2019. március 22., péntek, Beáta, Csilla, Vazul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:33 Kezdő még a pénzmosásban az érdi takarítónő08:10 Gázolásos támadás Kínában - hat halott, a sofőrt lelőtték07:59 Tűz ütött ki egy csurgói családi házban07:48 Bizalomvesztés miatt mondta le Boeing-rendeléseit az indonéz állami légitársaság07:31 Árvízvédelmi munkálatok kezdődtek Dél-Borsodban06:53 Pótlóbusz jár a 6-os HÉV vonalán a hétvégén22:57 Csak a szokásos alázás volt ma is a pályán a tótoktól22:41 Őrizetbe vette a hírszerzés Guaidó jobbkezét22:18 A dolgozók győzelmével ért véget a Hankook-sztrájk21:48 Száz liter fáradt olajat öntöttek egy árokba Egerben21:13 Egyiptomi késelt zsidókat - de nem valahol a két ország határán, hanem Amszterdamban20:58 Életpárti vélemény a lelkiismeret védelmében - olvasónk írása20:44 Az MTA "szabadságáért" tüntettek Budapesten19:55 Kuruc.info a Twitteren és az Instagramon - várjuk olvasóinkat!19:29 Egy kis segítség Donaldtól a választási kampányban: Trump Netanjahunak "ajándékozta" a Golán-fennsíkot
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

A kormány és a "katolikus" egyetem úgy gondolta, egy rabbinak kell köszöntőt mondania a Szent Korona-konferencián

Persze azok után, hogy bevezették a kötelező holokamu-agymosást a "katolikus" egyetemen, nem kell csodálkozni... (Kár, hogy a kutyát sem érdekli.) A gyalázatot észrevevő olvasónk írja:
A köszöntőbeszédet mondó Arthur Schneier rabbi a WIkipédia ismertetője szerint hagyományos rabbi családban született. 1938-ban Budapestre menekültek. Ott élte át, a gettóban, a holokausztot. (Ő is, ugyebár...) 1947-ben New Yorkba ment, a Jesiva Egyetemen tanult, és 1962-ben a Park East zsinagóga rabbija lett. Mint Izrael hűséges védője, személyes kapcsolata volt politikai vezetőkkel, mint Menáhém Begín, Jichák Rabín, Simon Peresz és mások. 2008 áprilisában XVI. Benedek pápa meglátogatta a Park East zsinagógát. Ez volt az első alkalom, hogy egy pápa amerikai zsinagógába menjen.E konferencia előzménye egy tavaly év végi, 1963/2017. számú kormányhatározat, mely 1 milliárd forintot különít el a Szent Korona és a magyar királyi koronázási jelvények hagyományának, őrzésének témájában.
Hogy hová fognak még menni a magyar adóforintok, azt sajnos csak sejteni lehet. Hirtelen egészen sokan válnak ennyi pénzért Szent Korona-kutatókká, persze azokat, akik évtizedek óta foglalkoznak a témával, mint Pap Gábor, Zétényi Zsolt, Tóth Zoltán József vagy Kocsis István, közelében sem látjuk a konferenciának és a hatalmas pénzeknek.
Zoom
Viktorunk régi jó barátja a rabbi...
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Íme tehát a szóbanforgó ko(h)nferencia programja, katolikus egyházi méltóságot ne is keressünk a rabbi mellett, vagy inkább helyett:
Tudományos konferencia a Szent Korona hazahozatalának 40. évfordulója alkalmából
Kezdete: 2018. január 8., 9:30, vége: 2018. január 8., 14:00
Helyszín: Szent II. János Pál pápa díszterem
Az Igazságügyi Minisztérium, a Magyar Alkotmánybíróság és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem közös konferenciája
Zoom
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready