2020. október 31., szombat, Farkas napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Korlátlan magzatgyilkolászásért tüntetnek tízezrek Varsóban22:11 Különleges öngyilkossággal próbálkozott egy tanár Brüsszel terroristakeltetőjében22:02 Továbbra sem könnyű a felvidéki sovinisztáknak: még mindig magyar (eredetű) a tíz leggyakoribb családnév21:53 Lukasenka a hatósági fellépés fokozásával fenyegetőzött21:37 Nyugodtan taposhatja a megszállók bocskora az úzvölgyi temetőt, hiszen ortodoxok21:10 Gréta még próbálkozik, de nagyon visszaesett a slágerlistán21:06 Moszkvában novemberben megkezdődhet a tömeges oltás20:43 Belgium is tovább szigorított20:12 Meghosszabbították a szükségállapotot Csehországban19:57 Elítéltek egy brazil drogfutár nőt Budapesten19:34 Igazán rendes volt ez az egyiptomi: mészárlás helyett ő csak a rómaiak autóit vette kezelésbe19:05 Brahim Ausszaui nem buta ember18:50 Eközben Romániában18:37 Hazaengedték a kórházból a csepeli polgármestert18:25 Tárgyalások kezdődtek az örmények és az azeriek között
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus ::

Olaszországból importált buzihulladék a vallás- és nemzetgyalázó provokátor

Reklám

Toleranciára, megértésre és egyenlő jogokra vágynak a deviánsok, miközben gyűlölködnek, vallásunkat és nemzeti jelképeinket gyalázzák. A buzivonaglás egyik legnagyobb provokátorát sikerült beazonosítani.
Zoom
Arról a papnak öltözött beteg lelkűről van szó, aki négyzetre emelte a provokációt, nem elégedett meg egy szimpla vallásgyalázással, de úgy gondolta, hogy a történelmi Magyarország körvonala által határolt Árpád-sávokra leginkább egy férfi nemiszerv illik. A képen pedig a következő felirat szerepelt: "Nemzeti érzelmű faszszopók".

A beteg lelkű buzi
Fent nevezett köcsög ugyan Budapesten lakik Facebook-adatlapja szerint, azonban ő egy idevándorolt köcsög, ugyanis olasz állampolgár. Kíváncsiak lennénk, hogy az egyébként mélyen vallásos olaszok mit szólnak hozzá, hogy az országukból való ratyi ilyen formában gúnyt űz a kereszténységből. Ráadásul nem egyszeri alkalomról beszélünk, fényképeit mustrálgatva számtalan vallásellenes képet lehet felfedezni. Talán nem véletlenül került Magyarországra?


Frissítés: A hulladék lakcíme és munkahelye
Ha valaki illedelmesen megkérdezné a beteg lelkű buzeránstól, hogy megbánta-e tettét, ezen a címen összefuthat vele: Király utca 88., a Király utca-Vörösmarty utca sarkánál. Éppen sikerült rajtakapnia egy szemfüles Deres-olvasónak, ahogyan elhagyja az épületet.

Köcsögünk a Westend irodaházban dolgozik, egy bizonyos Unisys Kft.-nél. Az információtechnológiát szolgáltató nagyvállalat, amely több mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője, bizonyára felettébb kényes arra, ha dolgozói esetleg megsértik bárki érzékenységét. Nyilván megköszönnék, ha olvasóink első kézből tájékoztatnák őket alkalmazottuk nem mindig megfelelő viselkedéséről. Ezt a jószolgálati tájékoztatást a következő elektronikus címen keresztül tehetjük meg: ugshadmin@unisys.com, vagy pedig itt.
(Deres.tv - Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready