2021. szeptember 29., szerda, Mihály, Kapolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:46 Johnson: nem a bevándorlás kínálja a megoldást az ellátási problémákra21:32 Megközelítette a 75 százalékot a felnőttek átoltottsága Németországban21:16 Megkezdődött a párizsi iszlamista merényletek túlélőinek és tanúinak meghallgatása20:57 A német államfő már arról beszél, hogy nem az emberek bevándorló hátterűek, hanem maga az ország bevándorló hátterű20:35 A WHO jóságos alkalmazottai is ráfanyalodtak a kongói lányokra-nőkre az ebolajárvány idején20:17 A román kormány 10 százalékos nettó minimálbéremelést javasol január 1-től19:46 Csak felfüggesztettet kapott hűtlen kezelésért egy volt fideszes polgármester - mégpedig "időmúlás miatt"19:09 Csökkentenék az orvosilag nem indokolt terhességmegszakítások számát Kínában18:43 A román képviselőház elutasította a bejegyzett élettársi kapcsolatokról szóló tervezetet18:12 Horvátországban kötelező lesz a védettségi igazolás az egészségügyi és szociális intézményekben17:36 Állam elleni bűncselekmény elkövetésével is meggyanúsították Postáékat17:11 Ismét Pócs János egyik elvadult "házikutyája" rabolt Jászapátin16:58 Őrizetbe vették, de szabadon is engedték a Rutte elleni támadás előkészítésével gyanúsított újmuszlim tanácsost16:33 Üzemanyagkáosz az Egyesült Királyságban: a pánikoló britek azt sem nézik, mit tankolnak autóikba16:15 Megdobta Macront egy tojással, kényszerkezelés alá helyezték
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók ::

Újra látható: "Elkaplak, megverlek, kicsinállak" - férgezés és rohadt tetűzés a Mazsihisz közgyűlésén

Nem volt könnyű leváltani Feldmájert vasárnap - derül ki az alább látható összeállításból, mely a kongresszus felszólalásaiból tartalmaz részleteket. Az immár csak volt elnök a végsőkig ragaszkodott székéhez, s úgy tűnt, el tudja halasztani a szavazást, mert nem kapott kellő többséget a leváltását célzó indítvány napirendre vétele, végül Zoltai adta meg neki a kegyelemdöfést azzal, hogy bizalmi szavazást kért maga ellen, és erre kérte fel az elnökség többi tagját is.

Feldmájer Máté, a mazsihiszes maffiamódszereket rosszkor és rossz helyen alkalmazó "forrófejű"
Voltak a gyűlésnek különösen pikáns részei is, például 15:12-től, amikor a Munkaszolgálatosok Országos Szövetségének elnöke beszámolt arról, hogy egy fiatalember rohadt tetűnek nevezte, s verést ígért be neki. Kiderült, hogy ez a fiatalember nem más, mint Feldmájer fiacskája, aki, mint a későbbi felszólalásokból kiderült, igen gyakran szokott így viselkedni: Radnóti Zoltán lágymányosi rabbi a 18. percél elmondja, hogy őt csütörtökön melegebb éghajlatra küldte el a kis Feldmájer, de volt már erre példa korábban is. A 30. percnél pedig egy másik zsidó számol be arról, hogy az elnök fiacskája a folyosón elkapta a karját, majd kicsinálást, elkapást, feljelentést helyezett kilátásba.
Hátra lehet dőlni, ezúttal kivételesen nem ők szórakoznak a mi marakodásunkon, hanem fordítva történik:
Frissítés: Zsidrákék nem akarták, hogy lássuk, miként zajlik náluk egy közgyűlés, ezért privátba tették a videót. Mi előtte természetesen lementettük, így most újra látható:
2. frissítés: Látva, hogy nem tudják elérhetetlenné tenni a felvételt, mert feltöltöttük másik megosztóra, ismét elérhetővé tették a saját youtube-os feltöltésüket - csak éppen a hozzászólási lehetőséget kapcsolták ki.
(Kuruc.info)
Korábban írtuk: A tervezettnél előbb váltották le a Mazsihisz elnökét. Feldmájer Péter vezetési módszereit többen is kifogásolták. A munkásőr Zoltai Gusztáv kétharmados többséggel maradt ügyvezető igazgató.
Feldmájer Péter a kedden zárult Zsidó Világkongresszus után több nyilvános bírálatot is kapott. Időközben kiderült, hogy a kifogások nem új keletűek, a Mazsihisz-elnök ellen már márciusban bizalmatlansági indítványt nyújtottak be.
„Többen úgy gondolták, és én is úgy gondolom, hogy nem mindig megfelelő módon képviselte a magyarországi zsidóságot, és szerintem ez elég nagy gond volt. Sokszor úgy hozott döntéseket, hogy nem kérdezett meg, nem kérdezte meg a rabbikat és más embereket azzal kapcsolatban, hogy milyen stratégiát kéne meghatározni a Mazsihisz életében” – mondta Deutsch Péter, a Mazsihisz egyik küldöttje.
Az elnök visszahívásáról eredetileg a május utolsó vasárnapjára összehívott rendkívüli közgyűlésen döntöttek volna. Az elnökség azonban nem várt addig, rendes közgyűlésen kért bizalmi szavazást. Feldmájer Péter nem kapta meg az előírt többséget. Zoltai Gusztáv ügyvezető igazgató viszont a voksok kétharmadával marad a helyén.
A tisztújító közgyűlés időpontját harminc napon belül írják ki. A leváltott elnök újra megmérettetheti magát. Sajtóinformációk szerint a debreceni zsidó hitközség elnöke, Horovitz Tamás a poszt egyik esélyese, aki eddig is tagja volt a Mazsihisz vezetésének.
(HírTV nyomán)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Ki lesz a moslékkirály(nő) a vörös előjáték végén?
» Dobrev» Karácsony

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready