2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:42 Az ukrán külügyminiszter szerint Trump nem gyakorolt nyomást a zsidó humoristára21:16 Az elmúlt 30 év legsúlyosabb földrengése pusztított Albániában 20:52 Millióktól szabadította meg az időseket egy edelényi cigány - így töltötte próbaidejét 20:37 Az ízesített e-cigaretták jóval károsabbak lehetnek hagyományos társaiknál20:05 Németh Sándor Szent Szelleme mellett már a halrudacskák is fertőzik a gyerekeket: 330-an betegedtek meg a Hitgyüli hajdúsámsoni iskolájában19:39 Az Olasz Testvérek párttalálkozóján volt jelenése Orbánnak19:09 Kukagyújtogató anarchisták támadtak rendőrökre a klímarettegés közepette Párizsban18:43 Bábolnára látogatott Kako hercegnő18:18 Hátul ültek a török masiniszták a kelebiai gyorsvonaton17:57 Felfüggesztett több tízezer alkalmazást a Facebook17:30 Nem érkezett meg egy magyar versenyző a thaiföldi súlyemelő-világbajnokság helyszínére17:02 Munkagéppel ütközött egy motoros Bükkábrányban16:39 Szaúd-Arábia jóval áron alul adta el isztambuli konzulátusának épületeit16:08 Egy hajnalban kigyulladt teherjármű miatt ismét lezárták az M3-ast Füzesabony közelében15:35 Sok a panasz az újsághirdetések alapján rendelt termékekre
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus ::

Olaszországból importált buzihulladék a vallás- és nemzetgyalázó provokátor

Reklám

Toleranciára, megértésre és egyenlő jogokra vágynak a deviánsok, miközben gyűlölködnek, vallásunkat és nemzeti jelképeinket gyalázzák. A buzivonaglás egyik legnagyobb provokátorát sikerült beazonosítani.
Zoom
Arról a papnak öltözött beteg lelkűről van szó, aki négyzetre emelte a provokációt, nem elégedett meg egy szimpla vallásgyalázással, de úgy gondolta, hogy a történelmi Magyarország körvonala által határolt Árpád-sávokra leginkább egy férfi nemiszerv illik. A képen pedig a következő felirat szerepelt: "Nemzeti érzelmű faszszopók".

A beteg lelkű buzi
Fent nevezett köcsög ugyan Budapesten lakik Facebook-adatlapja szerint, azonban ő egy idevándorolt köcsög, ugyanis olasz állampolgár. Kíváncsiak lennénk, hogy az egyébként mélyen vallásos olaszok mit szólnak hozzá, hogy az országukból való ratyi ilyen formában gúnyt űz a kereszténységből. Ráadásul nem egyszeri alkalomról beszélünk, fényképeit mustrálgatva számtalan vallásellenes képet lehet felfedezni. Talán nem véletlenül került Magyarországra?


Frissítés: A hulladék lakcíme és munkahelye
Ha valaki illedelmesen megkérdezné a beteg lelkű buzeránstól, hogy megbánta-e tettét, ezen a címen összefuthat vele: Király utca 88., a Király utca-Vörösmarty utca sarkánál. Éppen sikerült rajtakapnia egy szemfüles Deres-olvasónak, ahogyan elhagyja az épületet.

Köcsögünk a Westend irodaházban dolgozik, egy bizonyos Unisys Kft.-nél. Az információtechnológiát szolgáltató nagyvállalat, amely több mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője, bizonyára felettébb kényes arra, ha dolgozói esetleg megsértik bárki érzékenységét. Nyilván megköszönnék, ha olvasóink első kézből tájékoztatnák őket alkalmazottuk nem mindig megfelelő viselkedéséről. Ezt a jószolgálati tájékoztatást a következő elektronikus címen keresztül tehetjük meg: ugshadmin@unisys.com, vagy pedig itt.
(Deres.tv - Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready