2020. május 31., vasárnap, Angéla, Villő, Zengő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:05 Kirepülő landolt egy háztetőben a németországi Langenhahnban09:30 Szlávik: egészségügyi dolgozók BCG-vakcinával újraoltásával vizsgálják a hatásosságát09:17 Torlódás Nagylaknál és Záhonynál08:57 Meghalt 2 idős, krónikus beteg, 3876-ra emelkedett a fertőzöttek száma08:53 A második világháború óta példátlan a mozgósítás a négererőszak ellen 08:36 Belgium kiállt a WHO mellett08:20 Júliusban indulnak a tengerparti üdülőhelyekre a charterjáratok07:59 Bűvös számot ért el a covidosok száma07:42 Kettős késelés Gyulán - egyik sérült nem élte túl07:30 Kilenc év után szállított újra asztronautákat a fedélzetén amerikai űrhajó - először magáncég06:52 Két csapat tíz koronavírusos játékosa miatt elmarad egy ukrán bajnoki22:38 Origo: elhagyta a Jákobbik süllyedő hajóját két zalaegerszegi tagja, ezzel megszűnt az alapszervezet22:07 Pompeo a kémkedéssel vádolt volt tengerészgyalogos szabadon bocsátását követeli Moszkvától21:15 Biztonságos turisztikai folyosóval mentené a menthetőt a spanyol kormány20:51 Tébolyult nacionalizmus helyett uniós zászlókat! - Kari Geri trianoni ötletén akadt ki egy rajongója
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

A Jobbik vizsgálná, miért nem a TEK ment Bőnyre

Reklám

A Jobbik szerint ki kell vizsgálni, hogy miért a Készenléti Rendőrség és nem a Terrorelhárítási Központ (TEK) ment a bőnyi rendőrgyilkosság helyszínére és hogy ki ennek a döntésnek a felelőse.
Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: meg kell állapítani, hogy egyéni hiba vagy rendszerszintű probléma van.
Kitért arra, hogy a hazai titkosszolgálatok és a rendőri szervek hónapokkal ezelőtt utaltak kormánytagok és a kormányfő ellen tervezett merényletre. Ha már voltak olyan információk, hogy szélsőséges elemek illegális fegyverekkel rendelkeznek, akkor ki és miért akadályozta a szerveket, hogy mielőbb elfogják az érintetteket? – vetette fel.
A jobbikos politikus azt is firtatta, hogy miközben különleges jogrendet vezettek be terrorveszélyhelyzet esetére, tömeges bevándorlási krízis okozta válsághelyzet van és vannak olyanok, mint az elkövető, aki 26 éve a hatóságok látókörében van, akkor hogyan lehetséges, hogy otthon bárki szabadon tart fegyvert.
Értékelése szerint az esetnek a Belügyminisztériumban kell hogy legyen politikai felelőse. A parlament nemzetbiztonsági bizottságának következő ülésén ennek tisztázása az egyik legfontosabb napirend – közölte, hozzátéve: felelősségre kell vonni azokat, akiknek közvetve közük van ahhoz, hogy a tragédia megtörtént.
A szóvivőt kérdezték a Jobbik és a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) kapcsolatáról. Kijelentette: sem a pártnak, sem tagjainak nem volt és nem is lesz kapcsolata a szervezettel. Az erről író lapokat Habony Árpád érdekeltségi körébe sorolta, hozzátéve: a kormányzati propagandának ez a legfontosabb. “Egészen biztos vagyok benne, hogy ki fogják azt is deríteni, hogy valójában tegnap Vona Gábor lőtte fejbe azt a szerencsétlen rendőrt” – fogalmazott.
Kérdezték arról is, hogy Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője tagja volt-e az MNA-nak. “Honnan lenne erről információm?” – kérdezett vissza Mirkóczki Ádám, hozzátéve, erről a hatóságokat kell kérdezni. Mint mondta, a Jobbik és tagjai tevékenységéről tud felelősen nyilatkozni, az MNA-ról vagy a Betyárseregről nem.
(MTI)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready