“Segítség, valaki megütötte az orromat, eltört az arcom” – írta ma hajnalban saját Facebook-oldalára Andrea Guiliani Budapesten élő olasz köcsögaktivista a Gay.it szerint. A nevelés a Balázs Béla utca környékén történt fél háromkor: egy ismeretlen férfi odalépett hozzá, és akkorát ütött az orrára, hogy az el is törött - számol be a nagy tragédiáról a 444 nevű blog.
Zoom
A valami miatt megleckéztetett provokátor azt írta, hogy most már "biztonságos helyen" van, és hogy a térfigyelő kamerák valószínűleg nem rögzítették a támadást.
Mint ismeretes, Andrea gyalázatos viselkedésével hívta fel magára a még normálisan gondolkodó emberek figyelmét, amikor a 2014-es buzifelvonuláson papi reverendában mutatkozott, és beteg fantáziáját egy nagy-magyarországos képre vetítette. Akkor meg is osztottuk kedves olvasóinkkal Fb-oldalát illetve munkahelyének elektronikus elérhetőségét.
Zoom
A zsidó blogocska kereste Andrea Guilianit, hogy számoljon be a támadás körülményeiről, de a rossz buzi egyelőre nem sírta ki bánatát a sorstalanok vállán, így még nem tudni, hogy egyáltalán miért kapta a nevelő célzatú löfföt, de annyi biztos, hogy a baráti suhintás jó helyre került.
Frissítés: Elfogta a "rend"őrség a korsótörőt, tudta meg a 444 blog az olasz provokátor ügyvédjétől. Ennél többet a zsidó lap nem közölt.
(Kuruc.info - 444 blog nyomán)
Kapcsolódó: