2019. július 20., szombat, Margaréta napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:55 Gyenge lesz az idei almatermés22:43 A nemzetközi helyzet fokozódik: Irán lefoglalt egy brit olajszállító hajót22:22 Addig mocskolódott a beszorult kezű tolvaj purdé anyja, hogy a katasztrófavédelem inkább törölte a bejegyzést21:47 Orosz üzenet Ankarának: ha Washington nem adja az F-35-ösöket, mi szívesen szállítunk Sz-35-ös vadászbombázókat21:21 Toroczkai az önkormányzati választásról: ott indulunk el, ahol van értelme20:35 Meghalt Heller Ágnes20:24 Eddig 12 ezren vették igénybe a családvédelmi akcióterv valamelyik támogatását19:45 Szelídebb húrokat pengetnek Salviniék - egyelőre marad az olasz kormány19:27 Hétfőn kezdődik a Szentendrei út felújítása18:50 Őfelsége szolgálatában?17:32 Nem is az oláh seregben harcoltak az "úzvölgyi" románok - bukaresti tanulmány támasztja alá a mi igazunkat17:21 Lemondott a koszovói kormányfő17:06 További emberölési ügyekben is vizsgálják a csantavéri bérgyilkos felelősségét16:48 Tovább mélyült az olasz kormányválság16:17 Merkel továbbra is állítja, hogy semmi baja
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Holokamu ::

A TASZ ügyvezető igazgatója szerint kihaló faj a magyar

"Most ismét az a cél, hogy jogfejlesztő programjaink átgondolt innovációval álljanak elő. Az ehhez szükséges források megszerzésében, munkaszervezésben és médiamegoldásokban Darányi András segít ügyvezető igazgatóként" - közölte Tóth Gábor Attila alkotmányjogász, a Társaság a Szabadságjogokért nevű antimagyar szervezet új vezetője egy Indexen megjelent interjúban.

Darányi (Deutsch) András, aki szerint kihaló faj vagyunk (amit ő persze egy csöppet sem bán)
Mivel ez a Darányi nevű senki túlságosan jelentéktelen ahhoz, hogy egy átlagember be tudja azonosítani, egy kissé felfrissítenénk olvasóink emlékezetét.
Először akkor találkoztunk a nevével, amikor 2008. április 11-én egy tüntetésen a kamerába ordította: "Kihaló faj vagytok!" - természetesen a magyarokra célozva (itt adtuk hírül, ismét van a videó a cikkben).
A többi már, ahogy az lenni szokott a hasonló pimasz zsidók esetében, jött magától. Megszereztük a nevét, képét, telefonszámát és lakcímét, a derék hazafiak pedig őszinte érdeklődéssel igyekeztek kapcsolatba lépni vele, hogy megtudakolják, mire alapozza ezt az elfogulatlan és minden bizonnyal tudományos alapokon nyugvó kijelentését. Bizonyára arról is érdeklődtek nála, hogy áll az illemtannal, s miből gondolja, hogy így kellene viselkedni azokkal, akik befogadták őt és a fajtáját, és minden aljasságuk ellenére a mai napig itt jönnek-mennek köztünk, sőt uralják a médiát, a gazdaságot és a kulturális színteret.
Mivel köztudottan a zsidó az a népség, amely soha, semmilyen körülmények között nem hajlandó elviselni az igazságot, Darányi-Deutsch (aki akkor éppen a Pesti Est élén hízott, korábban - mily meglepő - a holokamuközpont ügyvezetője volt) előbb hazug feljelentésekkel próbálkozott Amerikában a portálunk lekapcsoltatása érdekében, majd, mikor így nem járt sikerrel, magasabb körökben "lobbizgató" fajtársai segítségét kérte, s így sikerült a szervert szolgáltató cégnél törvénytelenül, zsidó nyomással lekapcsoltatni a Kuruc.infót. (Bővebben erről lásd az akkori írásunkat.)

Tóth Gábor Attila, a TASZ új vezetője
Azóta nem hallottunk felőle (nem is hiányzott), most viszont felbukkant a magukat jogvédőknek hazudó magyarellenesek háza táján. Ezek szerint liberáliséknál politikailag korrekt, elfogadható, nem rasszista stb. egy másik nemzetnek az arcába hörögni, hogy "kihaló faj vagytok"?...
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready