Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési felszólalásában felsorolt néhány elemet, ami nem feltétlenül a nemzet felemelkedését szolgálja a kétharmadosok költségvetési tervezetében.

Nagyon nem tetszik az, hogy évi 1200 milliárd forintot kell költenünk államadósság-kamattörlesztésre - kezdte a beolvasást a képviselő, majd az üres szocionista padsorok felé fordult, ahol a Heteket egymagában, árván bújó Lendvai Ildikótól megkérdezte, miért adták el elvtársaikkal a magyar nemzeti vagyont? Biztos készülnek a kampányra - folytatta -, hogy visszajöhessenek, és megint elvehessék a maradék életerejét ennek a nemzetnek.
Folytatódott a nemzetellenes arányok felsorolása: "Az élet menetének ne adjunk 50 millió forintot, ne adjunk 200 millió forintot a Holocaust Dokumentációs Központnak és ne hozzunk létre 6,2 milliárd forintból egy új holokauszt-emlékközpontot, és ne csak 5 millió forintot adjunk határon túli emlékhelyekre! Hát nem nevetséges és felháborító ez?"
Rétvári válaszában rezzenéstelen arccal adja vissza kenyéradói betanított frázisait a "több százezer" meggyilkolt "honfitársunkról". Természetesen visszautasította Gaudi "vádait" - a kormány nevében.
A holokauszt szó hallatára a cenzor asszony is kénytelen volt lerakni a cionista bizniszszekta hetilapját, és egyre megszokottabbá váló nagykoalíciós, Rétvárival teljesen egyetértő szózatot intézett a T. Házhoz. Némileg természetellenes arckifejezéssel elmondott véleménye szerint a Gaudi által említett súlyos, ablakon kidobott milliárdok nem jelentenek mást, mint a "szegény ember sírjára vitt egy szál virág".
Szilágyi György ezek után arra kérte Rétvárit, legalább egy sort mutasson a költségvetésben, ami a trianoni tragédiával foglalkozik. Az államtitkár nem mutatott.
Az itt ülő emberek, az ő elődeik, a vörösök által elpusztítottak emlékhelyére mindösszesen 75 millió forintot szán a kormány - utalt ismét a vérlázító arányokra a botoxkirálynő felé fordulva Gaudi. Engedtessék már meg, hogy Magyarországon a magyaroknak minimum annyi járjon, mint másoknak - zárta felszólalását a jobbikos képviselő.
(Kuruc.info)