2020. október 28., szerda, Zsálya napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:56 A kormány járványügyi intézkedései ellen tüntettek Prágában15:22 A török elnök sérelmezi, hogy az oroszok megszórták bombával a kedvenc terroristáit Szíriában15:02 Operatív törzs: jelentősen emelkedtek a kiszabható bírságok összeghatárai14:42 Müller: folyamatosan nő a tesztelési kapacitás14:31 Korai keresztény templom maradványaira bukkantak a Golán-fennsíkon13:48 Putyin közölte Erdogannal, hogy nem örül a hegyi-karabahi terroristaexportnak13:28 Új rakéták sikeres teszteléséről számolt be az orosz védelmi minisztérium13:02 50 forint segélyt kapott az államtól egy nyugdíjas12:52 Fontos kérdés lehet ez a cseheknél: a képviselőházuk terrorszervezetté nyilvánította a Hezbollah teljes egészét12:34 Oroszországban kötelezővé tették a maszkviselést a nyilvános helyeken12:13 Novák: januártól akár a csok teljes összege felvehető többgenerációs otthonok létrehozására11:50 Kormányzati fellépést követel a Facebook ellen a Mi Hazánk11:33 Egyéves baba meglövése miatt ítéltek el egy 12 éves feka "rappert" Amerikában - nem ez az első ügye11:03 Itt tartunk 2020-ban: Gyurcsány fiatalok közé megy, és nem leköpik, hanem pózolnak vele10:22 Toroczkai: a Facebookot el kell felejteni, magyar közösségi oldalra van szükség!
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus ::

Visszasírja a '19-es oláh megszállást az LMP: újra kitűzetnék az országrablók zászlóját Budapesten

Reklám

Budafok-Tétény Önkormányzatának polgármestere és Németh Zoltán országgyűlési képviselő felhívást intézett a magyar önkormányzatok képviselő-testületeihez, miszerint tűzzék ki az önkormányzatok épületére a székely zászlót, ezzel mintegy szolidaritást vállalva a székelyföldi magyarokkal, akiknek a román prefektusok ezt megtiltották. A jobbikos vezetésű Gyöngyöspata képviselő-testülete ezt a kérést, példát mutatva, elsőként teljesítette.
Ugyanazon a napon, amikor a budafoki felhívás megtörtént a székely zászló kitűzésére, Budapest XI. kerületének jobbikos képviselője is beadta az erre irányuló előterjesztését a polgármesternek. Az előterjesztést a képviselők többsége támogatta, így ma határozat született a székely zászló felvonásáról Újbuda Önkormányzatának épületére is, akárcsak országszerte több településen.
Az ügy pikantériája az LMP-s képviselő módosító javaslata, amelyben azt indítványozta, hogy a székely zászló mellett a román lobogót is tegye ki az önkormányzat az épületére, ezzel kifejezvén "szimpátiáját és baráti viszonyát a román kormánnyal"...

Oláh csőcselék a fővárosban: régi szép idők - az LMP szerint (és az ő szellemi elődeiknek köszönhetően)
Bába Szilvia, a Jobbik XI. kerületi önkormányzati képviselője szerint az LMP javaslata vérlázító, tekintve hogy éppen Románia vezetése távolíttatta el a székelyföldi önkormányzati épületekről székely nemzettestvéreink zászlaját és fenyegetőzik a nagykövet kiutasításával. Ez is megmutatta, hogy a Lehet Más a Politika képtelen arra, hogy a magyar embereket képviselje, akár határainkon belül, mind azokon kívül – mondta el a képviselő.

Román lovasság az akkori Erzsébet hídon - de szép látvány a liberális szemnek...
Bába Szilvia hozzátette, a székely zászló kitűzése egy nemes kezdeményezés, egy szimbolikus üzenet székely honfitársainknak, mellyel azt üzenjük, az anyaország sosem hagyja őket magukra.
(barikad.hu nyomán)
Frissítés: Íme a bocskorbarát Lehet Más a Pimaszság-képviselő:

Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready