizetem neked a szaros 40 ezer forintodat. Megkérdeztem, hová parancsolod. Válaszként rágalmazó cikket írattál rólam a Kurucon. Egy kibaszott kérdést kaptál, hogy hová küldjem! (Valójában legalább 10 levelet küldött az olvasó Tomcatnek ezt megelőzően, melyben megírta a pontos utalási címet, a pénz ennek ellenére nem érkezett meg, holott nem néhány napja, hanem már hónapokkal ezelőtt vissza kellett volna adni. Tomcat pedig csak ígérgetett... Rajta kívül még hány embernek tűnt el a pénze, kedves Tamás? Esetleg fénymásolásra költötted? -a szerk.)
Tudod, mi lesz most? Odaviszem a szaros pénzedet szenteste a kibaszott putridhoz, ráköpök, és úgy tolom fel a doktorival kidekorált, agyonművelt, szaros valagadba! (Kedves Tamás, te egy komoly, mértékadó politikus vagy, aki az elmúlt időben számtalanszor határolódott el a Kuruc.info stílusától, nyelvezetétől, szóhasználatától... Persze, mi parlagias bunkók nem tudtuk, mi a helyes, most hálát adunk neked, hogy megmutattad - a szerk.)
Na, ezt küldd tovább a Kurucnak, ők a megfelelő társaság neked! Olvasni, levélre válaszolni nem tudsz, de pampogni és hazudozni igen.
tomcat"
 
Bővebben az esetről: ide kattintva.
Kuruc kommentár: Drága Polgár Úr rossz passzban van, hisz még neki is kemény dió kimagyarázni a választási csalását. Céduláinak 99%-a nem csupán hamisítvány volt, de akadt 15 éves - tehát nem választókorú - , sőt, már rég halott ajánlója is! Az ő aláírása vajon hogy került a szelvényre? Minden jel szerint a népszavazásos adatokból hamisítottak a "zöldek".