Iskolapadba ültem ma (pénteki bejegyzés - a szerk.) egy nyelvtanóra erejéig egy olyan nívós intézményben, melynek gimnáziumát Lakos Imre SZDSZ-es politikusbűnöző záratta be bosszúból, amiért lánya ott csak 4-est kapott történelemérettségin, s emiatt nem vették fel az ELTE jogra - számol be a vérlázító esetről Fb-oldalán Novák Előd. Alább a máshol jó eséllyel nem reklámozott sztori folytatása.
Zoom
Lakos Imre (j) korábban már ült a vádlottak padján bűntársával, Molnár Gyulával - sajnos nem sokáig, egy elvtársnő ugyanis felmentette őket a nagy elszámoltatás közepette
A ma már csak Lágymányosi Bárdos Lajos Két Tanítási Nyelvű Általános Iskoláról van szó, ahova én is jártam egykor. Ott szerveztem életem első tüntetését az igazgatói iroda előtt, sok élmény köt oda. Ma már nemcsak azt beszélik, de több pedagógus maga is hallotta, amikor az MSZP-s Molnár Gyula alpolgármestere, az SZDSZ-es Lakos Imre a lánya érettségijének eredményhirdetése után bement a tanáriba, s kvázi utasításba adta, hogy márpedig gyermekének jegyét ki kell javítani. Megmondták neki, hogy erre már nincs mód, mire ő rögtön kijelentette, hogy akkor mindent megtesz a gimnáziumi részleg bezárásáért. Az alpolgármester soha többé nem fogadta el az intézmény ünnepségeire való meghívást, ami már önmagában jelzésértékű volt, de végül sikerrel is járt: megszüntették a gimnáziumi osztályokat. Vajon a Klik mikor lesz hajlandó visszaadni a kisstílű bosszúból megvont jogot a neves újbudai iskolának?
Kapcsolódó: