2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin, Gyöngyvér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:52 Minden szavazókörben gond nélkül megkezdődött a voksolás07:36 Tizenhét napot kellett vadgyümölcsökön és lepkéken túlélnie az erdőben egy eltévedt hawaii nőnek06:53 1300 újságíró közvetít Brüsszelből22:44 Családi ház udvarába csapódott be egy ittasgyanús siklóernyős Mezőberényben22:25 Hadházy és Szél cirkusz nélkül is bejut vasárnap este az NVI-hez21:47 Háromezerre apadt a sárgamellényesek száma21:20 Ez is csak egy mihaszna influenszer: angyalszobornak esett neki vésővel az Instagram-modell20:57 Egy kaliforniai bíró Trump határkerítése ellen ítélt20:33 Megválasztotta új elnökét a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata20:15 Tájkép csata előtt19:58 Két tucat áldozatot szedett eddig az özönvíz Afganisztánban19:43 Vajon tényleg csak a szegénység az oka?19:31 15 éves a Harcos márka! - Íme 2019 újdonságai (x)19:21 Nem a náci Magyarországon kockázatos a kipa viselése, hanem a kiheréltsége miatt agonizáló Németországban18:56 Az úzvölgyi temetőgyalázás miatt demonstráltak Csíkszentmártonban - kampányban próbálja határozottabb arcát mutatni az RMDSZ
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók ::

Újra látható: "Elkaplak, megverlek, kicsinállak" - férgezés és rohadt tetűzés a Mazsihisz közgyűlésén

Reklám

Nem volt könnyű leváltani Feldmájert vasárnap - derül ki az alább látható összeállításból, mely a kongresszus felszólalásaiból tartalmaz részleteket. Az immár csak volt elnök a végsőkig ragaszkodott székéhez, s úgy tűnt, el tudja halasztani a szavazást, mert nem kapott kellő többséget a leváltását célzó indítvány napirendre vétele, végül Zoltai adta meg neki a kegyelemdöfést azzal, hogy bizalmi szavazást kért maga ellen, és erre kérte fel az elnökség többi tagját is.

Feldmájer Máté, a mazsihiszes maffiamódszereket rosszkor és rossz helyen alkalmazó "forrófejű"
Voltak a gyűlésnek különösen pikáns részei is, például 15:12-től, amikor a Munkaszolgálatosok Országos Szövetségének elnöke beszámolt arról, hogy egy fiatalember rohadt tetűnek nevezte, s verést ígért be neki. Kiderült, hogy ez a fiatalember nem más, mint Feldmájer fiacskája, aki, mint a későbbi felszólalásokból kiderült, igen gyakran szokott így viselkedni: Radnóti Zoltán lágymányosi rabbi a 18. percél elmondja, hogy őt csütörtökön melegebb éghajlatra küldte el a kis Feldmájer, de volt már erre példa korábban is. A 30. percnél pedig egy másik zsidó számol be arról, hogy az elnök fiacskája a folyosón elkapta a karját, majd kicsinálást, elkapást, feljelentést helyezett kilátásba.
Hátra lehet dőlni, ezúttal kivételesen nem ők szórakoznak a mi marakodásunkon, hanem fordítva történik:
Frissítés: Zsidrákék nem akarták, hogy lássuk, miként zajlik náluk egy közgyűlés, ezért privátba tették a videót. Mi előtte természetesen lementettük, így most újra látható:
2. frissítés: Látva, hogy nem tudják elérhetetlenné tenni a felvételt, mert feltöltöttük másik megosztóra, ismét elérhetővé tették a saját youtube-os feltöltésüket - csak éppen a hozzászólási lehetőséget kapcsolták ki.
(Kuruc.info)
Korábban írtuk: A tervezettnél előbb váltották le a Mazsihisz elnökét. Feldmájer Péter vezetési módszereit többen is kifogásolták. A munkásőr Zoltai Gusztáv kétharmados többséggel maradt ügyvezető igazgató.
Feldmájer Péter a kedden zárult Zsidó Világkongresszus után több nyilvános bírálatot is kapott. Időközben kiderült, hogy a kifogások nem új keletűek, a Mazsihisz-elnök ellen már márciusban bizalmatlansági indítványt nyújtottak be.
„Többen úgy gondolták, és én is úgy gondolom, hogy nem mindig megfelelő módon képviselte a magyarországi zsidóságot, és szerintem ez elég nagy gond volt. Sokszor úgy hozott döntéseket, hogy nem kérdezett meg, nem kérdezte meg a rabbikat és más embereket azzal kapcsolatban, hogy milyen stratégiát kéne meghatározni a Mazsihisz életében” – mondta Deutsch Péter, a Mazsihisz egyik küldöttje.
Az elnök visszahívásáról eredetileg a május utolsó vasárnapjára összehívott rendkívüli közgyűlésen döntöttek volna. Az elnökség azonban nem várt addig, rendes közgyűlésen kért bizalmi szavazást. Feldmájer Péter nem kapta meg az előírt többséget. Zoltai Gusztáv ügyvezető igazgató viszont a voksok kétharmadával marad a helyén.
A tisztújító közgyűlés időpontját harminc napon belül írják ki. A leváltott elnök újra megmérettetheti magát. Sajtóinformációk szerint a debreceni zsidó hitközség elnöke, Horovitz Tamás a poszt egyik esélyese, aki eddig is tagja volt a Mazsihisz vezetésének.
(HírTV nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready