Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:27 Napi National Geographic: Majomlagzi Matters11:10 Hamis és rossz minőségű "egészségügyi védőfelszerelést" találtak két kamionban10:53 Egy nemzet végórái - néger milíciák a Ku Klux Klan egykori "szívében"10:43 Románia kibővítette a "zöld zónába" sorolt országok listáját10:28 Több mint egymillió embert evakuálnak egy japán szigeten09:59 Bubópestis miatt vezettek be óvintézkedéseket Észak-Kínában09:27 Tizenhattal nőtt az igazolt fertőzöttek száma08:43 Titkosította a Transparency International elnöke a saját közmegbízatását - havi egymillió heti egy munkanapért08:20 Kutatók: egyre több állatbetegség terjedhet át emberekre, ez a járvány is "előrelátható volt"08:15 Vádat emeltek terrorizmus miatt Evo Morales volt bolíviai elnök ellen07:58 Egy kis nyelvtörő reggelre: Kvon Dzsong Gun: Kim Dzsong Un nem tárgyal, Mun Dzse In félreértette Csö Szon Huit07:44 MN: a Magyar Honvédségé lesznek Európa legmodernebb harckocsijai07:31 Rózsaszín havat vizsgálnak a tudósok az Alpokban06:56 Eltávolítják a hongkongi iskolákból az új nemzetbiztonsági törvénnyel ellentétes tartalmú könyveket23:02 Arizonában meghaladta a százezret a fertőzöttek száma, Miamiban bezárták az éttermeket
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Nem vicc: "roma pride-ot" tartottak a fővárosban - büszke, becsületes és bátor cigányokról beszélt egy zsidó

Reklám

Az "emberi jogokért" vonultak fel Budapesten az Idetartozunk Egyesület szervezésében a "roma büszkeség napján" szombaton, ahol a volt ombudsman is felszólalt.
Zoom
(MTI / Balogh Zoltán)
A megalázottak, a szegények iránti szolidaritás közös erkölcsi kötelesség. A büszke roma (értsd a továbbiakban: cigány - a szerk.) szabadon dönt, azonos magával és nem változtatja máról holnapra az azonosságát. A becsületes, bátor roma nem versenytársat, hanem megsegítendő sorstársakat lát a menekültekben – ezt mondta a fajtársai szavai szerint szemmel láthatóan zsidó Majtényi László korábbi ombudsman, az Eötvös Károly Intézet elnöke az ún. "roma büszkeség napján" szombaton.
Zoom
Tipikus: zsidó hecceli a cigányokat (MTI / Balogh Zoltán)
Roma értelmiség nélkül nincsen roma büszkeség. Itt az ideje, hogy egy új roma értelmiség lépjen színre – tette hozzá, természetesen továbbra is a cigányokról beszélve, csak nem magyarul fogalmazva.
Vavrek István, a felvidéki romaügyi kormánybiztos helyettese azt mondta: "romaként és magyarként (sic!) valljuk, hogy az emberi jogok egyetemesek".
Zoom
Vavrek István, a kollaboráns párt "gömöri Obamája"
A roma büszkeség napjának nevezett bohózatot ötödik alkalommal rendezték meg Budapesten, hogy a cigány identitást, önbecsülést és méltóságot ünnepeljék.
A büszke vonulók a Blaha Lujza térről rendőri felvezetéssel a Nagykörúton a Nyugati pályaudvar melletti parkolóhoz mentek. A résztvevők egyebek mellett azt skandálták: "Szolidaritást!"; "Demokráciát, jogállamot, köztársaságot!"; "Ide tartozunk!". Többen transzparenseket és cigány zászlókat tartottak a kezükben.
Zoom
(MTI / Balogh Zoltán)
Zoom
(MTI / Balogh Zoltán)
A Nyugati pályaudvar melletti parkoló harmadát megtöltő tömeg előtt Setét Jenő, az Idetartozunk Egyesület elnöke elmondta: a pályaudvar falára emléktáblát akartak elhelyezni Puczi Bélának. Ő az a "marosvásárhelyi roma hős", aki azt a "roma" tömeget vezette 1990-ben, amely megmentette a marosvásárhelyi magyarokat a felbőszített román tömegtől – fogalmazott.
Zoom
(Népszava - 2015)
A szervezők elmondták: a közadakozásból elkészített táblájukat a tervekkel ellentétben egyelőre nem tudják a pályaudvar falán elhelyezni, mert a MÁV nem engedélyezte azt. A parkolóban a döntés felülvizsgálata érdekében aláírásokat gyűjtöttek.
(MTI nyomán)
Kapcsolódó:
 
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready