2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:25 Egységesen lemondanak az osztrák szabadságpárti miniszterek - máris helyezkednek a szocik20:11 "Gyűlölöm az összes német nőt!" - közölte néhány ökölcsapás és köpés kíséretében egy betolakodó19:41 A 4-es, 6-os villamoson sincs c***********: magától szaladt el a telefon és a fülhallgató a hölgy kezéből18:52 Felmászott egy férfi az Eiffel-toronyra18:45 Tizenkét év börtönbüntetésre ítéltek egy szír férfit Dániában - robbantani akart18:06 Először születtek hatos ikrek Lengyelországban17:53 Ukrajna új főzsidaja letette a hivatali esküt, majd bejelentette, hogy feloszlatja a parlamentet17:38 Nagyon helyes: büntetni fogják a kettős minőségű élelmiszerek árusítását Csehországban16:46 Öt sérültje van a börgöndi kényszerleszállásnak - légi közlekedés veszélyeztetése miatt indított eljárást a rendőrség16:32 Írország egyesítéséhez és az Egyesült Királyság felbomlásához vezethet a megállapodás nélküli Brexit15:57 Szijjártó Türkmenisztánban harcol a terrorizmus és az oroszgáz-függőség ellen15:29 Rezsi Szilárd a régió legmodernebb, legütőképesebb hadseregét alkotná meg15:05 A Wikileaks-alapító őrizetbe vételét kezdeményezte a svéd ügyészség14:44 Vágányra döntött sorompó miatt állnak a vonatok Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között14:36 Mától minden egyes doboz cigarettát nyomon követnek az unióban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

A kormány és a "katolikus" egyetem úgy gondolta, egy rabbinak kell köszöntőt mondania a Szent Korona-konferencián

Reklám

Persze azok után, hogy bevezették a kötelező holokamu-agymosást a "katolikus" egyetemen, nem kell csodálkozni... (Kár, hogy a kutyát sem érdekli.) A gyalázatot észrevevő olvasónk írja:
A köszöntőbeszédet mondó Arthur Schneier rabbi a WIkipédia ismertetője szerint hagyományos rabbi családban született. 1938-ban Budapestre menekültek. Ott élte át, a gettóban, a holokausztot. (Ő is, ugyebár...) 1947-ben New Yorkba ment, a Jesiva Egyetemen tanult, és 1962-ben a Park East zsinagóga rabbija lett. Mint Izrael hűséges védője, személyes kapcsolata volt politikai vezetőkkel, mint Menáhém Begín, Jichák Rabín, Simon Peresz és mások. 2008 áprilisában XVI. Benedek pápa meglátogatta a Park East zsinagógát. Ez volt az első alkalom, hogy egy pápa amerikai zsinagógába menjen.E konferencia előzménye egy tavaly év végi, 1963/2017. számú kormányhatározat, mely 1 milliárd forintot különít el a Szent Korona és a magyar királyi koronázási jelvények hagyományának, őrzésének témájában.
Hogy hová fognak még menni a magyar adóforintok, azt sajnos csak sejteni lehet. Hirtelen egészen sokan válnak ennyi pénzért Szent Korona-kutatókká, persze azokat, akik évtizedek óta foglalkoznak a témával, mint Pap Gábor, Zétényi Zsolt, Tóth Zoltán József vagy Kocsis István, közelében sem látjuk a konferenciának és a hatalmas pénzeknek.
Zoom
Viktorunk régi jó barátja a rabbi...
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Íme tehát a szóbanforgó ko(h)nferencia programja, katolikus egyházi méltóságot ne is keressünk a rabbi mellett, vagy inkább helyett:
Tudományos konferencia a Szent Korona hazahozatalának 40. évfordulója alkalmából
Kezdete: 2018. január 8., 9:30, vége: 2018. január 8., 14:00
Helyszín: Szent II. János Pál pápa díszterem
Az Igazságügyi Minisztérium, a Magyar Alkotmánybíróság és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem közös konferenciája
Zoom
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready