2020. április 8., szerda, Zsejke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:15 A nagy "roma" rejtély21:10 Litvániában útakadályokat létesítenek a húsvéti ünnepekre bevezetett utazási tilalom kikényszerítésére20:53 A borsodi gyilkost szabadon engedő bírónő elleni feljelentés eredménye: "bűncselekmény hiányában kellett elutasítani"20:36 Újabb bizonyíték a koronavírus antiszemitizmusára: széklettel is képes fertőzni20:10 A migránstaxiknak is keresztbe tett a járvány: egy ideig nem szállíthatják Olaszországba a sáskákat19:44 Itt a jó példa: saját fizetésüket ajánlják fel az egészségügynek a bolgár képviselők és kormánytagok19:37 Vesztegzár alá helyeztek két migránstábort Görögországban19:29 Szegény Index: le kellett írniuk, hogy azért is hullanak nagyobb arányban a négerek, mert sokan vannak börtönben19:11 Először feketelistáztak a kínai nagy fal megrongálásáért18:55 Banki alkalmazott sikkasztott a bankjegykiadó automatákból Zalában18:47 Iránban a hét végétől három szakaszban oldják fel a járvány miatt hozott korlátozóintézkedéseket18:38 Indiában nem oldják fel a kijárási tilalmat18:28 Sanders kiszáll, Biden lesz Trump nem túl veszélyes ellenfele17:42 Downing Street: Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre17:21 Mintegy negyven feltételezett fertőzött van a Charles De Gaulle fedélzetén
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus ::

Olaszországból importált buzihulladék a vallás- és nemzetgyalázó provokátor

Reklám

Toleranciára, megértésre és egyenlő jogokra vágynak a deviánsok, miközben gyűlölködnek, vallásunkat és nemzeti jelképeinket gyalázzák. A buzivonaglás egyik legnagyobb provokátorát sikerült beazonosítani.
Zoom
Arról a papnak öltözött beteg lelkűről van szó, aki négyzetre emelte a provokációt, nem elégedett meg egy szimpla vallásgyalázással, de úgy gondolta, hogy a történelmi Magyarország körvonala által határolt Árpád-sávokra leginkább egy férfi nemiszerv illik. A képen pedig a következő felirat szerepelt: "Nemzeti érzelmű faszszopók".

A beteg lelkű buzi
Fent nevezett köcsög ugyan Budapesten lakik Facebook-adatlapja szerint, azonban ő egy idevándorolt köcsög, ugyanis olasz állampolgár. Kíváncsiak lennénk, hogy az egyébként mélyen vallásos olaszok mit szólnak hozzá, hogy az országukból való ratyi ilyen formában gúnyt űz a kereszténységből. Ráadásul nem egyszeri alkalomról beszélünk, fényképeit mustrálgatva számtalan vallásellenes képet lehet felfedezni. Talán nem véletlenül került Magyarországra?


Frissítés: A hulladék lakcíme és munkahelye
Ha valaki illedelmesen megkérdezné a beteg lelkű buzeránstól, hogy megbánta-e tettét, ezen a címen összefuthat vele: Király utca 88., a Király utca-Vörösmarty utca sarkánál. Éppen sikerült rajtakapnia egy szemfüles Deres-olvasónak, ahogyan elhagyja az épületet.

Köcsögünk a Westend irodaházban dolgozik, egy bizonyos Unisys Kft.-nél. Az információtechnológiát szolgáltató nagyvállalat, amely több mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője, bizonyára felettébb kényes arra, ha dolgozói esetleg megsértik bárki érzékenységét. Nyilván megköszönnék, ha olvasóink első kézből tájékoztatnák őket alkalmazottuk nem mindig megfelelő viselkedéséről. Ezt a jószolgálati tájékoztatást a következő elektronikus címen keresztül tehetjük meg: ugshadmin@unisys.com, vagy pedig itt.
(Deres.tv - Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready