Győri Béla a Rádió párttitkára volt, és ügynök
"Akit a Kurucinfo felakasztana, nem más, mint Sütő Gábor, a MIÉP EP-listavezetője. A nyugalmazott diplomatát nép-nemzeti múltja miatt támadják, nyíltan akasztással fenyegetik" - írja kétségbeesetten Győri Béla CSIÉP-szóvivő, aki ezúttal csak annyiban hazudott, hogy Sütő elvtárs múltját "nép-nemzeti" jellegűnek állítja be, miközben az valójában masszív kommunista volt, mint az önéletrajzából is kiderül.
Persze az is csúsztatás, mártírkodás, hogy Sütő elvtársat akasztással fenyegettük, hiszen képaláírásunk csak így szólt: "felakasztottuk volna rendszerváltás esetén". A kommunista népnyúzók felelősségrevonása azonban 20 éve elmaradt. S ha túlzás is lett volna a halálbüntetés, az legalább ennyire abszurd, hogy a magának Raszkolnyikov fedőnevet választó III/III-as a nemzeti radikális MIÉP elnöke lett, az Antall-féle ügynöklistán szereplő Győri Béla MSZMP-tag rádiós párttitkár pedig MIÉP-szóvivővé avanzsált, sőt legújabban egy vérkomcsi funkcionárius lehet a MIÉP listavezetője. Ezzel sikerült hasonló utat leírni, mint az elkurvult MDF-nek.
"A támadás óta a liberális sajtó mélyen hallgat. Várjuk, hogy a liberális sajtó az életellenes támadással szemben fellép-e" - fogalmaz a mártírkodó exkomcsi, majd "ijesztő" bejelentést tesz az öreg bértollnok: "A nyíltszíni fenyegetés bűncselekmény, ezért a MIÉP a szükséges jogi lépéseket haladéktalanul megteszi." Szánalmas.
Rákay Fülöp - Kuruc.info