2018. március 23., péntek, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:02 Szkripal-mérgezés: hazarendelik az uniós nagykövetet Moszkvából - persze csak egyfajta jelképes gesztusként07:47 Az egykori An-Nuszra Front is letette a fegyvert Kelet-Gútában07:07 Legkevesebb 13 ember életét vesztette Ho Si Minh-város egyik toronyházában06:48 Sokféle minőségű húsvéti füstölt áru található a piacon22:06 Amerika védővámokat vet ki kínai importtermékekre21:55 Trump javítaná a viszonyt Erdogannal21:00 May: Oroszország "arcátlan támadást" intézett az Egyesült Királyság ellen20:11 Őszintén beszélt a dán kormányfő a dolgozni és beilleszkedni nem hajlandó, gettósodó és bűnöző migránsokról19:51 A katalán elnökjelölt párbeszédet ajánlott a spanyol kormánynak19:41 Iohannis gratulált Putyinnak19:25 Fellebbezett a "Balkán mészárosa" a hágai Nemzetközi Törvényszék ítélete ellen19:00 Dél-békési kisgazda visszalépés a Jobbik javára18:35 Leültették az orvostanhallgatót meggyalázó és megölő Mutti-kedvencet17:57 Végre valaki elárulta, mi a Fidesz programja17:13 "Kari Geri": az én szavazatommal Vona Gábor nem lesz miniszterelnök - inkább Orbánt választja
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Nem vicc: "roma pride-ot" tartottak a fővárosban - büszke, becsületes és bátor cigányokról beszélt egy zsidó

Az "emberi jogokért" vonultak fel Budapesten az Idetartozunk Egyesület szervezésében a "roma büszkeség napján" szombaton, ahol a volt ombudsman is felszólalt.
Zoom
(MTI / Balogh Zoltán)
A megalázottak, a szegények iránti szolidaritás közös erkölcsi kötelesség. A büszke roma (értsd a továbbiakban: cigány - a szerk.) szabadon dönt, azonos magával és nem változtatja máról holnapra az azonosságát. A becsületes, bátor roma nem versenytársat, hanem megsegítendő sorstársakat lát a menekültekben – ezt mondta a fajtársai szavai szerint szemmel láthatóan zsidó Majtényi László korábbi ombudsman, az Eötvös Károly Intézet elnöke az ún. "roma büszkeség napján" szombaton.
Zoom
Tipikus: zsidó hecceli a cigányokat (MTI / Balogh Zoltán)
Roma értelmiség nélkül nincsen roma büszkeség. Itt az ideje, hogy egy új roma értelmiség lépjen színre – tette hozzá, természetesen továbbra is a cigányokról beszélve, csak nem magyarul fogalmazva.
Vavrek István, a felvidéki romaügyi kormánybiztos helyettese azt mondta: "romaként és magyarként (sic!) valljuk, hogy az emberi jogok egyetemesek".
Zoom
Vavrek István, a kollaboráns párt "gömöri Obamája"
A roma büszkeség napjának nevezett bohózatot ötödik alkalommal rendezték meg Budapesten, hogy a cigány identitást, önbecsülést és méltóságot ünnepeljék.
A büszke vonulók a Blaha Lujza térről rendőri felvezetéssel a Nagykörúton a Nyugati pályaudvar melletti parkolóhoz mentek. A résztvevők egyebek mellett azt skandálták: "Szolidaritást!"; "Demokráciát, jogállamot, köztársaságot!"; "Ide tartozunk!". Többen transzparenseket és cigány zászlókat tartottak a kezükben.
Zoom
(MTI / Balogh Zoltán)
Zoom
(MTI / Balogh Zoltán)
A Nyugati pályaudvar melletti parkoló harmadát megtöltő tömeg előtt Setét Jenő, az Idetartozunk Egyesület elnöke elmondta: a pályaudvar falára emléktáblát akartak elhelyezni Puczi Bélának. Ő az a "marosvásárhelyi roma hős", aki azt a "roma" tömeget vezette 1990-ben, amely megmentette a marosvásárhelyi magyarokat a felbőszített román tömegtől – fogalmazott.
Zoom
(Népszava - 2015)
A szervezők elmondták: a közadakozásból elkészített táblájukat a tervekkel ellentétben egyelőre nem tudják a pályaudvar falán elhelyezni, mert a MÁV nem engedélyezte azt. A parkolóban a döntés felülvizsgálata érdekében aláírásokat gyűjtöttek.
(MTI nyomán)
Kapcsolódó:
  Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready