2019. március 22., péntek, Beáta, Csilla, Vazul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:19 Elhalasztják a Brexitet - ha a pokolbéli külön hellyel megkínált brit képviselők megszavazzák a leszavazott szerződést08:33 Kezdő még a pénzmosásban az érdi takarítónő08:10 Gázolásos támadás Kínában - hat halott, a sofőrt lelőtték07:59 Tűz ütött ki egy csurgói családi házban07:48 Bizalomvesztés miatt mondta le Boeing-rendeléseit az indonéz állami légitársaság07:31 Árvízvédelmi munkálatok kezdődtek Dél-Borsodban06:53 Pótlóbusz jár a 6-os HÉV vonalán a hétvégén22:57 Csak a szokásos alázás volt ma is a pályán a tótoktól22:41 Őrizetbe vette a hírszerzés Guaidó jobbkezét22:18 A dolgozók győzelmével ért véget a Hankook-sztrájk21:48 Száz liter fáradt olajat öntöttek egy árokba Egerben21:13 Egyiptomi késelt zsidókat - de nem valahol a két ország határán, hanem Amszterdamban20:58 Életpárti vélemény a lelkiismeret védelmében - olvasónk írása20:44 Az MTA "szabadságáért" tüntettek Budapesten19:55 Kuruc.info a Twitteren és az Instagramon - várjuk olvasóinkat!
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus ::

Visszasírja a '19-es oláh megszállást az LMP: újra kitűzetnék az országrablók zászlóját Budapesten

Budafok-Tétény Önkormányzatának polgármestere és Németh Zoltán országgyűlési képviselő felhívást intézett a magyar önkormányzatok képviselő-testületeihez, miszerint tűzzék ki az önkormányzatok épületére a székely zászlót, ezzel mintegy szolidaritást vállalva a székelyföldi magyarokkal, akiknek a román prefektusok ezt megtiltották. A jobbikos vezetésű Gyöngyöspata képviselő-testülete ezt a kérést, példát mutatva, elsőként teljesítette.
Ugyanazon a napon, amikor a budafoki felhívás megtörtént a székely zászló kitűzésére, Budapest XI. kerületének jobbikos képviselője is beadta az erre irányuló előterjesztését a polgármesternek. Az előterjesztést a képviselők többsége támogatta, így ma határozat született a székely zászló felvonásáról Újbuda Önkormányzatának épületére is, akárcsak országszerte több településen.
Az ügy pikantériája az LMP-s képviselő módosító javaslata, amelyben azt indítványozta, hogy a székely zászló mellett a román lobogót is tegye ki az önkormányzat az épületére, ezzel kifejezvén "szimpátiáját és baráti viszonyát a román kormánnyal"...

Oláh csőcselék a fővárosban: régi szép idők - az LMP szerint (és az ő szellemi elődeiknek köszönhetően)
Bába Szilvia, a Jobbik XI. kerületi önkormányzati képviselője szerint az LMP javaslata vérlázító, tekintve hogy éppen Románia vezetése távolíttatta el a székelyföldi önkormányzati épületekről székely nemzettestvéreink zászlaját és fenyegetőzik a nagykövet kiutasításával. Ez is megmutatta, hogy a Lehet Más a Politika képtelen arra, hogy a magyar embereket képviselje, akár határainkon belül, mind azokon kívül – mondta el a képviselő.

Román lovasság az akkori Erzsébet hídon - de szép látvány a liberális szemnek...
Bába Szilvia hozzátette, a székely zászló kitűzése egy nemes kezdeményezés, egy szimbolikus üzenet székely honfitársainknak, mellyel azt üzenjük, az anyaország sosem hagyja őket magukra.
(barikad.hu nyomán)
Frissítés: Íme a bocskorbarát Lehet Más a Pimaszság-képviselő:

Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready