A hatalmas siker további igényeket generált. Most már még több galíciai élősködőt illethet cipőjével, de Slota vagy Fico is a rendelkezésére áll mától.
FIGYELEM! Ez a cikk már régi, a kínálat azóta megváltozott. Nézzen szét itt: - Ismét kaphatók a lábtörlők, Gyurcsótány, LiBajnai és Likud Viktor orcájával is!
Törölje bele a lábát Ön is az alább látható kártékony pofák egyikébe! Dekoratív lábtörlőink kiválóan alkalmasak sáros, piszkos lábbeliink megtisztítására. Vásároljon egyet minden ajtó elé, hogy a kosz méltó helyére kerüljön! Várható még továbbá orbános és rogános kivitelben is.
Irodai és otthoni használatra is kitűnően felhasználhatók.
A lábtörlők ára mindössze 1800 Ft/db + postaköltség. (A postaköltség 4 db-ig 1690 Ft, 4 db fölött pedig 1880 Ft. Azért ennyi, mert utánvétes. Rendelés előtt érdemes megkérdezni a barátokat, ismerősöket, hogy ők szeretnének-e ilyen egyedi lábtörlőt. Ha igen, akkor célszerű ezt egyben megejteni, egy címre többet rendelni, mert így megoszlik a postaköltség. Ha hárman összeállnak, akkor 1700 forint helyett kevesebb, mint 600 forintba fog csak kerülni fejenként a kézbesítés.)
Megrendelhetők a hirdetes@kuruc.info villanyposta címen. A levélben, kérjük, írják meg nevüket, címüket, telefonszámukat, a lábtörlő nevét és a rendelt mennyiséget fajtánként.

Gyurcsótány

LiBajnai

Demszky

Schmidt Maca, a holokauszt-luvnya

Horn Gábor

Veres Zidane

Verebes

Terry Black

Bokros Lajos

Gáspár Győző

Sötét Pákó

Vágó István

A kapafogú galíciáner

Deutsch Tompika

Autótolvaj Slota

Fico

Lendvai Sipánka

Havas

Fajkasházy
A rendelésről: a Kuruc.info a rengeteg beérkezett levélre nem tud válaszolni, nem küld visszaigazolást, ám minden megrendelést feldolgozunk. A postázás utánvéttel történik, az eddigi tapasztalatok szerint 1-2 héten vagy akár pár napon belül is kézhez kaphatja a küldeményt. Ha éppen nem tartózkodik otthon, a postás máskor próbálkozik, végül pedig értesítőt hagy a csomagról. A postaköltség függ a csomag súlyától, értékétől és a kézbesítés helyének távolságától is. (Az elcsatolt részekre és külföldre is postázunk. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a gúnyhatáron kívüli területekre a postaköltség jóval magasabb, akár a többszöröse is lehet, mint belföldre.)
A feltüntetett ár a postaköltséget nem tartalmazza. Kérjük olvasóinkat, hogy ugyanazt a megrendelést csak egyszer küldjék el a kétszer való kipostázást elkerülendő.
Sok ezer ember rendelt már rajtunk keresztül, bízunk benne, hogy elvárásaiknak maradéktalanul eleget tettünk - és erre törekszünk a jövőben is.