Jövő hétfőn az Echo TV-n indul újra a Sajtóklub. Az egykori sikerműsor 15 éve került az ATV képernyőjére, ám a csatorna vezetése a Medgyessy-kormány idején a megszüntetés mellett döntött. A műsort Bayer Zsolt vezeti majd. Állandó beszélgetőpartnerei közül Lovas István és Bencsik András ismerős lehet a Sajtóklub egykori nézőinek, de úgy tűnik, Mészárosék nem találták elég magasnak a feltétel nélküli Fidesz-imádók arányát, ezért Huth Gergelyt is meghívták a műsorba.
Zoom
Nyélbe üttetett az üzlet
Bayer Zsolt a Magyar Idők megkeresésére elmondta: a Sajtóklub formátuma nem változik, bár a hangsúly a belpolitikáról a külpolitika irányába tolódik majd.
Huth Gergely a lapnak azt mondta: nagyon örül, hogy visszatérhet a képernyőre, ráadásul ilyen kemény csapatba. – Izgalmas év elé nézünk, hiszen idén lényegében elkezdődik a 2018-as országgyűlési választási kampány. Most még azt sem tudjuk, ki lesz Orbán Viktor kihívója – fogalmazott.
Lovas István és Bencsik András egyelőre csak annyit mondott, hogy várják a műsor indulását, és izgalommal tekintenek az elkövetkező viták elé.
Korábban írtuk: