2020. szeptember 30., szerda, Honória napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 "Megvédjük az édesanyákat az LMBTQP-szörnyektől!" - Toroczkai tüntetésre hív22:21 Vádat emeltek a portugál bevándorlási hatóság három munkatársa ellen, amiért halálra vertek egy ukrán férfit22:05 Vészhelyzet lép érvénybe Felvidéken21:50 Mindössze négy év fogházat kapott Molnár Ricsi - haza is engedték, mert amúgy is csak néhány hónapot kellene letöltenie21:36 EP-alelnök: "ki kell éheztetni pénzügyileg" Lengyel- és Magyarországot21:22 A Klubrádió és a 168 Óra nem lesz többé fegyver Slomó kezében az antiszemitizmus elleni harchoz20:55 A népmese napjára időzítve...20:42 Azerbajdzsán izraeli harci eszközökkel támadja az örményeket20:24 Az amerikai média egyöntetűen negatívan ítélte meg Trump és Biden első elnökjelölti vitáját20:12 Daganat vitte el a homokost, aki a világon elsőként gyógyult meg a HIV-fertőzésből19:52 Edzett, fehér, heteroszexuális férfiak üzentek a négygyermekes magyar családanyákat fenyegető férgeknek19:31 Bíróság elé állították az Audi igazgatótanácsának volt elnökét18:44 Tényleg nincs megállás? Már felolvasást is tartanak gyerekeknek a buzeráns királyfikról18:22 Drogos hulladékok a Nyugati téren: a faroklengetés rendben van, de a videózás sérti a jogaikat18:06 Az oláh szenátus vörös többsége ismét megszavazta a Trianon-törvényt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés ::

Feljelentette a rendőröket a világ egyik legszadistább cigánya, amiért állítólag úgy bántak vele, ahogy megérdemli

Reklám

Haláláig hónapokon át középkori módszerekkel kínozták a 25 éves B. Rékát, a gyilkosság három gyanúsítottja ellen nemrég zárták le a nyomozást. Egyikük, M. (azaz Maczák) Zoltán feljelentette az őt kihallgató rendőröket, az ügyészség kényszervallatás miatt indított eljárást.

Maczák
A magyar kriminalisztika történetének legbrutálisabb gyilkossága ügyében másfél hete zárták le a nyomozást, ám úgy tűnik, az ügy tartogathat még fordulatokat. Az egyik gyanúsított, M. Zoltán visszavonta eddigi beismerő vallomásait, és azt állítja: a kegyetlenkedésekben nem vett részt, csupán a holttest elásását vállalja magára.
A férfi egyben ­felje­lentést tett több, az elfogásában és a kihallgatásában részt vevő rendőr ellen. M. Zoltán azt állítja: szegedi elfogása közben, a beszállítása idején és a kihallgatása alatt is bántalmazták, így csikarták ki tőle a beismerő vallomásokat. A férfi átesett a fogdára történő befogadáskor kötelező orvosi vizsgálatokon, amelyek többek között bordarepedést ­rögzí­tettek. Fazekas Géza, az ügyészség szóvivője közölte: a Gyulai Nyomozó Ügyészség M. Zoltán áprilisi feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást kényszervallatás ügyében.
– Senkit sem hallgattak ki gyanúsítottként, nem vált megalapozottá a gyanú. Az ügyészség már döntött az ­ügy­ben, de a vizsgálat végeredményéről még nem értesítették a feljelentést tevő személyt, így azt egyelőre nem áll módunkban nyilvánosságra hozni – tette hozzá a szóvivő.
Mint ismeretes, B. Réka holttestét 2011. október 6-án találták meg a battonyai rémségek házának udvarán, egy fal alá elásva. A nyomozók a lány szállásadóit, Sz.-né K. Adriennt és férjét, Sz. Zoltánt, valamint az asszony előző férjét, M. Zoltánt különös kegyetlenséggel elkövetett ­em­ber­ölés­sel gyanúsítják. A trió hónapokon át kínozta Rékát, mire a lány belehalt sérüléseibe. Láncra verték, és az esti kártyapartikon dőlt el, ki sanyargathatja. Cigarettacsikkeket nyomtak el a bőrén, fogóval kitépték a fogait és a körmeit, izomstimulálóval áramot vezettek a testébe.
(Bors nyomán)
Korábban írtuk:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready