Az ellenzék újra matekozik ahelyett, hogy az országgal foglalkozna, és versenyt üvölt Orbán ellen, akinek pedig igenis jól működött a szimata migrációügyben – ismeri el Schiffer András a Heti Válaszban.
Zoom
Kormányváltásra lenne szükség, de ez így nem fog menni – mondja Schiffer. Az LMP vezetőségéből és a parlamentből egy éve távozott ügyvéd szerint az majd akkor lesz, ha az eddigi kormánypárti szavazók jelentős számban másra voksolnak.
"Miért hiszi azt bárki az ellenzékben, hogy ha 0-24-ben Armageddont vizionálnak, bojkottálják a kormánypárti sajtót, kollaboránsok után kutatnak, s azt az érzetet keltik a Fideszre szavazókban, hogy tettestársak egytől-egyig rablásban és országrontásban, az kifizetődő lesz? Ki az, aki majd arra szavaz, aki folyamatosan lehülyézi? Ez soha nem működött Magyarországon. Amíg tehát nincs ellenzéki párt, amely elismeri, hogy 2010 óta az ország és a világ állapotát illetően Orbánnak ugyan messze nem mindig, de többször is jól működött a szimata, nem lesz kormányváltás. Az tudja leváltani, aki a helyes diagnózisait elismeri, de pusztító receptjei helyett alternatívával áll elő."
Schiffer szavai alapján (is) Heislerék az igazi rasszisták
Az LMP korábbi társelnöke szerint a kormány Soros-plakátjai nem antiszemiták, a kampánnyal Orbán legfeljebb járulékos haszonként "kikanalazza a Jobbik-táborról leszakadó antiszemita szavazókat". Igazából azonban az gondolkodik rasszistán, aki rögtön a bírált személy származására gondol.
Schiffer szerint Soros politikája bírálható, hiszen "a migrációs krízis kapcsán egész Európa számára is kockázatos politikát népszerűsít és finanszíroz", illetve az általa támogatott szervezeteknek monopóliumuk alakult ki olyan civil tevékenységekben, amelyek nélkülözhetetlenek a társadalomban – a civiltörvény azonban erre nem megoldás, a kormányzati kampány pedig egyszerűen lopás.
(Válasz.hu - Helyi Válasz nyomán)
Korábban írtuk: