Fajgyalázásra készült a balmazújvárosi családi tragédia nőtagja: a Facebookon habarodott bele a füstös képű egzotikumba, akinek már az állampolgárságát is intézte a debreceni bevándorlási hivatalban. A biztonság kedvéért az EU-állampolgárságra váró nagy formátumú nevét is karjára tetováltatta alig egy hónapi "ismeretség" után, majd ultimátumot adott férjének, hogy lépjen le, mert ő bizony nőül megy élete nagy szerelméhez. Ekkor következett a családirtás.
Egy indiai férfi miatt akarta elhagyni férjét M. Andrea (36), akit gyerekeivel együtt két hete mészároltak le balmazújvárosi otthonukban – tudta meg a Blikk. A lap megtalálta Akash Jamwalt (26), aki miatt el kellett pusztulnia egy teljes családnak. A bulvárlap szerint "szomorúan mesélte el plátói szerelmük rövid történetét".
M. Andreával elmondása szerint április 20-án kezdtek el beszélgetni a Facebookon, majd néhány nap után "teljesen egymásba szerettek". Mivel Akash az indiai Újdelhiben él, nehéz volt megszervezni a találkozást, de végig reménykedve beszéltek róla - állítja a lap a férfi által lefényképezett s elküldött beszélgetésekre hivatkozva.
Amikor az indiai májusban magára tetováltatta az Andrea nevet, a "családanya" nem sokkal utána „Akash jamwal" felirattal szégyenítette meg férjét.

M. Andrea a jobb alkarjára tetováltatta "szerelme" nevét
Egy hónapos ultimátum a családnak a füstös képű miatt
Az alig egy hónapja bimbózó "Facebook-szerelem" folyományaként "esküvőt" terveztek és közös életet, épp ezért Andrea június 5-én elmondta férjének, M. Imrének (42), hogy szeretne elválni tőle, egy hónapos ultimátumot adva a férfinak, hogy elhagyja őket.
Akash és Andrea utoljára június 17-én beszélt telefonon, amikor Andrea ígéretéhez híven a debreceni bevándorlási hivatalba ment, hogy meghívót küldjön "hirtelen szerelmének". Az indiai ezután Magyarországra jöhetett volna (nem mintha nélküle nem lenne így is elég "indiaink"), hogy végre találkozzanak.

Akash Jamwal (j.) rajos pózban várta az EU-állampolgárságot
Kétnapnyi veszekedés után, június 18-án reggel M. Imre egy baltával végzett Andreával és gyerekeivel. Szabolcsot (†8) és Leventét (†10) álmában érte utol a tehetetlen düh. Szörnyű tette után a férj felakasztotta magát. A nagy formátumú indiai június 19-én kapott a Facebookon üzenetet Andrea egyik barátjától a borzalmas családirtásról.
„A tervünk az volt, hogy örökké együtt leszünk, hogy szeretni fogjuk egymást... Az anyukája tudta, hogy mennyire szeret engem, és mennyire szenved nélkülem" – írja Akash Jamwal a Facebookon közzétett posztjában.
Zaklatás miatt nyomoznak az egzotikus fiatalember ellen
A "kedves indiai fiatalember" verziójához annyit hozzáfűznék - írja olvasónk -, hogy mióta megtudta, hogy járt a kedvéért családját elhagyni akaró nő, a Facebookon keresztül folyamatosan életveszélyesen fenyegeti "kedvese" anyját és annak családját. A levelei stílusáról annyit, hogy a "motherfucker" rendszeresen visszatérő kifejezés benne. Ezek a fenyegetések már olyan szintűek - írja az elhunytak családtagjaira és munkatársaira hivatkozva olvasónk -, hogy a rendőrség külön nyomoz zaklatásért ez ellen az egzotikus fiatalember ellen. Gondolom, már nagyon számított a dzsipszi gyerek az EU-s állampolgárságra - zárja levelét lényegre törően.
(Kuruc.info - Blikk nyomán)
Frissítés: Csak a beutazás érdekelte az erőszakos "Gangesz-parti indiánt"
Előzmények: