2020. február 22., szombat, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:58 A Recskre internáltaknak még koncepciós pert sem rendeztek, csak elvitték őket22:38 Földi: rejtett polgárháború van Németországban22:17 Az már biztos, hogy a moszkvai arcfelismerő rendszer jobban működik, mint a koronavírus kimutatása21:56 Kicsoda ön, dr. Sorge? Reálisak-e a 2. világháború legendás hírszerzőtörténetei?21:18 Az igazi rettegők horogkeresztet vélnek felfedezni az Opel egyik új felnijében21:04 Egy állami intézmény igazgatója hogyan lehet kuratóriumi elnök a Jobbiknál? Csak nem Fidesz-ügynök ő is?20:13 Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs20:08 Erdogan felhívta Putyint19:37 Az ujjlenyomatok újbóli ellenőrzése alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét19:16 Olajalku: új ajánlatot tett Putyin Lukasenkának18:49 Egyre elégedetlenebbek az ukránok a zsidó humorista embereivel18:15 A tizenötből 10 akadémiai kutatóközpont nem őrizte megfelelően a közvagyont17:44 Belekötöttek az oláhok a zilahi Ady Endre-szoborba17:32 NYT: Moszkva Trump újraválasztását támogatja17:17 Őrizetbe vettek egy illedelmesen kopogtató pakisztáni gyilkost
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus ::

Olaszországból importált buzihulladék a vallás- és nemzetgyalázó provokátor

Reklám

Toleranciára, megértésre és egyenlő jogokra vágynak a deviánsok, miközben gyűlölködnek, vallásunkat és nemzeti jelképeinket gyalázzák. A buzivonaglás egyik legnagyobb provokátorát sikerült beazonosítani.
Zoom
Arról a papnak öltözött beteg lelkűről van szó, aki négyzetre emelte a provokációt, nem elégedett meg egy szimpla vallásgyalázással, de úgy gondolta, hogy a történelmi Magyarország körvonala által határolt Árpád-sávokra leginkább egy férfi nemiszerv illik. A képen pedig a következő felirat szerepelt: "Nemzeti érzelmű faszszopók".

A beteg lelkű buzi
Fent nevezett köcsög ugyan Budapesten lakik Facebook-adatlapja szerint, azonban ő egy idevándorolt köcsög, ugyanis olasz állampolgár. Kíváncsiak lennénk, hogy az egyébként mélyen vallásos olaszok mit szólnak hozzá, hogy az országukból való ratyi ilyen formában gúnyt űz a kereszténységből. Ráadásul nem egyszeri alkalomról beszélünk, fényképeit mustrálgatva számtalan vallásellenes képet lehet felfedezni. Talán nem véletlenül került Magyarországra?


Frissítés: A hulladék lakcíme és munkahelye
Ha valaki illedelmesen megkérdezné a beteg lelkű buzeránstól, hogy megbánta-e tettét, ezen a címen összefuthat vele: Király utca 88., a Király utca-Vörösmarty utca sarkánál. Éppen sikerült rajtakapnia egy szemfüles Deres-olvasónak, ahogyan elhagyja az épületet.

Köcsögünk a Westend irodaházban dolgozik, egy bizonyos Unisys Kft.-nél. Az információtechnológiát szolgáltató nagyvállalat, amely több mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője, bizonyára felettébb kényes arra, ha dolgozói esetleg megsértik bárki érzékenységét. Nyilván megköszönnék, ha olvasóink első kézből tájékoztatnák őket alkalmazottuk nem mindig megfelelő viselkedéséről. Ezt a jószolgálati tájékoztatást a következő elektronikus címen keresztül tehetjük meg: ugshadmin@unisys.com, vagy pedig itt.
(Deres.tv - Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready