Az M1 aktuális csatorna birtokába jutott egy félórás felvétel a hétfői debreceni bevándorló-lázadásról. Ezen jól látszik, hogy a betolakodók egymást buzdítják különféle csatakiáltásokkal, de leginkább a hazánk újkori történelméből eddig ismeretlen Allah akbarozással. A rendőrök sorfalat állva, pajzsokkal próbálják megfékezni őket, akárcsak egy nyugat-európai no-go zónában.

A hétfői debreceni zavargás miatt több mint 150 rendőrt vezényeltek az Orbán által szóban bezárásra ítélt, valójában bővítésre váró befogadóállomásra, közülük egy könnyebben megsérült. Az exfideszes, de nem messze, csupán a bevándorlókat "honfitársainak tekintő" orrváladék-kedvelő pártjáig jutó Szelényi Zsuzsanna szerint a "táboron belül történt, két ember közötti incidens" során a betolakodók a nyílt utcán botokkal és kövekkel támadtak az autósokra és kukákat gyújtottak fel. A környékbeliek közül többen annyira megijedtek, hogy nem is mertek kijönni otthonaikból. A zendülés után a tábort fél napig sem tartották zártan.
Az M1 aktuális csatorna birtokába jutott felvételen hallatszik, hogy valaki felszólítja a balhézó tömeget, hogy vonuljanak vissza a táborba, de ők nem engedelmeskedtek. Egy idő után úgy tűnt a tömeg lenyugodott, majd az újabb csatakiáltások elhangzása után folytatódott az őrjöngés. A fél órás felvétel alatt szinte folyamatos volt a kiabálás.
(Kuruc.info - Híradó nyomán)
Különösen ajánlott: