2021. június 24., csütörtök, Iván, Bajnok, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:03 Eközben az EP-ben: "az abortusz alapvető emberi jog"22:54 Németország - Magyarország 2-2, kiestünk21:51 Zacher hagyná, hogy fuldokoljunk a maszkban, amíg el nem érjük a 80 (!) százalékos átoltottságot21:36 Az olasz kormányfő megüzente a Vatikánnak, ne szóljon bele, hogyan hurcolják meg a normalitáspártiakat21:16 Blinken: Amerika és Németország együtt dacol Oroszország "provokációival"21:00 Országszerte extrém UV-sugárzás várható20:50 Amerikai orvosok szerint "valószínű kapcsolat" van a Pfizer és a Moderna, valamint egy ritka szívbetegség között20:27 Orbán az Olasz Testvérek elnökével tárgyalt Brüsszelben20:05 Ez csak természetes: bebuzul az Európai Parlament is19:50 Megszüntethetik végre a korlátozások "jelentős részét"19:41 Az országos és a budapesti melegrekord is megdőlt, csütörtökön lesz az év eddigi legmelegebb napja19:10 Szijjártó: példátlan, hogy nem lehetnek magyar konzulok a müncheni arénánál - "provokációk történhetnek"19:02 Iráni források szerint jelentős előrelépések történtek a bécsi tárgyalásokon18:57 Nyári áramfogyasztási rekordot hozott a kánikula18:37 Áder aláírta a pedótörvényt - miután megbizonyosodott afelől, hogy nem akadályozza a felnőttek "nemváltoztatását"
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek ::

Él és virul a börtönben a Pénzes Henriettát felgyújtó mocskos cigány

Reklám

Negyvenkilónyi izmot szedett magára, mázsás súlyzókkal kondizik, igazi terminátorrá vált a börtönben a Pénzes Heni felgyújtásáért 15 évre ítélt K. András. Miközben Muki odabent a méretes tárcsákkal küzd, addig áldozata szülei idekint a sötét emlékekkel hadakoznak. A házaspárnak csak a felejtés hozhat gyógyulást, Pénzesék eladásra hirdetik házukat, hogy vele együtt démonaiktól is szabaduljanak.
Néhány nap múlva lesz három éve, hogy Henrietta örökre elment otthonról. Az összeégett lányra 2006. július 20-án hagymaszedő munkások találtak rá, Heni életéért még 3 hétig küzdöttek az orvosok – mindhiába. A bíróság 15 évre ítélte a 18 éves lány gyilkosát, K. Andrást. A 15 éves Muki 42 kilós kisfiúként került börtönbe, ahol ideje nagy részét a cellatársaival való harccal töltötte. Mukit tíznél is többször fenyítették meg a verekedésekért.
– Már senki sem zaklatja a fiamat, és ő sem bánt senkit – mondta lapunknak K. András édesanyja.
Henit három éve gyújtotta fel K. András, aki 42 kilós kissrácként került börtönbe. A fiú mára 80 kilóra hizlalta magát, könnyedén emelgeti a mázsás súlyokat
– Muki mindennap edzi magát, 80 kilóra hízott, a raboknak rendezett súlyemelő versenyeken indul, száz kilót gond nélkül felemel. Havonta látogatom őt, egy óra a beszélő. A fiam viszonylag jól viseli a bezártságot, bár még nagyon sok van hátra a büntetéséből, ha kedvezményt kap, akkor is csak nyolc év múlva szabadulhat – kesergett Juca mama. Amíg Muki a kecskeméti börtönben készül kinti életére, addig Pénzes Heni szülei továbbra sem lelik nyugalmukat. Eladásra hirdették a magyarcsanádi családi házat, falujukkal együtt ott hagynák szörnyű emlékeiket is.
– Élünk. De nem tudom, a történtekbe bele lehet-e nyugodni egyáltalán – mondta a Délmagyarországnak Pénzes Sándorné.
– Heni fényképe nincs kitéve, de a faluban minden rá emlékeztet. Nap mint nap találkozom a barátaival, osztálytársaival – tárta szét a kezeit Pénzesné. Ráadásul a szülők továbbra sem hiszik, hogy Muki egyedül követte volna el a gyilkosságot. Heni édesanyja azóta is kérdezősködik, és őt is rendszeresen keresik fel mindenféle szóbeszéddel. Ezért remélik Pénzesék, hogy könnyebb lesz, ha elköltöznek.
(Borsonline nyomán)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready