A Kuruc.info csak egyetérteni tud az egyre inkább operettradikálisként viselkedő, folyton a Fideszre pislogó Jobbik címére küldött alábbi válasszal. És persze nem csak a Jobbik, hanem valamennyi olyan jobboldali vegye csak magára az inget, aki hasonló, nehezen minősíthető nyilatkozatokkal demoralizálja a nemzeti tábort a magyar állampolgárság visszaadásának ügyében. Nehogymár azok fújják a passzátszelet, akik különben csak a külföldi nyomásra Gyurcsányt megbuktatni nem óhajtó, a szocionista rezsim túlélését elősegítő Viktorka nótáját fújják kánonban. A 2004-es népszavazással kapcsolatban azt is fontos leszögezni, hogy Orbánnal ellentétben, aki 9 éve, milliárdokból is képtelen a szoclibet országos választáson legyőzni, a kis költségvetésű MVSZ biza több voksot tudott az ügy mögé sorakoztatni, mint amennyit a Gyurcsány-horda ellene. Az ügydöntéshez mégis hiányzó 400 ezer voks ellenben azért hibádzott, mert Orbánék csupán filléreket voltak hajlandóak költeni az IGEN-re, például óriásplakátokra, értelmes érvekre is sajnálva a pénzt. Az otthonmaradók zöme, szégyenletes módon a fideszisták soraiból került ki. Azóta a helyzet megváltozott, több embernek nyílt fel a szeme, támadt lelkifurdalása, volt egy őszödi beszéd, elfoglaltuk az MTV-t stb., tehát nagyobb az esély, mint 2 és fél éve volt.


Válasz a Jobbik Elnökségének

Szegedi Csanád alelnök közvetítésével

Kedves Csanád!

Elsősorban nem csak a Magyarok Világszövetsége munkatársaként írom e levelet, hanem a „csonkahatáron” túlról való származásom is arra késztet, hogy néhány szóban reagáljak a hozzám is eljuttatott nyílt leveledre.

Régóta figyelem a Jobbik mozgalmát, és biztos vagyok benne, hogy nem én voltam az egyetlen, aki drukkolt nektek a választások idején. Nyílt leveled azonban arra késztet,hogy nem csak szimpátiám visszavonását jelentsem be neked,hanem azt is, hogy indokaid teljességgel megegyeznek a balliberális sajtó által használtakkal. Éppen ezért megkérdezném: ki is az, aki a balliberális hatalom eszköze jelen pillanatban?

Meggyőződésem, hogy sem te, mint a Jobbik alelnöke, sem senki más nem állhat útjában annak a törekvésnek és célnak, amelyet eddig csak a Magyarok Világszövetsége vállalt fel éppen a magyarság megmaradása és jövője érdekében.

Amennyiben nem vonod vissza e súlyos szellemi tévútról tanúskodó nézeteidet, abban az esetben méltatlanná válsz arra, hogy a magyar politikai jobboldal szereplője, s egy magát radikálisnak nevező nemzeti párt alelnöke légy.

Megfogyatkozó tisztelettel,

Bagosi Hajnal,
a Magyarok Világszövetségének munkatársa

Budapest, 2007. március 30.