2019. október 19., szombat, Nándor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:57 Fának ütközött egy ukrán busz Pácin és Nagyrozvágy között - tíz utas megsérült10:32 Szép kis társaság nyit iskolát Budapesten: az Iszlám Államot éltette egy Erdogan-suli tanára10:18 Megismételhetik a polgármester-választást Jászberényben - vasárnap tizennégy szavazattal győzött a népfront09:53 Egy felhőkarcolót is felgyújtottak a metrójegyárak emelése miatt tüntetők a chilei fővárosban09:19 Tagtoborzást hirdetett a Mi Hazánk08:44 Elfogták Krisztofort, a csepeli szatírt08:20 Összeomlott egy víztározó gátja Szibériában07:43 A metró alá esett egy ember a Lehel téren07:31 Vélhetően magyar vonatkozású régészeti leletek kerültek elő a Kaukázus vidékén06:56 Futni hagyták a Köpcös fiát22:02 Franciaország nemzetközi körözést adott ki az Iszlám Állam kalifája ellen21:33 A bűncselekménynek nincs neme - harsogja az Europol a kvótaegyenjogúság jegyében21:07 Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség az Európai Unióban20:33 A lengyel Polgári Platform Tuskot jelölte az Európai Néppárt élére20:11 Már megint egy orosz segélyszállító konvoj miatt prüszköl Kijev
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Holokamu ::

A TASZ ügyvezető igazgatója szerint kihaló faj a magyar

Reklám

"Most ismét az a cél, hogy jogfejlesztő programjaink átgondolt innovációval álljanak elő. Az ehhez szükséges források megszerzésében, munkaszervezésben és médiamegoldásokban Darányi András segít ügyvezető igazgatóként" - közölte Tóth Gábor Attila alkotmányjogász, a Társaság a Szabadságjogokért nevű antimagyar szervezet új vezetője egy Indexen megjelent interjúban.

Darányi (Deutsch) András, aki szerint kihaló faj vagyunk (amit ő persze egy csöppet sem bán)
Mivel ez a Darányi nevű senki túlságosan jelentéktelen ahhoz, hogy egy átlagember be tudja azonosítani, egy kissé felfrissítenénk olvasóink emlékezetét.
Először akkor találkoztunk a nevével, amikor 2008. április 11-én egy tüntetésen a kamerába ordította: "Kihaló faj vagytok!" - természetesen a magyarokra célozva (itt adtuk hírül, ismét van a videó a cikkben).
A többi már, ahogy az lenni szokott a hasonló pimasz zsidók esetében, jött magától. Megszereztük a nevét, képét, telefonszámát és lakcímét, a derék hazafiak pedig őszinte érdeklődéssel igyekeztek kapcsolatba lépni vele, hogy megtudakolják, mire alapozza ezt az elfogulatlan és minden bizonnyal tudományos alapokon nyugvó kijelentését. Bizonyára arról is érdeklődtek nála, hogy áll az illemtannal, s miből gondolja, hogy így kellene viselkedni azokkal, akik befogadták őt és a fajtáját, és minden aljasságuk ellenére a mai napig itt jönnek-mennek köztünk, sőt uralják a médiát, a gazdaságot és a kulturális színteret.
Mivel köztudottan a zsidó az a népség, amely soha, semmilyen körülmények között nem hajlandó elviselni az igazságot, Darányi-Deutsch (aki akkor éppen a Pesti Est élén hízott, korábban - mily meglepő - a holokamuközpont ügyvezetője volt) előbb hazug feljelentésekkel próbálkozott Amerikában a portálunk lekapcsoltatása érdekében, majd, mikor így nem járt sikerrel, magasabb körökben "lobbizgató" fajtársai segítségét kérte, s így sikerült a szervert szolgáltató cégnél törvénytelenül, zsidó nyomással lekapcsoltatni a Kuruc.infót. (Bővebben erről lásd az akkori írásunkat.)

Tóth Gábor Attila, a TASZ új vezetője
Azóta nem hallottunk felőle (nem is hiányzott), most viszont felbukkant a magukat jogvédőknek hazudó magyarellenesek háza táján. Ezek szerint liberáliséknál politikailag korrekt, elfogadható, nem rasszista stb. egy másik nemzetnek az arcába hörögni, hogy "kihaló faj vagytok"?...
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready